Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
No cafte kocandy...ako sa dari? Mne celkom v pohode..len mi byva z toho spalovaca trosku blbo,asik je to silne namna,dneska som mala skrobovy den..uvarila som si zemiaky nad parou..zajtra budu neake fajne cestovinky z kecupom..mnamm..a co ste papkali dneska vy?
m.p
a si predstav,že ked som vážila takých 57kg tak som furt nadávala že chcem schudnúť.ak teraz dosiahnem takú váhu tak budem šťastná a budem si to vážiť a nikdy nepoviem ani slovko nespokojnosti !
a zas bežím von sa lúčiť s ludmi nejakými,neberem ani autobus,to zajdem :)
ja zasa nemám moc pohybu čo ma strašne štve, ale chvalabohu je už teplejšie, tak po víkende kedy sa má rapídne otepliť snáď už vybehnem behať a v kombinácii s cvikmi z tej novej knihy čo mám to snáď bude ok. ja doma nemám žiaden stroj na posilňovanie, ani stacionárny bicykel, hoci by som chcela, ale nemám miesto na to :( a do fitka sa mi moc nechce, hoci predtým som chodila, ale to som ešte nebola taký hroch ako som teraz. ja viem že blbá výhovorka, ale kto nezažije, nepochopí tie naše mindráky z postavy.
m.p
presne !! toto nevzdáme preboha,síce ja tá pravá hovorím ked posledné dni som to sladké trošku prepískla v dni kedy by som nemala,ale ani vinna sa necitim bo tolko pohybu čo za posledné dni mam až až,vela starostí pred odchodom a tak..
a štítnej žlaze nakopneme zadok ked neprestane robit problemy :D
ehm,chybička se vloudila - 10 cm viac, nie 15 :)
kvetinky ja mam o 15 cm viac, ale zase aj o cca 15kg viac ako ty. takže to vychádza asi narovnako :) no máme čo robiť, ale keď sa budeme podporovať, musí sa nám to poradiť. ja som rozhodnutá nevzdať to, aspoň raz v živote si chcem dokázať, že mám pevnú vôľu a urobiť všetko aby som schudla a vyhrala nad štítnou žľazou. veď ja jej ešte ukážem!!! bola by škoda vzdať to teraz, keď som už pevne rozhodnutá a zvykla som si na toto stravovanie.
m.p
vieš,ja mám výšku 165cm takže to nevyzerá až tak super mať nadváhu trošku..som nízka to preto..ked si predstavím,moja pôvodná váha je medzi 57-58kg..uf..mám čo robiť.budem šťaastná ak to dám na 60kg za tie nasledujúce mesiace..
dúfam že dám:)
a kvetinky vieš čo by som ja dala za 66 kg, oproti tomu koľko mám teraz? :) mne to hádam aj stačilo :) mám pred sebou ešte podstatne dlhšiu cestu dostať sa na svoju pôvodnú váhu oproti tebe. takže hlavu hore!
kvetinky nič sa nemení? veď máš dole 3,6 kg za dva týždne čo je super!!! približne tak mám aj aj po 14tich dňoch.
podľa mňa sa to teraz mierne zastaví a zasa to začne klesať až po tom vodovom dni. tak to poväčšine aj opisujú všetky baby, že po dvoch týždňoch útlm a rozbehne sa to až neskôr.
neboj, pôjde to, len musíme vydržať! joj už nech je teplo, chcela by som strašne začať behať, len na mňa je ešte zima, hneď by som prechladla.
m.p
gratulujem k úbytku váhy,tak ja mam už dobré 2týždne za sebou a moc sa toho nemení kvoli prehreškom asi..
mam 66,2kg zo 69,8 tak čo už no..bude lepšie len samusím ukludnit a prist domov a papať ako sa má..:)