90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

M.P a liuska

ja neviem ako to máte vy s ovocným dnom,ale viem len to,že v knihách sa píše nemiešať ovocie so zeleninou počas tohoto dňa,lebo ovocie ma v sebe cukry čo zelenina nie a cukor pomáha na nervy lepšie než zeleninka.takže preto asi doporučujú jesť len ovocie ale byť vami,to nekombinujem,bud zelenina či ovocie:)

sesi
čo dnes sis dala na obed??

Sesi

Caute bambulky..takze dneska sup sup do nove dna.. uz mame dnes 9den ..

M.P aj ja ta vitam medzi nami..dufam ze sa ti bude darit lepsie ako nam. =] a stymi bielkovinami je to tak ze mozes mat za den len jeden druh bielkoviny..Napr syr a zeleninkovy salat,alebo vajicka a zelenin.salat..nikdy nemiesaj vajicka,syr,mlieko a take..to sa nesmie miesat =] hihii..

liuskaa

Dobre ranko, vitam MP medzi nami, Kvetinky musim ta poopravit, vitaminovy den nie je len ovocie, kludne sa to moze zamenit za zeleninu, je to v knihe....ved aj zelenina su vitaminky...)) vela uspechov v dnesny den vam vsetkym prajem...))

M.P.

ok, tak iba ovocie. a dík za typ na obed :) ešte sa chcem spýtať, lebo ja knihu nemám, mala som ju len požičanú už dávnejšie a nepamätám si všetko... nesmie sa kombinovať mäso s ostatnými bielkovinami, ale môžu sa kombinovať ostatné bielkoviny medzi sebou? napr syr. a vajíčko? alebo to tiež nie? a čo sója? podľa knihy je to strukovina a teda škrob, ale v rôznych témach som čítala, že niektoré ju jedávajú v bielkovinový deň!

kvetinky

M.P
ja som pred rokom pri výške 165cm vážila nejakých 55kg a pripadala som si tučná!!ja kráva blbá!!! a to ked mi váha stúpla na 70kg som išla umrieť doslova.a inak ten vitaminový den by mal byť iba o ovocí ako sa píše v knihe,kludne si upraž 2banány na masle s jablkami,posyp to orechami.je to teplé,alebo si zapeč 4jablká v trúbe bez jadrovníka,naplnene trochou džemu alebo orechy.
Sesi
ten pohyb ti zabere určite,ale preboha ved je len málo dní,nemožeme čakať zázraky,nechceme jojo efekt predsa :) hlavu hore

Sesi

Kvetinky mas pravdu..he pojdeme narovnako =] hehe..ja som trosku smutna ..lebo mi nefunguje spalovanie tak ako by mal..v metabolizme mam velku poruchu..Moje telo si zviklo na tie porcie jedla..a neberie to ako dietu..Ale ako som spominala nasadzujem kvalitny spalovac..a denne hodinu budem behat do mrtva..kim to sadielko nepojde dole..ja sa tak lahko nevzdam..

M.P.

kvetinky, ja len ľutujem, že som to nechala zájsť až tak ďaleko a nešla k lekárovi skôr. aj keď neviem či mi to je platné, keďže braním liekov sa to vôbec nezlepšilo :( až mi je smiešne keď si spomeniem ako som mala kedysi 60 kg a bola nespokojná. čo by som ja za to teraz dala! alebo aspoň za 70 kg! zajtra mám vitamínový deň a to je pre mňa trošku kríza... ale zvládla som prvý krát, zvládnem aj druhý a v lete som tak jedávala nonstop, tak len opäť si zvyknúť. inak, ty ješ vo vitamínový deň len ovocie, alebo aj zeleninu? ja si tuším uvarím zeleninu, potrebujem niečo teplé, inak mám nervy.

kvetinky

M.P
mám pocit,že to čo píšeš píšem vlastne ja.lebo ja mam rovnaký problém!!! rok som sa z toho trápila,nenávidela som sa za to,nastal problém štítnej žlazy,metabolizmus,nespalovali mi kalorie aj ked som 5krat týždenne cvičila,jedla málo,váha stúpala !!!
ver tomu,že sa z toho dostaneme..proste táto diéta je overená aj doktorsky a verím že to pojde.určite to nevzdávaj a nepozeraj stále do zrkadla a nebuď smutná z toho.teš sa že len teraz príde tá zaslúžená zmena !!!!

M.P.

och, kvetinky, dík, že si ma aspoň trošku povzbudila. ja beriem lieky už tretí mesiac, jem veľmi mierne a zatiaľ z toho bolo len sklamanie, namiesto chudnutia som ďalej priberala. v lete za ten mesiac keď som pribrala 15 kg som jedla pomaly len samu zeleninu a ovocie a váha šla stále hore. v priebehu roka a pol som pribrala z 60 kg na 86 kg. nechci vedieť ako sa cítim... strašne sa hanbím sama za seba :(