Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
=] M.P uuuuuplne ta chapem heh...U nas to je tak zase ze kolace,cokolady kazdy den...ale ked mam uhlohydrati a na veceru sladke..tak na ten juuuuust nic neni doma..Dakedy si musim natret lekvar z hnedym chlebikom...A potom som taka nestastna ze som nemala tu cokoladu a tortu..Heh...No a tak dnes som ja papapa uhorkovy salatik z meskom..ani neviem ake to bolo..ale vcera ho mali nasi na obed..
oprava: vitaminy den.
ok, ja som za, pisme si co jeme, potrebujem inspiraciu.
ja mam dnes nanic den. vcera u nas bola oslava a ja som mala vitaminovi den, tak si skuste predstavit ako som slintala, ale vydrzala som. a na dnes som sa tesila, ze si dam z masa co bolo vcera a slepaciu polievku namiesto hnusnej zeleninovej kocky, aj som im nakazala nech mi odlozia a prd. taku som mala chut na to maso, lebo pred 4 dnami som mala len jogurt... a nezozral mi maso brat polhodinu predtym ako som sla jest? este aj tu slepaciu mi zjedli aj salat co som si urobila. no nezabit ich? ja uz som taka vytocena bola, ze som len vrcala. na to samozrejme mama nasrata, ze to nemusim tak striktne dodrziavat a nech si dam nieco ine. no trt! chapete to? maju tam plnu prdel vsetkeho na co si len spomeniete a musia mi vyzrat to jedine co mozem ja. uz som nemala cas robit si ine maso, bohatstvo, ale tak by som si dala. este dobre ze sa zjedli tie kolace co boli vcera a ze mama porozdavala navsteve vsetko, lebo v tej chvili keby sme mali doma, tak sa asi neudrzim!
tak som si dala prazenicu zo 4 bielkov, zeleninu, vyvar z pol zeleninovej kocky, pol rozka (asi 2krat od zaciatku diety som mala pecivo) a na veceru bude polka z toho bez vyvaru. ale ani mi nechutilo od tych nervov! :( ja som protivna ked som hladna, ale niektore veci fakt nepochopim!
m.p
ahooj:) hej už som priletela a možem povedať,že o čo sa najviac starám je teraz čisto moja dieta..už si čítam knižku,prezeram čo zajtra navarím a podobne.takže fuck off od prehreškov,nezaujímajú ma..vážila som sa,a mam rovnako ako v anglicku,takže váha je dobrá u nas doma:D
BABY CO KEBY SME SI PISALI AKO NA ZACIATKU CO PAPAME, ATD...A NIE O PREHRESKOCH..NEROBME ICH,CHCEME BYT FIT TAK SI TO NEKAZME
=] M.P povec nech ti odtial baterky vyberu =] heh a schovaj ju aby si ju nemala pred ocami..No a dnes je moj den..Som si povedala ze uz na to idem tvrdo..od dnes poctivo a ziaden prehresok..potrebujem vytrenovat moje sebaovladanie.Leto sa blizi..a nikto zamna neschudne..
ahoooojte.
kvetinky, ako? aky bol let? aj si sa odvazila ked si prisla domov?
ja fakt musim urobit nieco so svojou vahou, lebo ked sledujem ako to rastie a klesa, mam nervy.
ale hadam som zase nieco stratila za posledne 4 dni. 81,2 kg. aj 300gramov je nieco :) len ked ja mam taku blbu digitalnu vahu, vzdy ked sa na nu postavim, ukaze mi nieco ine :) vzdy je tam rozdiel par 100gramov, tak sa odvazim viac krat a urobim priemer :D dobre, uz mi drbe uplne... fakt musim tu vahu asi zahodit , alebo co. pomozte mi, co mam robit aby som sa stale nevazila?
sesi
ahojky moja.už som aj na SVK a poriadne som dodržala ovocný deň,zajtra bielkoviny a idem nato..ako predtým,žiadne blbosti neurobím som si už istá,lebo vidím,že som späť pribrala v cm čo som stratila..takže to je výstraha celková!
No a z dietou som na tom moc biedne ..Proste ..stale si vravim ze si uz nic nedam ze zacnem odznova..no furt same prehresky..takze tento vykend som dietu ani nemala..co sa mi urcite vratili kila naspet ..Dakujem vam pusinky za povzbudene slovami.. Trosku ma to povznieslo..Ale rozhodla som sa pre taku motivaciu ..ze si dam na tapetu mobilu Postavu evi cifrovej alebo Megan Fox,a vzdy ked pojdem na prehresok tak sa pozriem na mobil..=] heh..
=] Uff..baby neako ste sa tu rozkecali =] a tema chlapi hehe =] dobreee =] ..Heh len si ich vazte co by dali ostatne zeny za milujucich chlapov
nevadia mu ale ja tym ze som taka malinka tak to na mne dost vidiet, hlavne v brusku, ale hadam tym cvicenim za tie 3 mesiace do leta to dam dole.:-) keby nie tak opetky to istia.. :-) v opetkoch sa citim strasne sebavedomo.. :-)