90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

M.P.

baby, objavila som super knižku - volá sa FORMOVANIE POSTAVY od margit rudiger, hoďte do googlu. je to taká brožúrka v mäkkej väzbe, má to okolo 50 strán a stojí fakt málo (okolo 2,50 €). sú tam super cviky na vytvarovanie problemových partií - brucha, bokov, stehien, zadku. sú tam cviky pre začiatočníkov aj pre pokročilých, ako zoštíhliť a vytvarovať svalstvo už za 10 minút denne počas 3 mesiacov. fakt sa mi páči a začínam dnes cvičiť podľa tejto knihy :)

ako sa dnes máte? ja som si nemohla pomôcť a odvážila som sa dnes - 82,5 kg z pôvodných 86 kg 14 dňoch tak sa vytešujem.

sesinka nezemieňaj dni, ono to má svoj význam prečo nasledujú po sebe v určitom poradí.

kvetinky

ninka
asi to bude tá voda čo si zhodila ale furt super lebo sa ti pohla váha:)

Sesi
ako to že bielkovinový? ved sme neišli už narovnako vlastne? ja som mala dnes škrobový..:)

Sesi

Tak caute kocky..ako sa dari?Ja som si dnes hodila bielkovinovy den..zvladla som ho dobre...dnes som zacala z tim spalovacom,,cool vecicka...a momentalne som docvicila 30 min kardio..a davala som brusaky a biceps =] a ako to ide vam?

ninka255

Kvetinky, ja som zatiaľ iba na 7 dni,alebez prehreškov,mám dolu 3 kg.ja viem že sa asi vyčistili črevá,ale aj tak som rada.

M.P.

úplne vážne kvetinky. čím viac pijem, tým som viac hladná. mne tá voda utíši hlad najviac na pár minút :) a to ma potom zvádza menej piť :(

ja mám 14ty deň zajtra - tiež škroby. asi si opražím cibuľku s kyslou kapustou a zmiešam s uvarenými zemiakmi + nejaký šalát. a samozrejme vývar zo zeleninovej kocky.

kvetinky

ninka
hej hej dodržiavam lebo ak by som nemala trochu sladkého počas týždňa tak mi hladina cukru klesne čo tak isto neprospieva diéte.takže hej a váha ide dole aj napriek tomu.
ty držíš túto diétu?

kvetinky

M.P
haha :d:d to fakt? u mňa má voda účinok že mi utíši hlad na nejaký čas..ale ked som fakt hladná,radšej pijem vrelý čaj,to pomáha najviac asi :d)
no aký dník máš zajtra?ja škroby,tak idem na zemiaky v trúbe s cibulkou a šalatom:)

M.P.

baby, vy tiež máte pocit, že čím viac vody pijete, tým ste hladnejšie? :)

čím viac vody vypijem, tým viac mi škvŕka v bruchu. zato keď pijem menej, nie som hladná :)