90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Sesi

=] No sak nadvaha je dnesny problem uz aj u 15rocnych dievcatiek...23 =] to niesi urcite stara...to mi povec kde budes mat 46 ze si stara hehhe.

Kvetinky =D uffff..ale sa mi odlahcilo,uz som si myslela ze ma tu zjazdite ze som vynechala tento vodny den,som rada ze ma chapete,,jjj my mu ukazeme kto je tadyy seef..he..

..Ozaj celulitida mi mizne ..bojujem proti nej tvrdoo..nema sancuu potvora jedna =D

kvetinky

sesi

úplne súhlasím s doktorom, tvoj metabolizmus je o vela dôležitejší tak sa tým netráp, ten vodový deň vynechaj a rob ako sa dá..sama mam blbý organizmus a tie hormony ved ako som ti písala..ale lepší sa to..už len tým,že váha vôbec klesla o niečo,pretože predtým stála na jednom mieste pri veškerej námahe.neboj,my metabolizmu ukážeme :D

tucnalucy

To tu chudnete take mlade baby?
Ach jaj,ja som uz asi stara,mam 23.Na azet nechodim,prepac,ale to uz nie je pre mna :-)
Na brusko skor cvic,aby si zhodila,strava ok,ale dolezite je aj cvicenie,aspon mne sa to osvedcilo viac ako len zmena stravy.
Ale ja som sa rozhodla,ze asi trosku tu dietku zmenim.
Ziadne vodne dni a ani ovocne,podla mna pre telo dost drasticke,ale delena strava urcite super.

Sesi

64 =] to by som mala este brusko velke.. 60 Je moja vysnivana vaha =]..Ozaj aky mas vek? Ja 18..inac sa volam Simka =] a ty..chodis aj na azet?

tucnalucy

Sesi : 175cm a 68kg,to je ok.A to pre mna by bolo 60kg idealne,ale k Tvojej vyske by mne osobne stacilo aj 64kg.

A ze nie som taka tucna,aby som sa hanbila?No ver mi,ze ano,hanbim sa za seba a velmi.Ani nechodim s kamoskami na plavaren.volali ma aj vcera,ale ja nemozem ist oni ta zoberu sovjich priatelov,vsetko sexi baby s plochym bruskom a ja s faldikami na bruchu,zadku :-(
Uz viem ako by som sa citila,ako velryba pri babach,ktore vazia 56kg.

Sesi

Caute lasocky moje..Dneska som bola pri mojom trenerovi a spravil mi BMI celeho tela,povedala som mu o diete,,nebol nadseni ale povedal mi ze vodovy den si mam odlozit pretoze mam spomaleny metabolizmus,a vodovy den mi ho este zhorsi,,povedal ze tato dieta neni nic hrozne,ale z tou vodou to je prkotina,ja radsej posluchnem jeho ako neaku knihu,radsej budem chudnut zdravo ako si este dodrbat zdravie a spalovanie..takze vodovy den si dam az o mesiac ako mi povedal,ze nech sa mi nastartuje metabolizmus.. No a inac mam 2Kg dole..a to len pre tie moje prehresky,a ide mi to pomalsie pre ten metabolizmus

Tucnalucy .. Merias 168cm a vaha 73 Kg? a hanbis sa za seba??Vsaak prestaan..Ja meriam 175cm a vazim 68 kg a vobec som neni neake prasa,,len mam vetsie brusko a zadok..tak chcem dat dole 8Kg..aby som bola chuducka =] urcite niesi taka tucna aby si sa hanbila..mozno mas len par kil navise..Hlavu hore kocka..My to spolu zvladneme..

Tak veceru mam za sebou..a idem cviciiit =D papapa ..

kvietok3

ja som tuto dietu drzala pred rokom a pol a schudla som za necelych 5 tyzdnov 9 kil..lenze potom som prestala, stacilo mi to...teraz mam vsetko naspat aj plus 2 kg..ale nie je to jojo efektom..ako ste tu uz pisali je to o tom, ze clovek sa nemoze potom prezierat..no a ja som sa prezierala..a tak som aj dopadla..

XIXI123

chcem sa vás spýtat... drťím tuto dietu už teretí dena už som schudla dva a pol kilá:/može to byt aj že mi skončili krámy alebo čo nechápem:(

Ps:dosržujem postup stravovania:)