90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

liuskaa

Ahojte kocky, citam, ze sme zatial uspesne...)) to sa mi paci...)) ja som zatial bez prehresku, ani ma to vobec nelaka.....zatial... inak dnes som mala kompot, na obed sampinony so zemiakmi, ale bez chleba, dnes mi nejak nesiel na chut...)) co sa tyka cajov, tak ja pijem bud zensky, to kvoli hormon. nerovnovahe, lebo som vysadila HAK po 7 rokoch a ta mi zanechala sarapatu v mojom tele, tiez obcas ten pu-ehr a obyc.vodu. O mede som citala v knihe hlavne na vitaminovy den, miesa sa s ovocim a orechami...

Sesinka

Ninka ja si akurat citam neake recepty na 90 dnovu a napriklad citam ze ranajky :banan posipany orechmi a medom...tak neviem potom no..=] ..a o bananoch vjem ze maju v sebe vela cukru,,a je nemozne vydat za den vetsiu energiu ako ked zjes 2 babany..ze obsahuju tolko energie ze ju nevydas zo seba ani 2 hodinovou tazkou makackou..tak mozno robim chybu v tom ze ich konzumujem casto..ale banan ma zasiti viac ako ine ovocie

ninka255

Sesinka, ja mám knihu 90-dňová a tam sa o mede nepíše vôbec nič, tak neviem či sa môže,ale skôr nie.banány sú ovocie takže ich môžeš,ale striedaj pomaranče,mandarínky,kiwi i ostatné ovocie.Dokonca môžeš aj sušené,večer namočiť a ráno spapať.Ja začínam od pondelka 22.02.,no uvidím, dúfam,že to vydržím.do schudnutia kočky.

Sesinka

Kvetinky =] okk už sľubujem že si na váhu ani nevstanem ..ale ty budeš mat skôr vodný dne ako ja =) to sa nehrááá hehh..Ozaj ty máš ktorý den už dneska?Ja z liuškou mame už 6den..a ty? Ja mam dnes na obed ryžu z dusenou brokolicou,uhorkou a mrkvou a dala som tam len jednnu cajovu lyzicku majonezy aby mi to viac chutilo,cajova lyzicka ma nezabije heh..Ozaj ked si robim denne 5-6 cajikov a davam si do nych malicku lyzicku medu..myslis ze je to chyba?..asik sa toho medu vzdam uplne..ale citala som ze med sa moze ci???..a myslim si ze zasadnu chybu robim aj v ranajkach ze papam stale banany..a niekde citam ze sa nemozu,,a niekde pisu ze mozu..tak kde je potom pravda =]

kvetinky

SESI

váhu schovaj okamžite!!! neváž sa preboha,čo ti to k čomu pomôže?? pri najhoršom si skús časť oblečenia ktorú si predtým nedala,lebo kg môžu ísť pomalšie než cm! a nejde o to,pamätaj,90dnová dieta sa hovorí tomuto a tak isto,po vodnom dni sa odvážime!
pekný deň -moj bielkovinový prajem
(mám grécky šalát)

Sesinka

=] dobre ranko baby..tak dnes mame 6 den..rano som sa len tak postavila na vahu len tak zo zvedavosti..a -1KG ={ ..co som pred tim dala za 3dni..No co uz nevzdavam sa a idem dalej..ja si verim...

Sesinka

Kvetinky : jaj uz chapem.. =]ale doma je doma ze..

Liuska: Aha tak niesom v tom sama =] heh..a a kolko diet si uz drzala a ake boli vysledky porozpravaj =]..

Tak baby ja som dnes zvladla vsetko..akurat som si dala teraz lyzicku medu..pretoze som prelievala med do inej nadoby tak mi bolo luto tam nechat tie pozostatky na stranach =D heh..a 5 den mame dnes za sebou..kocky ake jedla chystate na zajtra??Ja si spravim asik ryzu z varenou brokolicou a neaky salatik ktomu..Ozaj od pondelka pijem ako tekutiny vodu ale hlavne caje na chudnutie ako je zeleny caj a Pu-er..co si i nych myslite? =]

liuskaa

Sesi, ja som stara dietarka, hihi...neboj nie je to tenkrat poprve...)))ja viem, ze by som sa nemala vazit tak casto....ved aj vahu som odlozila z oci....)))ale aj tak si dam tu namahu, vytiahnut ju....ja som proste nepolepsitelna...))

kvetinky

nanny je normálna práca,pri ktorej potrebuješ referencie a certifikaty o starostlivosť o deti.podla toho zarobíš od 300euro za týžden hore..
au-pair je niečo pre teba,kde budeš žiť s rodinou čo sa o teba postaraju o jedlo,byt,vreckove týždenne dostaneš v závislosti kolko hodín robíš,nepotrebuješ mať extra skúsenosti:)

Sesi

Liuska =) supperr vysledok..Ty drzis dietu prvy krat v zivote?ked ti to ide tak rychlo,ja uz 3x...tak mi to pojde tahsie.Nechcem sa este vazit pretoze sa bojim sklamania,odvazim sa z kvetinky na po vodnom dni..Ozaj liuska..nevaz sa moc casto..pretoze v niektore tyzdne ti bude vaha staat,a teba to odradi =] poznam zo skusenosti mojich =]