90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

tifany

aneti7- dakujem za radu, aj tak mi nechuti jest ked tu nemam priatela, okrem toho som mala narodky dostala som milioncokolad a za tyzden som z nich zjedla mozno .. 1 tablicku.. :-)(teda 4 kocky) okrem toho mi preplo a povedala som si ze pokym mi frajer nepride budem kazdy vecer cvicit a zatial sa drzim tak hadam pomoze.. :-) dakujem este raz

aneti7

tifany ja som vyskúšala už strašne veľa diet, ale vždy som pribrala spať...skúšala som napr. aj 14 dňovú diétu, ale nič nepomohlo...teraz skúšam 90 dňovku, ale ja chcem schudnúť minimálne 15kg...na tvojom mieste by som žiadnu diétu nedržala, ja ľutujem, že keď som mala tých 49kg som chcela byť stále chudšia a chudšia a nakoniec som si tak pokašlala metabolizmus, že som pribrala viac ako 20kg...a s časti to spôsobila aj antikoncepcia...Na tvojom mieste by som leň začala zdravšie jesť, obmedzila mastné a sladké a tie 3 kg máš za chvíľu dole:)

tifany

no, len ja som tak o 7 cm nizsia... a ked som tancovala mala som uplne super postavu, pevne brusko, zadok, nohy, mala som 49 kilov a odkedy beriem antikoncepciu som pribrala skoro 6 kil, teraz mam okolo 53 a tie 3 kila by mi neuskodili.. porad teda nejaku inu... :-)

aneti7

tifany ja som síce s fóra 90. dňovka od 2.2., ale na toto som musela reagovať. Podľa mňa by si žiadnu 90 dňovku držať nemala...veď chceš schudnúť len 3kg!!!...Táto diéta je pre väčšiu váhu...a okrem toho 49 kg je strašne málo, síce neviem akú máš výšku...ja mám 163cm a niekedy som 49kg mávala a bola som ako kostra....bolo to strašne škaredé...

tifany

no pustim sa do toho..uz tyzden veceriam o 6 takze to nebude problem..a tiez posilujem hlavne brucho .no krasa.. dakujem..a mozem este otazku? po kolkych dnoch sa stratia prve kila???

kvetinky

tifany
vitaj medzi nami..takže čo sa týka mojho odchodu, nemám priatela,ale vela kamaratov a par členov rodiny v londýne,takže mi je smutno z toho..
takže,90dňovka..omrkni to,posielam ti tento link a pridaj sa:)
diskusie.wanda.atlas.sk

tifany

o co ide? aj ja sa chcem pridat... napiste mi niekto prosim o com je tato dieta.. :-) a kvetinky, ja viem ake to je ked dlllho neuvidis niekoho na kom ti zalezi, priatel mi pred tyzdnom odisiel do Anglicka pracovat a nechal ma tu samu, po roku a pol je to prvy krat co sme tak dlhsie od seba.. cely tyzden som prerevala a schudla 2 kila.. a ked uz, tak si hovorim , preco neist na 49 kilov .. :-) takze este take 3-4 kilecka by som chcela ist dole. vopred dakujem za dietku

kvetinky

ahojte kočky
takže idem o 3ráno na letisko...takže nervy pracujú, každopádne celý týždeň som nemala žiadnu diétu.si neviete predstavit čo je to opúšťať tolko ludí čo máte rádi a vedieť že ich neuvidíte tak skoro..alebo vôbec..takže sa cítim aj zle lebo mám cítenie ako keby tie cm čo odišli mi tento týždeň sa vrátili.takže tu je rada..
nerobte to čo ja,žiaden týždeň odstup od diéty,vidím to na sebe teraz..nech som už doma a makám..tu sa to teraz nedalo ..:/
ale vám to ide a teším sa s vami,mi to dáva nádej

M.P.

liuskaa, okiii, ryža sa možno delí, ale cestoviny sú iba na obed a tých 12 dkg je rozhodne strašne veľa! ty zješ naraz 12 dkg cestovín?

liuskaa

MP ano vsimla som si ten recept v knihe, kde sa kombinovali 2 bielkoviny, ale ja som jednu vynechala, lebo v popise diety sa pise, ze len 1. Co sa tyka toho mnozstva cestovin a ryze, tak cestovíny su len na obed, lebo vecera je sladka, kdezto mnozstvo ryze sa deli na obed aj veceru....

Sesi, ani neviem, co zabralo u mna, ze dietu dodrziavam bez prehreskov...asi to,ze uz by som chcela ist v lete k vode, do plaviek alebo si obliect pekne vecicky bez toho, aby zo mna trcali speky a pneumatiky...))na niekoho zabera, ze si vylepi v kuchyni na skrinky s potravinami a na chladnicku svoju nejaku hroznu fotku, najlepsie v plavkach...)