90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

liuskaa

Ahojte...)) Kvetinky drzim palce na piatok...)) mna to caka v pondelok...(( dievcata, ani sa mi nechce verit, ze uz budeme mat 28 dni za sebou, no teda....)) to sme ale sikulky...
Sesi, nevzadvaj sa, ale ani dni nestriedaj a nevynechavaj...hlavu hore!!

MP kedy mas vodu?

M.P.

mne sa urobili strie, teda aspoň predpokladám, že to je ono (take akoby cervene zilky pod kozou, inak povrch koze mam hladky) na vnútornej strane stehien a na bokoch smerom na chrbat v tej dolnej casti chrbta. a este take jemnucke mam aj na lytkach a prsiach, ale tie su slabucke - aspon tie co su slabe, tak by som chcela zabranit ich sireniu a tie viditelne, tak tie obmedzit. vraj su na to potrebne pripravky s kofeinom, tak rozmyslam, ci si nieco take nemozem namiesat sama doma... napr telove mlieko + sol co je vlastne telovy peeling a primiesam tam este kavu a s tym masirovat. inak, dnes 80,9 :) ja viem som hrozna, ale strasne mi to pmaha aj ked vidim len par 100gramovy rozdiel :)

kvetinky

M.P
ahojky,takže ja sa riadim podla knižky,a omeletu z 2vajec,nedelím žltka či bielka.primiešam do nej 200g zeleniny (hríby,uhorka,kápia,mrkva). dnes mám škroby a dám si kyslú kapustu opraženú na cibulke s 2varenými zemiakmi.
čo sa týka strií.trošku sa mi urobili ale není to také zlé.na to extra recept není sa zbaviť,niekomu zostanú,inému zmiznú..je dobrá masáž vraj.

SESI
neblázni!! predsa sme sa do toho už dali,sama si založila tému tak nerob blbosti.to není omluva sa necítit na niečo.proste to ber ako fakt že to nasleduje a hotovo.každopádne je to na tebe ale urobíš fakt blbosť ak to prerušíš týmto spôsobom.to ako keby si 90dnovku nemala...:-/

M.P.

sesi, nemôžeš stále vynechávať niečo a meniť si dni ako chceš. potom niet div, že nechudneš. veď...troška pevnej vôle, dievča. kedy už, keď nie teraz? teraz, dnes, nie o dva dni, tri, mesiac, pol roka. teraz je ten správny čas! tak si daj aspoň dva ovocné dni po sebe, keď už tak.

Sesi

Baby ja ten vodovy den preskocim..Nvm ved vodu pit cely den..to umriem,,neni to dobre na zaludok ..Na druhy mesiac si dam ten vodovy..ale teraz som neni nan pripravena..No a co sa tyka celulitidy tak mam na zadku a strie mam vo vnutri stehien..=( aj ked malo viditelne ale mam..No a proti celulitide bojujem pravidelnym peelingom a kremami a dostatocnymi tekutinami..a vsade som pocula ze strie ked ich uz mas tak sa ich uz nezbavis..ze sa proste nedaju odstranit iba prostrojami..A v lete ze ich nevidno ked sa opalis

M.P.

kvetinky, mňa čaká VODA v utorok po tebe. tiež plánujem spať minimálne doobeda ( nereálna predstava, ale plánovať môžem) :D ale som rozhodnutá vydržať, lebo po vodnom dni chcem mať váhu pod 80 kg. už mi treba len nejake to kilooo, mam na to 8 dni, aby som splnila plan za prvy mesiac. inak, zajtra idem na tu endokrinologiu, tak som zvedava co tam.

kvetinky, co davas do tej zeleninovej omelety? normalne primiesas zeleninu ku vajickam? jes aj zltka, alebo len bielka? z kolkych vajicok robis tu omeletu?

este som sa chcela spytat, baby nemate problemy s celulou a striami? ja chvalabohu celulu nemam, aj napriek mojej hroznej vahe, za to vdacim asi tomu ze som roky behavala a tak mam vcelku pevne telo (len ta vaha!) ale ako som v lete pribrala naraz vela, urobili sa mi strie a uz som sa rozhodla nieco s nimi spravit, kedze sa blizi leto. len neviem este co za pripravok si na ne kupim. musim prestudovat. na zaciatok som si kupila tu novu niveu spevnujucu, aj ked ja moc takymto somarinam neverim, rovnako ako neverim tabletkam na chudnutie a inym sairaitom.

kvetinky, vravela si, ze tvoja mamka je fitnes trener. nemozes sa jej popytat co by radila na tie strie? myslim, ze ona skor poradi, ako niekto kto sa ti snazi nanutit svoj vyrobok.

kvetinky

M.P a Sesi
dneska som mala bielkoviny a typickú zeleninovú omeletu.podržte sa, mňa čaká vodný deň tento piatok!!!!!!!! mňa porazí, som zvedavá ako to vydržím, budem spať asi do 1poobede a potom piť vodu,čaje,nekam skočím do mesta bez peňaženky samozrejme,večer sa rýchlo chystať von alebo hocičo len nech nejem :D