Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
M.P
ja sa nevážim vôbec,nechcem to ani vidieť..ja som dietu začala 12.2 a dnes mam ovocný dník
liuska
tak ja som v londýne rok a pol.výborná skúsenosť,no už ma povinnosti volajú domov.chcem študovať výšku,tak idem nato..a dodržať dietu 100% čo doma mi pojde o moc lepšie
ano ano 15.2. som zacala, myslim, ze Sesi tiez, ale neviem, ci ide so mnou zaroven alebo ma iny den....))
liuškaa a ty si začala 15teho, či už skôr? :)
Ahojte kocky,
Sesi je mi luto, co sa stalo...dnes mam bielkoviny, mozem doporucit rybu na cesnaku, ta je vyborna alebo s jogurtom bol vyborny grecky salat...))
Kvetinky ako si bola dlho v UK?
MP ja mam bielkoviny, ale uz ani neviem, ci som na tom dni sama alebo este niekto ma tiez bielkoviny...))
zatiaľ ide... ale nevážila som sa. až po vodovom dni. kvetinky, nemáš so sesi 13deň a teda bielkoviny? či ty nedržíš diétu od 15.2? a čo ty, vážila si sa?
M.P
nie neletím prvý krát,ja žijem v londýne a sťahujem sa domov budúcu nedelu,preto som nervná hodne z toho:-(
ja mam dnes ovocný deň, rozmýšlam čo zajtra na bielkovinový,chcem nejaký syr asi a zeleninku:)
čo ty ako to ide
kvetinky, strach z lietania? či, letíš prvý krát? neboj, bude to dobré. ani som nevedela, že ty si v zahraničí. tak tak, najlepší liek ako nejesť je ísť spať :)
sesi :( tak sa rýchlo pozbieraj a šup znova na to. aký spaľovač?
baby, poradťe nejaký recept na zajtra na bielkoviny, kde by bol jogurt.
aký deň dnes máte vy?
sesi
to mi je moc lúto čo sa stalo...:-(
ale vieš čo,ked už cítim že začínam byt nervozna z toho že odchádzam, balenie, rozlúčenie sa a tak..nejdem do ledničky ale radšej rýchlo spať alebo von :D
a dneska ovocíčko,akurát vstávam,tak idem na mandarinky a hrozno:)
Caute kocky..no ako sa vam dari?Ja som sa vcera musela najest normalne pretoze som bola psychicky na dne,tragicky zahynul moj kamos,a som odpadavala tak som sa musela najest..uz mi je lepsie...
Dosiel mi uz ten spalovac tak od pondelka ho idem zacat brat a cvicit kardio..
Kvetinky, hlavu hore...sadnes do lietadla a za chvilku si doma....)) mam sa celkom fajn a udivujem samu seba, ze som este ani raz nezhresila....)) dokonca aj moje dni presli hladko....to u mna nebyva zvykom...))
Ivanka87 vitaj v klube...)) kludne sa k nam pridaj...ako je to s tebou, kolko merias a vazis? Kolko chces schudnut? Skusala si uz nejaku dietku? Som ale zvedava, co...:)) ???