90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

sesi
no ved dnešok som komplet skazila proste,ako keby ani bielkovinovy den nebol.ma to mrzí fakt.
teraz nech sa aj plazím od nervov po zemi si do tej huby nič sladke nedam!!!

Sesi

Moja ale jednoou sladkostou si nepokazis 3 mesiace =] ,,ja ked som mala tie prehresky 2dni vkuse..som si myslela ze som pribrala =] ale naopak som schudla,este o pol kila menej..ako keby som dala telu to co potrebovalo..Ale vytiahlo ma to riadne z nudze ked som videla 1 a pol kila menej..Proste ma to nastartovalo dalej

kvetinky

sesi

dakujem:) dám si teda polovičku z obeda čo som mala ale fakt mi je na nič..včera som tak super zvládla ovocný deň a dnes menzes dostanem a hned urobím blbosť..:-/

Sesi

Kvetinky ved nooo bozee ved si tim nic neposrala..jedno sladke ta nezabije..urcite stoho ani nepriberies..a radim ti normalne zjedz aj veceru..pretoze si doseries metabolizmus ako som si ho dosrala ja,a bude ta to stvat viac ako to ze si zjedla sladke..dobre ti radim

kvetinky

baby, vynadajte mi, práve teraz som posrala celý deň..mám menzes a vôbec som nepremýšlala čo robím od chutí,že som zjedla sladke a teraz sa citim hrozne zle,previnilo..pritom mi to tak ide a ja to poondím blbosťou.
takže dnes už nejem nič ani na večeru,lebo dostatočne množstvo kalorii sa mojou chybou prave dostalo do mňa.
a na uhlohydrat.deň mam na večeru šalát.konečná.je mi zle

Sesi

=] heh ja som sa chcela len omrknut na povzbudenie..ale uz sa do nej nekuknem..ja si tiez dam zemiacky =] z uhorkovym salatikom

kvetinky

sesi !!!!!!!!!

neváž sa !!!! prestaň s tou váhou! zbytočne ťa to ovplyvňuje a zvádza.nechaj váhu váhou!!!
aa ja na dnešný bielkovinový dník som mala orestovane kuriatko so zeleninou a chlebík, vývar. som plnááá:D ale výborné to bolo mňam!
zajtra je škrobový,zemiaky v trúbe s cibulkou:))

Sesi

Po ovocnom dni mam dole kilo a pol =] nechapem..ale super..povzbudilo ma to ist dalej..Bambulky co papame dneska??Ja som mala na ranajky dva jablcka..a obed a veceru mam podusenu brokolicu z uhorkou a poliate bielim jogurtom samozrejme ze som si ho ochutila vegetou,oreganom a cervenou paprikou..ked som to kostovala chutilo vyborne..uz sa tesim na obed =]

Sesi

M.P = heh to co si tu napisala som chcela uz napisat davno..ale nenasla som nato take riadky ako si to ty napisala excelentne =) najlepsie je riadit sa podla seba,tak napriklad ja si myslim ze z babanmi to netreba prehanat..zistila som to na sebe ked som za dva tyzdne schudla 4 kila a to som papala vselijake ovocie..po 2hi krat som z toutou dietou zacala opet a to som ficala stale babany na ranajky a banany na ovocny den..a moj ubytok vahy bol kilo za tyzden ..Takze tak..a vazim sa aspon sa snazim co najmenej..vies preco lebo som sa na tom jednom kile tak zarmutila ze som este v ten den od nervov zjedla pizzu.a na druhy den cipsy a 4 coko tycinky,,taka som bola deprimovana ze som musela dat do seba nieco sladke...a samozrejme kilo sa mi vratilo naspet.. Takze sa skus vazit co najmenej..najlepsie po tom vodovom dni..