90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

M.P
uplne chápem čo píšeš a preto ja sa držím zásady, nezisťujem už nič nové čo by ma malo priviesť do rozpakov.riadim sa podla knihy,to je celé. čo sa týka banánov, je to ovocie,je.takže to ostatné nech ťa už nezaujíma, banán zasýti, dodá energiu.
ja som sa prestala vážiť,nechcem fakt.chcem až po vodovom dni lebo takto by som prišla o nervy stale pozerať kilo dole hore a tak..:)

M.P.

jééééj dakujem aj ostatným za privítanie :) a kvetinky dík za typ na obed z osmažených banánov a jabĺčok s orechami. chutilo to úplne super :)

ja viem, že by sa nemali kombinovať rôzne druhy bielkovín, tak je to teda v knihe, ale v nejakej internetovej verzii knihy som zasa čítala že sa nesmie kombinovať mäso s inou bielkovinou, pričom ostatné bielkoviny ako napr vajíčka a syr sa môžu. tak preto sa pýatm, lebo čím viac informácií čítam, tým viac som zmagorená. všetko čo čítam si nejakým spôsobom protirečí a potom už fakt neviem.

napríklad ste tu pred časom riešili, či sa môže jesť počas diéty med. kniha hovorí áno, ale čo si napríklad ja pamätám, moja babička zvykla hovoriť (nejaká ľudová múdrosť alebo ako to nazvať) že pokiaľ niekto jedáva med, nechudne, ale naopak priberá.

čo sa týka banánov, tak na jednej strane by sa vraj nemali, lebo obsahujú veľa cukru a teda z nich nechudneme, ja som však čítala aj jednu štúdiu, ktorá tvrdila, že je to omyl a jedením banánov každý deň sa vraj chudne.

čo sa týka sóje, v knihe je zaradená medzi strukoviny a teda škroby. samotná sója má však obrovský podiel bielkovín a čo som čítala už aj na tomto fóre aj inde, tak baby ju jedia v bielkovinový deň!

tak ako to teda je? mne z toho vyplýva jedno: čo sa týka medu a banánov, jesť všetko, ale s mierou, nechcem sa dopracovať k jojo efektu a ešte väčšiemu nabratiu váhy po skončení diéty a celý život ju držať rozhodne nechce, nemôžem, nemá sa to.

a čo sa týka tých bielkovín a škrobov, vybrala som si túto diétu s tým, aby sa napravil môj zmagorený metabolizmus, čo táto diéta sľubuje, ale nepomôže mi keď nebudem vedieť čo kam patrí a v konečnom dôsledku si budem zamienať dni :)

dúfam, že chápete čo som tým chcela napísať, o tej roztrieštenosti informácií, lebo ja sama neviem či píšem zrozumiteľne, po dnešku už neviem ani uvažovať, taká som zničená :)

takže dnes sa vám darilo? prajem úspešný a pekný deň zajtra :)

ozaj, ešte sa chcem spýtať, ako často sa vážite?

kvetinky

ninka
gratulujem teda k druhému dníku:) takže zajtra uhlohydráty čo:) si dopraj teda nejaký zákusok na večeru:)

ninka255

Kvetinky, áno idem podľa knihy som si ju kúpila je to najlepšie nechcem robiť chyby.druhý deň za mnou, hurá.

kvetinky

sesii :)
tak zajtra mám bielkovinový deň,takže mám už uvarené kurátko,zajtra ho trošku osmáhnem na panvičke s pripraveným zeleninovým šalátom, dám si 3dcl zeleninový vývar s kocky s chlebíkom.hotovo:)
čo ty? ako dnes ovocie chutilo

kvetinky

liuska
to je to,že tých knihý je viacej a vela verzií 90dňoviek kde sú aj iné recepty a rady..pritom diéta funguje narovnako.ale mne je to fuk,ja radšej ovocie aj tak:)

liuskaa

Ako si to myslela, ze radsej sa drzis toho, co vidis? Ved ak mas knihu, tak je to tam cierne na bielom...)) ale nechcem ta ovplyvnovat, ak mas radsej ovocie, tak nie je co riesit...len som to chcela uviest na spravnu mieru, ze aj zelenina sa moze....))

kvetinky

liuska
no neviem ja,radšej sa držím toho čo vidím :):d ale jasne,može to byť aj tak

sesi
no ja som mala 3 jablka strednej velkosti upečené v trúbe so škoricou:)