Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
liuska
a čo sa týka toho zákusku, akú velkosť vlastne papáš? lebo ja netuším aky by som mala mať..velkosti "kremeš" alebo "indiánka"..neviem čo ty aké jedávaš?
Kvetinky, mala som rano hrusku a kiwi, obed - spagety so sampinonmi, olivami a paradajkovou omackou, zel.salat, vecera - zakusok + 1kocka cokolady, voda, caje, kava.....
liuska
a čo si dnes jedla vôbec na obed a večeru? ja mam škrobový deň,tak som mala 80g ryže tmavej, zeleninový šalát s kukuricou a chlieb celozrnný.večer mam 40g ryže so šalatom.aj mi to chutilo :D
Dievky, tak ja tam vysedavam castejsie ako vy, musim sa priznat....)) kazdy den pravidelne, sem tam aj 2x denne...inak ja som akurat dovecerala...dnes mi to nejak velmi pretravilo....tesila som sa na obed, lebo som bola veeelmi hladna a aj na veceru som sa uz nemohla dockat a musim priznat, ze to nebolo tym kolacom, ale tym, ze ulahodim mojmu zaludku....))kedze dnes som nejaka hladna....snad to do vecera prezijem....tak a uz len vodou sa mozem "krmit"....))
sesi
tak ja to mám s tou toaletou asi ako ty:D ale z toho si nič nerob,v podstate to stačí pri tom množstve čo zjeme haha:D ja pijem zelený čaj - výborný na chudnutie a čo sa týka Pu Erh smelo doporučujem,kedysi som ho píjala a je super na chudnutie..
Noo vsak pijem denne 2litre tekutin..a to hlavne vodu..a caje na chudnutie a zelene caje..Kazdy den mam na sebe abtronic..a vecer polhodinu kardio cvicenie..Ozaj baby chcem sa vas opytat..ako casto chodite na wc?heh myslim na velku potrebu..pretoze ja tak 3x do tyzdna..tak neviem ci mam pomale travenie..alebo sme na tom vsetky rovnako ze nemame sa hentoto "z coho"..ze nejeme vela..hm? =]
Ahoj Sesi, mne sa akurat chudne dobre, co som az prekvapena...predtym, ked som sa snazila schudnut, islo to ako v lete na saniach...ale tentoraz som spokojna, nikdy som nedala dole za 6 dni 2,5kg. U mna to urcite predtym zapricinila antikoncepcia...brzdila moje chudnutie, aj ked som ju dodrziavala....Hlavu hore...hlavne je potrebne nemiesat viac druhov bielkovin v jednom dni, obmedzit banany by som doporucila...max. tak na vitaminovy den sem tam nejaky zamiesat do jedalnicka. Aspon su to moje skusenosti...a samozrejme vela vela pit...krasnu nedelu vsetkym prajem.....
Nejde mi do hlavy ze preco chudnem tak pomali..mam pocit ako keby vaha stala..co predtim ked som drzala diety..tak za tyzden som nemala problem zhodit 3 kg za tyzden..Rozhodla som sa kupit si ucinny spalovac a doma si ideme spravit fitnesko..takze budem kazdy den tvrdo makat..a este plus dotoho tato dieta..tak to by aj Coleman stoho schudol do leta ..Nevzdam sa tak lahko..aj ked ta pomala vaha ma odradzuje..ale spravim preto vsetko aby som docielila svoj ciel..vsak mame pred sebou este 83dni.. ze baby..my to zvladneme
sesi
ja mám za sebou dnešný 8.deň..zajtra mám škrobový dník,tak idem na opekané zemiaky s opečenou cibulkou:)
čo sa týka toho medu,neviem..kniha ma čaka doma na svk.teraz sa riadim podla tej webstranky čo som ti posielala..
a banany na ranajky su super..ale ak máš ovocný den,jedz aj iné ovocie..melon hodne naplní ťa vodou:D
=] Liuska uspene este len budeme z nasimi sexxyyyy postavickami ..a nevzdam sa pokial nebudem takato kliknite lh4.ggpht.com
..zajtra sa tesiiim na sladku veceru..mnamkyyy