90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

aneti7

no tak takého chlapa si váž:)...a stavím sa, že jemu sa páčiš taká aká si a určite mu tie 3 kg, čo máš podľa teba navyše nevadia...

tifany

no, to hej, prave preto nikam nechodi, sme tak ze ked nerobi sme na skype a tak, okrem toho vsetko co zarobi ma na ucte a mama mu to posle az ked pride na svk,on vlastne zije u nej..tak vela neutrati za stravu a tak, ona mu perie, vari vsetko.. :-)dnes mi akurat zevraj vyberal darcek s mamou v meste.. :-D a to je tam tyzden

aneti7

tifany...to hej život je tam drahý...už sa tam neoplatí pracovať tak ako pred pár rokmi, ale stále lepšie ako u nás

tifany

no, mojmu tam 3 roky zije mama tak mu vybavila aj ubytovanie, stara sa o neho a tak a on len pracuje a nikam ani nechodi co mne vyhovuje, lebo keby tam chcel behat po diskach a tak tak by moc neusetril za tie 3 mesiace.. :-)

aneti7

no tak to máme viac spoločného:)...ale tak 3 mesiace nie je zase taká dlhá doba...a o to viac sa budete vážiť a ľúbiť keď sa vráti...mne v sobotu odleteli do Anglicka kamarát s kamarátkou a volali aj môjho frajera, že tam bola práca aj pre neho...ale na šťastie nešiel, že ešte skúsi to Rakúsko...:)

tifany

aj ja sa volam Anetka :-) tifany tu pouzivam ani neviem vlastne preco..a moj je teraz tiez v anglicku a 3 mesiace ho neuvidim.. :-(

aneti7

tifany hej volám:)...no mi sme spolu už 5 rokov, ale on sa chystá len do rakúska, takže sa budeme aj stretávať...ale keď mu to nevyjde tak pôjde do Anglicka:(...a to už bude na dlhšiu dobu...ja by som s ním aj išla, len ma teraz čakajú štátnice tak sa nedá:(

tifany

teraz mi kazdy den pise ako mu chybam a ze si az teraz uvedomil co mal.. ze dufa ze na neho pockam a bla bla.. :) tak take veci dost zahreju pri srdci, hlavne ked je tak daleko..

tifany

no este mi povedz ze sa volas Anetka.. :-D no moj odisiel pred tyzdnom ale casto spolu volame na skype aj sa vidime na kamere tak uz som celkom ok.. ale budu to tazke 3 mesiace...bez neho,poradim ti 1 vec, pred tym ako odide mu ukaz ze si to najlepsie co v zivote stretnut mohol a bude taky zlaty ... aj moj , ked odchadzal plakal a drzal ma za ruku tak pevne ako nikdy.. :-)

aneti7

tifany myslím, že na tie 3kg aj to cvičenie úplne stačí a v jedle sa ani nemusíš obmedzovať...alebo len vysaď antikoncepciu keď ti frajer odišiel...ja som ju teraz tiež vysadila, kým chudnem...inak môj frajer sa tiež chystá pracovať do zahraničia tak sme na tom podobne:)