Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
liuska
no ja mam dnes uhlohydr. ale uprimne,som hrozne stresovana pred odjazdom,letím buducu nedelu o týžden a sama tiež neviem čo za dni mam,tie moje prehrešky samozrejme sa snažím vycvičiť jak blázon..mám menzes tak sa cítim tlstá hrozne:-( ako sa máš?
fialka
suchej ryže 12dkg sa píše v knihe uvariť
ahhojte dvievcata,od pondela sa chcem pridat ja som jedna s troskotanych chcem zacat odznova.ak nahodou niekto zacne od pondelka napiste budem velmi rada!
Ahojte...)) ma niekto dnes vitaminky ako ja? Uz stracam normalne prehlad, kto ma aky dnik... Kvetinky, si stale v UK alebo uz doma?
dievcata,
tej 10 dkg ryze je surovej, alebo uz uverenej...lebo to je rozdiel...
Ja som mala dnes rizoto - 50g suchej ryze, 100g mrkvy, 70g mrazenej kukurice, 40g cibule a 1 cesnak (pochopitelne voda a oregeno na ochutenie) a mozem povedat, ze som to nevladala zjest...bude z toho aj zajtrajsi obed..
No ani neviem ..ale tak 3/4 obycajneho hlbokeho taniera..a vecera polovicka..
sesi, ale ved ty kolko máš ryže na obed? v dkg kolko si dávaš?
lebo ja len dnes som si dala 10dkg,inak zjem 12dkg.. dnes nemam nejaký extra papací deň..a výsledky?vieš čo,prestavam sa pozerať non stop do zrkadla a necham sa prekvapit po vodovom dni...
Aha..tak uz chapem preco mas take dobre vysledky ..lebo jes mensia porcie ako ja =] od zajtra zacnem aj ja z mensimi porciami
sesi
ved v knihe sa píše 12dkg ryže na obed,no ja som si dala 10dkg lebo som nevládala viacej,mala som zeleninový šalat k tomu s chlebíkom.preto som nejedla viac ryže..:)
10Deka?na obed??to jes strasne maalo...ved masa plny tanier papat
No ja papam porcie ako je napisane v knizke ze ma byt plny plitky taniec..a vecera polovicna..a ty