Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
M.P
som rada že si sa pridala,čo sa týka štítnej žlazy, mala som rovnaký problém.pribrala som 10kg behom 2mesiacov a už rok sa trápim to zhodiť ale nefungovalo na mňa nič,ani lieky nič.až táto diéta sa začína pomalinky prejavovať.takže nevzdávaj sa,ja po roku dúfania a čakania som sa dala do tohoto riadne a dodržím to!
do leta si o vela kilo lahšia !
ahojte môžem sa pridať? diétu držím od 16.2.2010, teda dnes 7.deň. na začiatku som mala 86 kg, dnes ráno som navážila 85 kg. ja viem, je to veľa. neviem už čo mám robiť, tak dúfam, že mi aspoň niečo pomôže. mám obrovské problémy s váhou, postupne som priberala až sa to dostalo do štádia, že som v priebehu mesiaca cez leto pribrala 15kg! potom mi zistili poruchu štítnej žlazy. beriem teraz kopu hormonálnych liekov a je pre mňa takmer nemožné niečo zhodiť, ale veď niečo sakar už musí fungovať, nie? a inak mám 24 rokov a výšku 175 cm.
sesi
aké prehrešky? haha ja mam zajtra ovocný deň tak isto tak už pojdeme aspon krok za krokom spolu:D:D
dávam si na obed 4 pečene jablka v trube:) čo ty papáš? a kašli na prehrešky,nemaj z toho naladu blbu,stále mame pred sebou hodne dní a viem že na mna dojde tak isto čas prehreška nejakého
Kocky tu som tu som...Len som dneska a vcera spadla na celej ciare..prehresky prehresky a same prehresky..och neviem co to domna voslo..=) Ale zajtra pokracujem ovocnym dnom..aspon sa ocistim z tych prehreskov =)
ninnka
aké jedlo si si pripravila na dnes? a čo chystáš na zajtra? inak,riadiš sa podla knižky hej?
Kočky ja som začala dnes, prvý deň úspešne za sebou.
sesiii kde si ty???! :D
ADELAID
super že si sa pripojila,takže prajem ti zajtrajšký uspešný dník naštartovaný bielkovinou:)
AHOJ BABY TAK JA SA TIEž IDEM PRIDAT K VAM A ZAčNEM ZAJTRA HNED DRZAT 90DNOVKU čO ZAJTRA ESTE DNE A TO HNED LEBO JE SEDEM HODIN A MNE CHODI PO ROZUME čO SI DAM TAKžE NIč A IDEM DO TOHO INAK JA VAZIM UCTIHODNYCH90KG A MAM LEN 30ROKOV NECHCEM BYT AKO SVINA NAVEKY
Kde ste kocky???
Kvetinky, ja si davam normalnu velkost zakusku z cukrarne...aj by som doma upiekla, lenze potom by to dopadlo zle a neostalo by to pri jednom kusku...)) tak som upovedomila priatela, ze momentalne nebudem piect zakusky, ale stale si kupime v urcity den 2ks, jeden pre mna a jeden jemu. Kedze suhlasil, tak to mam vyriesene...))