90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

M.P.

sesi, chod do skrine a vyber odtial nieco co chces nosit, ale neoblecies to. a povedz si, ze ked mesiac dva vydrzis, coskoro to oblecie. nechaj si to niekde na ociach nech mas motivaciu a pozri na to vzdy ked dostanes chut maskrtit.

baby, vam sa nezda ze tych 12 dkg cestovin a 12 dkg ryze je nejako moc? ja som si dnes presne odvazila cestoviny, lebo predtym som to tak nerobila a chcela som vediet kolko vlaste jem a kolko by som mala, ale poviem vam ze tych 12 dkg urcite nebolo do 1 hlbokeho taniera po ciaru ale omnoho viac. ja som zjedla tak polovicu a mala som dost.

a inak, este k tym bielkovinam co sme sa tu bavili... tak napr v knihe je recept na kombinaciu syru + jogurtu. cize podla sa nemoze miesat maso s inou bielkovinou, ale napr syr a jogurt sa mozu.

Sesi

Baby ..prosim vas napiste mi neaku dobru motivaciu..alebo nieco co mi vstupi do hlavy..pretoze mam strasne slabu volu..same prehresky... ={ och...prosim napiste mi tu daco co ma povzbufi a po com si nedam do ust uz nic sladke..pomoze mi to

M.P.

kvetinky, príjemný a hlavne krátky let domov zajtra :)

moika, možno to je tým že chudneš z menšej váhy, tak ti to ide pomalšie. koľko vážiš?

sesi, zas bielkoviny? :)

kvetinky

sesi
kašli na to,ja kebych mala dostať za každý prehrešok facku, tak už ležím v nemocnici :D
ale svieti slnko,pripomína mi to leto,a pochopitelne plavky,takže seriem na tie prehrešky a idem dalej pekne s dňami ako majú nasledovať.dneska sú to škroby, dám si pečené zemiaky v trúbe s cibulkou,šalátik:)

moika
:) ved to je dobré 2kg, stále lepšie ako keby váha stála..

moika

ahojte kocky :)
obcas vas tu citam...dnes mam 19 den-uhlohydraty...no ale bohvieaky vysledok nemam, len 2 kg dolu :( nejako to u mna stoji a pritom dietu dodrziavam striktne, nechapem to...snad sa to aspon po vodovom dni rozbehne, lebo uz fakt neviem co by som mala so sebou robit, potrebujem dat dolu este aspon 6 kg a budem happy ...drzim vam palceky

Sesi

No cafte babulky..Tak posledne 2 dni som to dokazila ako som najviac vedela ..Musim si znova spravit motivaciu pretoze to neberiem vazne..mam mega flegmaticku povahu =] bode bode...No nicto dnes bielkoviny..na ranajky som mala banan a jabko plus trochu medu do toho...a obed mam uhorkovo paprikovy salat a 3 hydinove parky pokrajane do toho..taky salatik..a co vy?

kvetinky

m.p

haha moja maminka je fitnes trener dá sa povedať,takže ver mi, to bude kontrola jak blázon a tvrdá makačka,ved preto som vždy vážila tak málo,lebo sme furt cvičili))
takže v nedelu ma čaká vyýcvik ako kedysi :D
hej odvážim sa pred odchodom..:-/ fuj,nechcem to ani videt,budem sklamana.
čo sa týka soje a ryže ja soju nejem,takže ak je v knihe že sa to mieša,miešaj to.vedia čo píšuv

liuskaa

MP ano bielkoviny sa nemiesaju u ostatnych to neplati...)) inak ja mam 28r. 168/zacinala som na 74kg, momentalne 69kg/ ciel 55kg....)) krasny vecer..

M.P.

ozaj, ešte som sa chcela spýtať: bielkoviny sa nemajú miešať, ale škroby sa môžu? napr. v knihe je recept kde sa miešajú dokopy dva škroby - ryža a sója = sójové rizoto. príde mi trošku zvláštne. vám nie? či to som si len ja tak zvykla, že proste nemôžem miešať dve veci dokopy?

M.P.

kvetinky, ale odváž sa keď prídeš domov, iná váha, môže ti inú váhu ukázať, aby si vedela na čom si. a bacha na mamču. prídeš domov a určite prvé čo bude, že skonštatuje: "aká si mi ty chudá" a bude ťa chcieť vykŕmiť :)

liuskaa, o nič viac ako ty. ty máš o deň viac a máš o pol kila viac dole :) môžem sa spýtať koľko vážiš? a vek? (zvedáva som, ja viem. chcem mať trošku predstavu o vás) :) ja to ešte nejako extra necítim, na postave to takmer nevidím. ale ja chudnem z vyššej váhy, tak nemôžem čakať zázrak.

sesi, kde siii? ako sa ti darilo dnes? a ostatným sa ako darí?