Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Kvetinky, mozes napisat kolko si mala na zaciatku a kolko po 1.vode? Clovek straca prehlad, kto na kolkych kg zacinal...))
M.P. s tou vahou je to mozne...nezufaj, aj ja som to tak mala, aj ked som dietu neporusila...))ale je to uz v poho...))
Krasny dnik...))
to nam vela nepovie :) aky je rozdiel oproti vcerajsku? asi dost dobry ked taky smajl :) spokojna?
mne je dnes strasne zle. aj vahu mam o kilo vyssiu ako vcera a to som nic neporusila. moze byt tym, ze som to dostala? mam pocit ze sa mi brucho dvakrat zvacsilo. ble, asi ma vystre za chvilku. a k tomu vsetkemu neviem ci som neprechladla, doslova som hlucha na jedno ucho a este aj chrbat ma boli, lebo som nejako pokrivene spala. cisty kripel dnes.
co dnes idete jest? ja si robim toto:
Zemiakova musaka so sosovicou
6 zemiakov, 3paradajky, sosovica(1teglik od jogurtu), 1mrkva, 1dl zel.vyvar,sol, korenie, 1PL nasekanej petrzl.vnate, 1CL olivoveho oleja, suroviny na salat. Zemiaky uvarite v supke, osupte a narezte na kolieska. Medzitym uvarite
sosovicu takmer domakka, pridate k nej bobkovy list. Do mensej misy striedavo ukladate vrstvu zemiakov a vrstvu sosovice, nastruhanu mrkvu a na plátky nakrajane paradajky tak, aby tvorili poslednu vrstvu. Zalejete teplym vývarom a peciete v rure asi 30minut pri teplote 200stupnov. K musake chutii hlavkovy salat, ak chcete dajte si krajec chleba.
akurat dufam, ze tie sampinony nie su bielkoviny, lebo som ich tam tiez natrieskala.
no.... idem v pokoji zomriet...
váha po vodovom dni je
65,9kg :)))))
takže kočky,
dneska som po vodovom dni.konečná fakt :D ešte že som mala chrípku inak by som bola asi hladná furt..:D a baby, priznám sa, za celý deň som si nedala do huby nič iné než vodu a čaje ALE okolo pol 6 som už bola fakt zoslábnutá, tak polovicu malého čierneho chleba..fakt že ako pre myš také množstvo a hotovo.
ale necítim sa vinná bo žiaden prehrešok iný nebol a toto bolo minimum na záchranu života hahaha
držím palce vám holky !
Ahojte kocky, sampinony su zelenina,takze stale ich mozete kombinovat, ale citala som, ze hriby su bielkoviny...))mne to vyhovuje, pretoze pouzivam len sampinony....
Sesi uzi si to...))
=] Inac zabudla som sa vam pochvalit,ako inspiraciu som si dala piercing do bruska,,vyzera to nadherne,len som si povedala ze ho neukazem nikomu az kym nebudem mat pekne ploske brusko..a pomaha mi to ako insparacia,ked ma laka prehresok tak sa pozriem na brusko,a poviem si "vsak sa tim piercingom chces pochvalit cim skor no nie?takymto sposobom ho neukazes ani za rok"...a hned sa mi prehresok zhnusi =D
=] Noo nie bohuzial nezartujem,a nepovedala som to skor lebo som som planovala ze tento rok nepojdem,ale rodicia ma presvedcili..Dneska som papala ranajky:Jablcko,obed:vyprazany syr tehla z uhorkou a teraz si idem dat veceru..kavu,spalovac a caka ma trening..papa
M.P
haha bys neverila ale stávala som o pol 8 ráno lebo som mala vybavovačky na úradoch..a fakt necítim hlad,určite kebych mohla sa najem ale viem to ovládnuť zatial..:D čo sa týka hubov, ja tak isto by som potrebovala vedieť lebo chcem si robiť zajtra na bielkoviny kuracie prsia na hríboch..ale ved to je zelenina,aspoň si myslím...
a inak,nepijem moc vody lebo to ma presne taký účinok ako hovoríš.hned začnem hladnúť,tak pijem teplý čaj..no neviem ako budem zaspávať s prázdnym bruchom..
kvetinky a možno ani nestúpne. v knihe píšu, že pozitívne účinky vodového dňa budú dlhodbé ;)
liuskaa v knihe som našla dva recepty na tofu, ale ani jeden sa mi nepozdával. v podstate som to spravila tak ako si napísala, akurát namiesto pretlaku som si tam dala čerstvé paradajky a ešte som tam mala aj šampióny. ale bolo to skvelé, neľutujem vôbec.
ozaj, šampióny môžem jesť aj v škrobový a UH deň? či len v bielkovinový? neviem kam sa radia huby.
sesi, však žartuješ? prečo si nám to nepovedala skôr?
no... a mne dnes váha ukazovala v rozmedzí 79,9 - 80,3 kg :) tak po vodovom dni to dúfam už nadobro bude pod 80 ;) ešte Š,UH,V a aj mňa čaká VODAAAAAA. ááááá :) kvetinky, možno nie si hladná, lebo si neskoro vstávala :) a inak ja tiež nie som hladná, keď bezprostredne po zobudení nepijem vodu. ale akonáhle sa napijem, tak sa nakopne trávenie a už to ide :)
ahojte holky :)
takže, mám vodový deň akurát a čo je zvláštne je 15.00 a ja necítim hlad žiaden,možno preto aj že mám nátchu ktorej som vďačná za nechuť do jedla..:D
myslím,že to už do večera zvládnem a pojdem hned spať..
inak ta váha ráno čo bude,to bude asi nízka len preto že som neprimála žiadne potraviny deň predtým že?asi to stúpne na klasiku...
Sesi
uuuuuf, to som nečakala ale každopádne si to uži na tom pobyte, staraj sa o zdravíčko a metabolizmus..ak nás tu ešte uvidíš za tie mesiace, určite napíš ako si dopadla, ako ti to ide s váhou !
vela šťastia !