Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
sesi
ale pokial máš tie prvé dva dni, obedy a večer máš rovnaké mať len v polovičnej dávke.preto ma prekvapuje že ty máš iné papanie čo na obed,iné na večeru:)
čo sa týka váženie,keďže sa nechcem sklamať..tak po tých 20dňoch by som to dala alebo ak vydržíme,tak po vodňom dni:)
=] no aspon minimalne 60 chcem..tu nejde o BMI ..ale chapes na kazdom kila vyzneju inaksie..a ja chcem tych 55-60 kg..Nie nie ja sa neriadim podla knizky,lebo ju nemam=]..recepty si vymyslam podla chuti..ale skusim si stiahnut internetovu knihu.mozno ma inspirujem..Ozaj ako casto sa budeme vazit?
sesinka
haha ved ty predsa tolko chudnúť nemusíš :-)) tebe na výšku stačí dosiahnuť 63kg aby to bolo v pohode s BMI :)))aj s tebou.
takže ja dneska mam ovocný deň. Takže len ovocie,ale zaujímavý obed.na lyžičke masla som vysmažila banán a jablko.posypala orechmi trochu a škoricou.výborne!doporučujem.večera bude grep!
ty sa riadiš podla knižky? a nie neskúšala som túto diétu,tak dúfam že to zhodím:))))))
=] tak ja mam 18 rokov..173cm a vazim 70Kg..chcem schudnut na 55 kg.. takze mam co robit =] heh..drzis tutou dietu prvy krat? =] ja uz druhy..predtim som z nej schudla 3 kg za viac ako tyzden..ale potom prisla oslava..a tak som si nemohla odpustit tortu na moju 18tku =] ..Takze sa drzme spolu a zvladneme tie nase vysnivane postavicky..Co si dnes papkala?..
Ja ranajky 3 mandarinky..obed syr eidam 3 paradajky a 1 krajec cierneho celozrrneho chlebika...=] na veceru splasim nieco mliecne v chladnicke..asik to budu vajicka a trosku polejem kecupom..bude to mnamkyy =]
SESI
ja mám 21 rokov, výška 165cm a bohužial zo zdrav.problemov mi vaha stupla z mojej pôvodnej na 69kg..chcem sa dostať do formy a schudnúť na 59kg..
čo sa týka špagiet, ja si dávam kečup trocha alebo podusenu zeleninu so šťavou na vrch.je to skorej ako čína..výborne !!!
No vsak o pol 8 ranajku a o 12tej mam obed..vzdy si ho vopred prichystam a v skole papam
ahoj teda v skole nebudes nic jest?
Sandra =] ja mam 18 som studentka na strednej...tie ranajky sa daju v pohodicke zvladnut..len treba silnu volu
ahoj baby mozem sa spytat kolko mate rokov? len chcem vediet ci ste studentky na strednej alebo vysky alebo uz pracujete..ja som na strednej a dost sa obavam ze nezvladnem rano iba to ovocie dik za odpoved
A spagety si cim ochucujes,alebo co dotoho este pridavas?Tak ja kedze pondelok zacinam bielkovinovim tak ranajky bananik,obed si spravim neaky ten vajickovo syrovi salat zo zeleninkou.Ozaj mozem sa opytat na vek?vahu a tvoju cielovu vahu?