Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

liuskaa

Ahojte dievcata...
vecer som uz nebola online, tak pisem az teraz....Dakujem vam za privitanie...
momentalne cvicim aerobic 2x do tyzdna + 2x do tyzdna par cvikov na spevnenie svalstva. Chcela by som zacat aj s behom, lenze neviem, ci to zvladnem...som ako slon, obdivujem ludi, ktori bezia vytrvalostne...A ked sa otepli, tesim sa na svoje kolieskove korcule. Takisto som dosla k mojej nadvahe v zahranici, podobne ako pisala Kvetinky, tak napravam krivdu.. :-))) Dnes su v plane skroby, tak to sa tesim...je to moja oblubena skoupina...pekny dnik...

kvetinky

tak zlato,máš tomu konec !!!! budem ťa strašiť v snoch !!!!!
mne svedomie nedovolí to prerušiť,lebo si predstavim,že obetujem tolko dní jediním poctivo a kvoli jednej posranej čokolade tieto dni stratím? v žiadnom prípade !!

kvetinky

ale tak si zober,každý 3.deň máš sladké na večeru to ti musí vyhovieť.zakusok a čokoladku.takže parada,bud rada !!!

Sesi

A tu zasadovost a cielavedomost ti zavidim...ja vydrzim 4dni bez sladkeho,a na 5 sa neudrzim uz to vydim..ach jaj pokusim sa byt na seba prisna

Sesi

Ja ked som tuto dietu drzala prvy krat tak sa mi perfektne upravil metabolizmus,,a telo mi lepsie travi,,=] to je jedno ci v spodnom pradle alebo v plavkach alebo v kratasoch =] heh

kvetinky

ja som si ista toho že nepoondim tu dietu lebo som hodne zásadová a cielavedomá.a robím to preto,lebo toto nejsom ja.pobyt v UK mi posral metabolizmus a hlavne,chccem nosit svoje oblečenie a nekupovat väčšie čísla..no tie foto v spodnom pradle či ako? :D:D:D

Sesi

=] moja uz si ju citam heh ale je tam toho vela takze mam co robit,ozaj baby spravte si fotky ..PRED a potom po dietke si spravime PO a vymenime si navzajom co vy nato?ja pre vas uz nachystanu mam =] ..a este som zabudla,spravne si neaku inspiraciu co vas posunie dalej,napr "ked schudnem kupim si tieto saty" alebo nieco podobne,dobra inspiracia..ja som si slubila ze ked schudnem dam si tetovanie brusko,ale jedine len v tom pripade ak bude chuducke =]

Sesi

No a na zajtra si asik pripravim rizu zo paradajkami a sampinonmi..=] ked som varila naposledy zemiaky tak to nedopadlo dobre heh..som si tvrde jedla =]