Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Caute kocky,no co dari sa vam?Idem sa svami rozlucit..pretoze ideme zo skoly na 3 mesiace do grecka..Tam chodime praxovat kazdy rok..takze dietu budem dodrzivat stale,si tu uz neako poradite aj bezomna =] drzim vam palce bambulky
M.P. to tofu (prirodne) nastruhas na struhadle ( na slzicke). Na troske oleja sprazis nadrobno nakrajanu cibulu, pridas tofu a 2 paradajkove pretlaky, potom pretlaceny cesnak, dochutis sojovou omackou, solou a cier. korenim. A je to. To tofu ostane nastruhane.Je to fakt vyborne....))Nemusis sa obavat tej chute....))
Kvetinky myslim na teba a drzim palce...))
liuskaa, ty mi číťaš myšlienky! už tretí deň rozmýšľam nad tofu, ale neviem kde som prišla na tú myšlienku, keďže tofu som nejedla už niekoľko rokov a už ani neviem ako chutí. pred 3 dňami som tu písala aké som mala nervy, že mi zjedli mäso a už som ho dlho nemala a neviem sa dočkať ďalšieho bielkovinového dňa a teraz naň už vôbec nemám chuť. len neviem či nebudem ľutovať keď si dám tofu a nebude mi chutiť. liuskaa môžeš ten recept rozpísať podrobnejšie? to tofu sa roztopí varom?
kvetinky držím packy na zajtra!!!
Kvetinky, drzim palce na zajtra..))Mna to same caka co nevidiet...(( myslim, ze to zvladnem, ked som to vydrzala doteraz a bez prehreskov, tak vydrzim aj vodu...))
Pozeram, ze dnes je tu dost prazdno... Mala som dnes bielkoviny, spravila som si postruhane tofu na cibulke, s pretlakom a cesnakom...mozem doporucit, chuti vyborne..))
BABY
takže dnes mam ovocný deň a aby nestačilo,zajtra mam vodový D:D:D no komu je lepšie haha,nevadí,vydržím..som chorá trochu takže mi jesť nechutí..
ako sa máte? čo prehrešky sú či už nie?píííšte
ja viem, že v piatok, ale myslela som tak, že odváž sa deň ráno vo vodový deň a potom ráno po vodovom. ja už som mysľou v piatku, mám to trošku pomýlené, lebo zajtra mám ťažký deň a chcela by som už mať po ňom.
neváž sa cez deň, to máš v žalúdku všetko jedlo + vodu, tak sa nečuduj že ti vyskočí váha o kilo aj dve hore :)
ja som dnes mala 80,5 kg, ale zajtra ráno sa nevážim, po UH sa radšej nikdy nevážim :D
M.P
aa tak nakoniec som si dala struhanku a trošku cukru s cestovinou..inak ja mam vodový deň piatok, zajtra mam ovocný..:-)
a nechapem, rano som sa vážila na 55.6 či kolko a pak v strede dňa 57!!! od čoho to závisí, že som jedla cestovinu možno? fuj neviem teraz som zmätená trošku..
ako si na tom ty?
Alex_ja nechcela si to písať do inej témy? O pití čoho hovoríš? Trošku som zmätená z tvojho príspevku. Ak hovoríš o pití alkoholu, tak sa nečuduj, že nechudneš. Alebo to bolo, že piješ veľa vody? Môžem sa spýtať akú máš váhu a výšku? Nič si z toho nerob, že nechudneš, mesiac je strašne málo na to, aby si bohvieako schudla, najmä keď si relatívne chudá. A hlavne nemôžeš za mesiac zhodiť to, čo si naberala niekoľko mesiacov.
kvetinky gratulujeeeeeeeeem!!! supiš. hlavne sa odváž zajtra pred vodovým dňom a v piatok po ňom. držím packy a som zvedavá aký bude výsledok. šampiónovú omáčku netuším, lebo šampióny nejedávam.
Poznám iba túto:
-----------------
Šampióny nakrájame na drobné kúsky, orestujeme ich na masle, osolíme, okoreníme, podlejeme cca 100 ml vody a podusíme do mäkka.
Pridáme smotanu a 100 ml mlieka. V 100 ml mlieka rozmiešame múku a zmes za stáleho miešania vlejeme k šampiňónom. Necháme prejsť varom.
-----------------
Tak skús iba tu prvú časť z receptu využiť - bez mlieka, smotany a múky - a daj si tam napríklad kečup miesto toho. ale ako to bude chutiť, to netuším :) aj tak máš už asi poobede :)
baby mne sa tak nechce učiť. už hodinu robím všetko iné, len nie a nie učiť sa. hroznééé. no.., ale idem už... :)
mala som dlhodobe zdravotne problemy a .. krasne som schudla.. dnes su však kila speť ... aj už mesiac cvičím.. jak taka krava chodím behavať.. stravujem sa superne.. a nič stal estale nič.. nemožem schudnuť.. mam silne depresie.. a pijem .. neviem prestať .. pijem aj preto že chudnem a nič sa somnou nedeje.. mám 18 rokov.. nevie čo dalej.. nič mi už nepomože :,(
moje kočky !
dneska som cvičila na orbitreku a tak,a potom ma napadlo sa postavit na váhu..zo začinajucich 69,8 teraz je tam 65,5 :-O to ma inšpirovalo makať a makať viac a viac !
inak nemáte nejaký chutný recept ako si urobiť omáčku zo šampionov? na cestovinu si chcem dat.alebo možem opraženu struhanku s trochou cukru?? mam taku chuuuť