Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
kvietok
vítam ťa medzi nami :)) takže hej,myslím si že to dokážeš schudnúť LEN v tvojom prípade ak sis stanovila taký vysoký ciel, musíš zostať bez prehreškov a zhodíš to..
vidím na sebe aká sprostá som bola s prehreškami,už som mohla mať dole 5-6kíl a mam dole ledva 4kg..takže to je výstraha aj pre teba..
baby som rada, ze som vas tu takto nasla a ze to chcete naozaj dotiahnut az do konca..myslite, ze sa mi za tie tri mesiace podari schudnut 18 kil?
M.P nejak mi to ide v poho iba s vodou, ani hladna nie som...))
čaute kočky + nové dievča k nám :-)))
hej som na 31.dni ale mojou hlúposťou vlastne s prehreškami ktoré boli vyvolané stresom zo sťahovania som schudla zatial len nejaké 4kg..tak preto som sa rozčulila v tomto ďalšom mesiaci po vodovom dni, že už nič také,už prehrešky nehrozia.
tak isto cvičím každý deň hodinu na orbitreku bez prestávky, robím 100 brušákov večer, dostávam sa do formy ako som kedysi bola zvyknutá makať..takže držať palčeky aby som do leta to dala na 56kg..musím..
ako vodový deň vám ide? :)
liuskaa stále nie si hladná? ja nechcem provokovať, len som zvedavá :) asi nie je moc príjemné čítať tu o jedle, čudujem sa, že tu vôbec si dnes :) a frčíš len na vode, či si si dala aj nejaký čaj? :)
inak krááásne, že až 6,5 kg ešte pred vodným dňom. mne teraz nejak stojí váha. už som sa dostala na 80, 3 kg a potom som dostala... váha mi vyskočila na 81 a už tak je tretí deň :( a nie a nie sa dostať pod tých 80.
tucnalucy, tak aj ked som mala 55kg, nosila som nieco vel.38 a nieco 40, nikdy nie mensiu velkost...napr viem, ze som sirsia v bokoch a v 55kg budem mat cez boky tak 96cm..(( co uz....nemozem to zmenit...
tucnalucy, čo tak trošku veselší nick? :) čo tak iba lucy? to znie pozitívnejšie :)
cieľom tejto diéty je upravenie metabolizmu a naučiť sa stravovať zdravo, striedmo a neprežierať sa. keď sa vrátiš po diéte k predošlým stravovacím návykom, tak škoda vôbec púšťať sa do diéty. ale ak si z diéty vezmeš poučenie, tak sa nemusíš báť. ono ťa táto 90dňovka po čase začne doslova baviť :) pretože objavíš množstvo potravín, ktoré si doteraz nejedla (ja napríklad som zistila, že sa dá fungovať aj bez mäsa a objavila som tofu, šampiňóny a iné), v obchode budeš obchádzať regály so sladkosťami, proste ti ani nenapadne kupovať somariny :) dá sa to a celkom bez utrpenia. všetko je to v hlave a je to o zvyku. človek je veľmi prispôsobivý, stačí pár dní a ani ti nenapadne, že si sa niekedy stravovala inak.
po skončení 90dňovky by sa malo ešte ďalších 90 dní stravovať podľa takzvanej 90 dňovej udržiavacej diéty, počas ktorej by si mala dokonca ešte čosi zhodiť, tá je trošku miernejšia ešte od 90dňovky, tam napr môžeš jesť v jeden deň bielkoviny na obed a na večeru škroby, takže žiadny strach, že priberieš. pol roka je dlhá doba, no nie? za ten čas si osvojíš zdravé stravovanie a nebudeš myslieť na prežieranie.
kvietok3 ja som schudla zatiaľ čosi vyše 5 kg, zajtra mam 29 deň - vodový, tak uvidím čo po ňom.
Ja mam asi tazsie kosti,ale ked som sa hladovanim a cvicenim 3 hodiny denne dostala na vahu 59kg,tak som bola dost chuda.Kazdy na mna pozeral,ze co som taka chuducka a nosila som vtedy velkost 34, a to mam rovnaku vysku ako Ty.
tucnalucy..neboj sa..ked sa nebudes prejedat, myslim, ze jojoefekte nepride...ved uvidis :) budeme sa tu podporovat..a ja sa chcem odvazit az po vodnom dni
Tak ja sem - tam aerobik, bicykel, az bude teplo, tak sa tesim na kolieskove korcule...))
Co sa tyka tych 55kg, tak tie som predtym mala, bolo to fajn..) a po diete sa chcem stravovat aj nadalej s rozumom...)) myslim, ze som si konecne uvedomila, ze nechcem stale bojovat dozivotne s vahou, ale chcem sa venovat prijemnejsim veciam v zivote...ako su diety..tak snad sa podari...))