Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
ale nemáš :) si hodne vysoká. ja som pri výške 175 cm začínala na váhe 86 kg. takže tak.
no tak to tu mam medzi vami asi najhorsie miery :) rano som vazila presne 83,8..mam 180 cm a chcela by som mat aspon 65
ahoj kvietok :) ja konkrétne na 28. dni, liuskaa a sesi na 29. a kvetinky na 32.tusim :) vitaj medzi nami. akú máš výšku, váhu a koľko chceš chudnúť?
ahojte baby, tak ja som chcela zacat uz na zaciatku marca ale nejak sa mi to nepodarilo tak dneska som sa zobudila s takym odhodlanim, ze som si to zacala..tak sa pridavam k vam :) na kolkatom dni ste?
sesi, liuskaa ako sa držíte? zvládate VODU?
sesi
jupííí som rada že ostávaš ! tak podme do toho :) zajtra mam uhlohydr. a papám cestoviny s podusenou a skaramelizovanou kapustou :)
čo ty ako sa cítiš? čo váha?
Tak kocky,nejdem nikam =) super..Nazbieralo sa ich vela,a ja som sa nestihla zapisat,super aj tak sa mi nechcelo =) budeme to zvladat svami..Ja dnes na ranajky jabko,obed cestovinky z brokolicou dusenou..a vecera si daj jablkovy kolacik..mnaam uz sa tesim
čauky čauky, deň po vodovom dni a váha ostáva rovnaká :))
dnes mam škroby a idem si dať zemiaky uvarené, a k tomu usmažené žampiony s cibulkou a cesnakom, zajedat s uhorkovým šalatíkom a chlebom..tešíím.
čo vy kde ste?
sesi
nie,ja som písala že moja kedysi dávno pôvodná váha bývala 55kg..nie teraz
baby
čo sa týka celkovej hmotnosti na začiatku bola 69,8kg a teraz mam 65,9. celkom málo lebo samé prehrešky a nervy som mala..a po vodom dni som bola lahšia o nejakých 800g.
Kvetinky..tak kolko potom vazis..ked v jednom prispevku si pisala ze 55kg..a teraz pises ze 65 kg...nechapem