90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

M.P.

taaaak baby,
čo dnes ideme jesť? ja si už chystám špagety s paradajkovou omáčkou a bylinkami a na večeru koláč a kúsok čokolády :)

a tip na zajtra na zajtrajšie vitamíny:

4 nektarinky alebo broskyne (nektarinky su lespie) a 4 vacsie slivky vykostkujeme, nakrajame na pruzky (asi 0,5 mm hrube). Dame na hlboku panvicu alebo do hrnca, posypeme 1 vanilkovym cukrom a trochou skorice, pridame jeden kusok celej skorice a podusime. Ak by sa Vam zdalo, ze sa to lepi na panvicu, mozte to podliat troskou vody. Dusime asi 10 min.

M.P.

- sója nie je vhodná ani pre ľudí s ochoreniami štítnej žľazy (sójové bôby obsahujú látku znižujúcu tvorbu tyroxínu).

toto som si práve prečítala, po dnešnej konzumácii sóje. potešujúce, však? :D

kvetinky

m.p
by si neverila ale normálne som našla celozrnnú múku v obchode obyčajnom supermarkete..treba čítať vážne a to je všetko.dá sa najsť.vyzerá uplne rovnako ako obyčajná..

sesi
ja mam zajtra tiež uhlohyd. :D znova ideme na rovnako :d:D

Sesi

Ok ok uz ma netrestajte heh =] ..Dam si ten vodovy..uvidim ako prezijem..Akurat som docvicila pol hodinu na stacionarnom..leje zemna ako z oblakov..he tak idem do sprchy =] ...zajtra mam UH den..takze cestovinky..mnamkaa..Ten den zboznujem...cafte lasky

M.P.

kvetinky???

kde nájdem tu celozrnnú múku? v obchodoch ju asi bežne nemajú, ani tzv. čiernu múku. kupuješ to v nejakých bio obchodoch?

tak som zvedavá na tie vodové dni. kvetinky idééééš, musíš vydržať v piatok, keď to zvládneš, tak musím aj ja. no a keď to ešte v pondelok zvládne liuskaa a sesi, tak ja v utorok ani za toho ďábla nepovolím a vydržím :)

kvetinky

liuska

to je to,že ja to držím tu dietu ešte skorej než ty možno a mam dole 3,5kg..furt si vyčítam tu moju blbosť ako som celý týždeň nejedla nič dietne ked som sa sťahovala domov.som sa riadne poučila.
zajtra mam uhlohydraty,asi si urobim indické placky z celozrnej múky a vody,ochutené a vysmažené na oleji.poliate kečupom:)
ta kniha je super,doporučem kupit alebo ti pošlem nejake recepty

liuskaa

Kvetinky, to je dobre, ze aj napriek prehreskom to nevzdavas...))
Mne sa to teraz zabrzdilo, mam stale -6kg, ale aj tak som velmi spokojna...necakala som taku zmenu...
Sesi, sama sa musis rozhodnut a mat jasno v tom, co vlastne chces a co je ti prednejsie...
Kedysi som tiez nezvladla ziadnu dietu, ale teraz so na nu vyzrela a hlavne som si to uvedomila a usporiadala v hlave, co chcem...))
M.P az potom som si vsimla, ze teba to caka v utorok...budem ti drzat palce...))
No a inak sa mam dobre, dieta zanechava vysledky, ta sa vytesujem, zacala som trosku cvicit na zadok a brucho a spevnenie poprsia. A zasla som si aj do solarka z tej radosti...)) Dnes mam UH, tak som mala ovocie na ranajky, spagety s bylinkami a bolonskou omackou a teraz som mala broskynovy zakusok s cokoladou...))
pekny zvysok dna, kocky...))

kvetinky

sesi
je ti prednejšie provokácia od spolužiačok a čo si o tebe myslia než tvoj vlastný názor čo si ty myslíš o tvojích zvyšných kilogramoch? riaď sa podla sebe,nerobíš to pre ne a može ti byt v prdeli čo si myslia.potom budú čumet z otvorenou hubou keď ťa zbadajú a budú chcieť tak isto skúsiť to !! tak prestaň:)

Liuska a MP
tak ja som za tento čas schudla nejake 3,5kg a to len tak malo preto,lebo som blbosťou porušila celý týždeň tej diéty čo mi hodilo naspäť kilo.takže preto tak.ale idemdalej

Sesi

Noo..ok teda tak ale mna caka 15teho potom ten vodovy..ma spoluziacky vyzjapu ze ci som normalna cely den vodu pit..=] heh..nevadi..ja to zvladnem