90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

M.P
woow gratulujem :-)
tak ja som fakt neposlušná celkovo tieto dni,viem ake dni mám čo jesť ale aj tak okrem toho jem aj sladke,som tak vystresovana z odchodu a lúčenia sa s mojimi kámošmi,že v nedelu už budem na svk..takže váhu nemienim ani použiť nasledujúce dva týždne vôbec...lebo viem ako teraz zle sa stravujem.
ale to prejde hned ako odletím a bude to všetko dobré..

liuskaa

Ahojte...)) olivy by som radila k zelenine, su v receptoch roznych skupin....)) Sesi, Kvetinky, len pokracujte aj napriek prehreskom....MP..pekne vysledky dosahujes, len tak dalej....aj mne sa dari...mam dnes skroby, mnam tie mozem....))18.den 5 kg dole....som happy jak male dievcatko a co je hlavne aj to vidiet.....))) a citit....))krasny dnik....)

M.P.

ahojte. povedala som, že sa nebudem vážiť, ale neodolala som. a skoro mi oči vypadli. dnes 17ty deň a 81,5kg :) teda do konca prvého mesiaca dám dole možno aj viac ako som si stanovila (80kg). neskutočne ma to potešilo, lebo to už znamená, že nie len voda zišla dolu, ale že už vážne chudnem. jupííí. len tak ďalej, klop klop.

dnes bielkoviny - pečená zelenina a jogurtový dressing a samozrejme vývar zo zeleninovej kocky. a ešte dlhá prechádzka ako bonus, keďže je tak pekne vonku :)

sesi, kvetinky nevystrájajte. joóóój, muíme trošku posilniť našu vôľu :) sesi a ty neblbni so spaľovačom, nepotrebuješ ho, si mladá, spaľovač nechaj starším, ktorým už fakt nespaľuje. nechci si pokašlať zdravie, lebo budeš ľutovať. ak ti z neho býva zle, tak to je jasný signál, že ho máš zahodiť.

inak, ja nemám problém vydržať v B, Š, V deň, ale vždy UH deň nejako mierne pohnojím. buď jem viac ako by som mala, alebo neskôr, po ôsmej keď sa už nemá jesť. aj teraz som to dohnojila , lebo som jedla na obed i na večeru viac špagiet ako by som mala, proste som sa už neudržala, take fajneee boli, ale aj tak som schudla, preto to veľké prekvapenie. takže u mňa krízový deň prekvapivo UH.

kvetinky

sesi :D:D:D:D
dobrééééé, tak ale teraz už fakt nič okrem toho čo mám jesť.dneska bielkoviny,šupnem si zeleninovu omeletu s chlebom a našťastie som celkovo zaneprazdena po stretavani kamošov,že nestihnem myslet na sladke :D tak jupí v pohodičke:)
ako sa máme? aké inak počasie je na svk?

Sesi

Heheh to si mozme tu prdel nakopan vzajomne..ja som dnes to tez riadne z prepacenim DOJE""LA...No nevadi..vsak sme len ludia...no nie..a prehresky sakra patria k dietam...Pokracuj dalej a drrb na to =} ..

kvetinky

janula

ja ti neviem kde to zaradiť normálne.ja mám olivy ked mám bielkovinový deň a sú zahrnuté súčasťou gréckeho šalátu vlastne.tak ti neviem poradit

Sesi!!!!!!!
potrebujem aby si mi nakopla prdel a vynadala lebo furt furt kazím tu dietu !! furt blbosťami a nervami,napíš neco nech už to berem znova seriozne !

kvetinky

sesi
aháá,ja že nejaký prístroj,tak to nie,ja som už bléé z tabletiek všetkého druhu.ja cvičím na orbitreku a robím brušáky:)

čo je s vami holky kde ste ostatné?

Sesi

Kvetinky : Spalovac su tabletky na chudnutie,nie stroj hehe =]..je to termogenny spalovac,,premiena tuk na teplo..A je velmi ucinny odporucam

kvetinky

sesi
ahojky,ja som dneska mala špagety s kečupom ako obvykle :)
no zajtra ovocný deň,zaprisahám sa,už do tej huby nedám ani kúštinek ničoho iného čo by som nemala !!!
a čo ten stroj moc trasie? :D či čo robí?