90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

tucnalucy

kvietok3 : ja cvicim,kazdy den hodinu.No zatial sa nevazim,predsa len su to dva dni :-) no bojim sa jojo efektu :-(

tucnalucy

liuska : tak to Ta obdivujem,ze chces schudnut az na taku vahu.No ja si myslim,ze k tvojej vyske,staci 60kg.To uz budes stihla.

Baby nemate strach,ze po skonceni 90dnovej diety dojde k jojo efektu a tie zhodene kg priberiete naspat + nieco navyse?

liuskaa

tucnalucy, vitaj...)) zatial som nemala ziadny prehresok, nejak som nemala ziadne pokusenie....))ale este to nie je ono....moj ciel je 55kg....))

tucnalucy

Ahojte baby,ja som zacala chudnut pred 2 dnami,dnes som mala skroby.Tak som si dala zemiaciky s cibulou zapecene a salat.
Cvicim uz tyzden kazdy den hodinu,aerobic,orbitrek.
Pred dvoma dnami som vazila 73kg - meriam 168cm.Ja viem,je to strasne.Hanbim sa :-(
Chcem schudnut na 65kg.

liuskaa : Vau to je super,tolko schudnut,mas nejake prehresky a aj cvicis?

M:P:

liuskaa tak mi napadá jedine, že si dáš jogurt, alebo nejaký syr a celozrnné pečino + zelenina. na ceste, vo vlaku, v buse je ťažko stravovať sa :)

liuskaa

Ahojte kocky...) tak zatial mi to ide bez problemov...))len mam dilemu, ako to vyriesim zajtra, budem dlho cestovat a mam bielkoviny, tak zhanam nejaky receptik vhodny na cestu...))
Kvietok3 vitaj medzi nami, to je fajn, ze si sa prave dnes odhodlala na chudnutie...je Nov a je najvhodnejsie obdobie na zacatie diet a zvacsa skoncia aj uspecho, hlavne sa pozitivne naladit...)) drzim prsteky...))