90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

sesi
ahojky,tak ja som mala 10dg ryže bielej s kukuricou. tak bielej ryže sa neobávaj,skorej toho kečupu:-( ten by tam nemal byť,ten si nechaj na uhlohydráty moja:)
kolko ryže si spapala?

Sesi

No caute vy moje dietarky =] dnes mame 11ty den..este 79 dni a bude to ono =] co ste dneska papkali??Ja som mala na ranajky mandarinku a jablcko..a obed ryza z kyslou a salatovou uhorkou a dala som si tam este trosku kecupu a maslo aby nebola ryza taka sucha..Ozaj ked jete ryzu jete tmavu?lebo ja jem normalnu svetlu..dufam ze aj ta sa moze..

kvetinky

M.P
ahojky,držím ti palce u endokrinologičky,sama viem aké je to počúvať tie správy od doktorov a byť smutná potom a zhnusená. takže,hocičo ti povedia o štítnej žlaze, prijmi to ako to je a šup diétka sa osvedčuje a tá ešte dá do držky štítnej žlaze hehehe:D od nervov že som tolko požrala som hodinu makala na orbitreku,bola som mokrá ako po sprche:D

sesi
vezmi si to,že ak by si schudla za týždeň 4kg je to hrozne moc a ťiahne sa to na jojo efekt čo je blbé.1,5kg - 2kg za týždeň sú až až primerané,takže vôbec sa neobávaj toho kolko si stratila iba za tolko málo dní.:))

M.P.

sesi, ja som mala dnes 9. deň a áno, vážila som sa ráno a po tých 8. dňoch 2kg dole. ale nie som si istá, či sa mi len neodvodnilo telo, respektíve či len nevyšlo von to čo bolo naukladané v črevách :) lebo dlho dlho nič aj keď som jedla veľmi mierne a teraz po 8. dňoch 90dňovky zrazu 2kg dole. asi na tej diéte predsa len niečo bude.

takže teraz 84kg, bodaj by som sa za ten prvý mesiac dostala pod 80, to by bolo úplne super.

za pár dní mám prehliadku na endokrinológi, akurát budem mať 3 mesiace od užívania liekov na štítnu žľazu, tak som tiež zvedavá čo mi tam povedia, lebo vlastne som nedostala priamu odpoveď na to či užívaním liekov sa to napraví a začnem chudnúť, lekár iba sucho skonštatoval, že to priberanie mám z nefunkčnej štítnej žľazy.

Sesi

M.P dakujem..a ty si sa uz vazila? Noo pocitam ze uz to budu neake tie 2 kila a dnes je 10den..Uz sa nechcem vazit predoze ma to strasne demotivuje..naposledy som z toho sklamania zjedla polovicu pizze a 5 cok.tyciniek..A po vytaminovom dni som mala opet kilecka dole..

M.P.

inak, ja som už tiež raz zhrešila počas tých 9tich dní, vlastne ako sa to vezme. jedla som to čo sa v ten deň mohlo, ale po ôsmej večer -v UH deň som mala chuť na čokoládu (strašne dlho som ju už nemala, niekoľko týždňov nič sladké), tak som namiesto jednej kocky zjedla pol čokolády s tým, že už nebudem jesť nič iné, že tá čokoláda mi stačí. no ale houby. už o deviatej som bola neskutočne hladná, kopec učenia, dlho som mala byť hore, tak som zožrala asi o deviatej večer rožok s džemom. takže tak. tých kríz ešte bude asi dosť.

M.P.

ahojte. kvetinky, nerob si starosti, vieš koľko prehreškov ešte za tie 3 mesiace bude? :) no a čo? ide sa ďalej, ale nie odznova začínať s diétou, normálne pokračuj. cieľom diéty je náprava metabolizmu a to určite neohrozíš tým, že sem tam zješ niečo čo nemáš. pozri ďalšie témy o 90dňovke, baby písali, že jednoducho to pár krát príde že sa neovládneš, ale nič sa nedeje. veď nie sme roboty, ale iba ľudia :) aj v knihe je písané, že ak "zhrešíš" máš pokračovať ďalej a nerobiť si z toho ťažkú hlavu. takže kašli na to a s chuťou ďalej do boja :)

ninka, tie časy v knihe, to je myslené nie tak, že musíš jesť po troch hodinách, ale že odstup medzi jedlami má byť MINIMÁLNE 3 hodiny, pri bielkovinách tam bolo tuším, že odstup medzi večerou a obedom má byť MINIMÁLNE 4, alebo 5 hodín. nie že proste musíš jesť po 3,4 hodinách. to by si na takejto diéte nevydržala dlho, potrebuješ proste jesť trošku neskôr okolo 17tej, 18tej, lebo inak večer vyrabuješ chladničku. ja napríklad chodím spávať po polnoci a od 15tej do polnoci, to by som fakt nevydržala.

sesi, gratulujem k úbytku váhy :) koľko je to doteraz? ja asi niekomu dám váhu, nech ju skryje a dá mi ju až po vodovom dni, lebo mňa to síce povzbudí, keď váha ukazuje menej napr po vitamínovom dni, ale keď mi po UH dni ukáže viac, tak je to zase strašne demotivujúce a vtedy ma napadujú myšlienky, že aj tak to nemé zmysel keď sa váha nejde dole a požrala by som od nervov kadečo.

kvetinky

Liuska

presne tak,je strašne skoro mať o 3 večeru,to je nemožné..najskorej o pol 5. a ak si fakt moc hladná ako vlk,tak ovocie či zeleninka ako radí Sesi :)

Sesi

Ninka ..ja tiez obedujem o 12 ked chodim do skoly..a potom veceram o pol 5 kedze chodievam len o 4 domkov zo skoly..ale pohodka vydrzim..a ak vecerias ty o 3 tak to sprav tak ze o 3 si das neake ovocie a o 6 veceru..proste musis jest lebo sa ti spomali metabolizmus..

ninka255

Kočky,keď obedujete napr.o 12 hod. cez UH deň, tak sa majú dodržiavať 3hod.pauzy medzi jedlami.To potom večeriate o 15 hod.a viac už nič? Ja som bola včera hladná ako vlk.