Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
takže baby...
dnes 30ty deň, pred vodovým dňom váha 80,2 kg, po vodovom dni 79,2 kg. celkovo z 86 kg na 79,2 kg, teda 6,8 kg dole za prvý mesiac. veľmi sa teším, dúfam len že mi to kilo nenabehne hore zas po dnešku (ja už nechcem ísť nad 80) a som zvedavá na tie "dlhodobé pozitívne účinky" včerajšieho dňa :)
pekný deň vám prajem, slniečka ;)
vieš nad čím rozmýšľam kvetinky? (nemôžem spať... na porazenie toto..) to čo vravel ten tréner sesi... že si spomalí metabolizmus zbytočne. čo ak je to pravda? všetky baby píšu, že po vodovom dni im dlho stojí váha... ale tak... nejaký význam ten deň hádam má... pre niečo ho autorky knihy zakomponovali do diéty...
M.P
ahojky,čo sa týka mňa po vodovom dni som schudla to kilo ale to kilo bolo další deň späť..takže nič sa vlastne nestalo..:-((((
vôbec mi váha nerobí nič na zmenách..mam tak ako som mala aj pred týždňom..nemám extra radosť už z ničoho..:-/
ahojte,
tak mám za sebou VODU. bez prehreškov. voda, voda, samá voda... uvidím čo na to zajtra povie váha. nebolo to také strašné, ale idem už spať, keďže som od pol 7 hore.
liuskaa môžeš napísať či ti klesla váha po vodovom dni? dobre si docestovala?
kvietok
s tym moc nezmôžeš,jedz ako ješ stravu a možno to bude mat aj priaznivý účinok na váhu.ja viem je to blbé mať tú chrípku žaludočnú ale ja som všetko čo dala do seba dala aj von zo seba a tým pádom schudla.tak to ber takto :) blbosť čo :d
aaa baby pomoc, co mam robit? :( dostala som brusnu chripku...takze vsetko co ide do mna ide aj von..ako mam pokracovat potom v diete?
Lucy =] ano kazdy den si robim peeling z kavovych zrniecok...Pod sprchou..perfektne to prekrvuje kozu..potom striedam horucu a studenu vodu na postihnute miesta..a nakoniec Garnier citrusovy krem proti celulitide..toto robim uz 2 tyzdne..a celulitida sa straca a pokozka na zadku sa mi zjemnuje...a a strie mam taktiez vo vnutornych stranach stehien..kolko stoji to odstranenie tym svetlom?Skusem ceknut v google
kvetinky : Mozes mi napisat viac o tom odstranovani strii?Vyskusala si to?
Baby mate niektora odskusanu kavu rozmiesanu v telovom kreme a naniest na zadok proti celulitide?
Kvetinky,ja si nestazujem a vobec sa necitim byt stara...presne ako si to napisala...)) pekny vecer vsetkym....))majte sa...
sesi
zdravie je prednejšie..:) tu sa nehodí žiadne vytýkanie že čo si vynechala čo nie..:)takže pohodička a ideme dalej..a inak tie strie, dajú sa odstrániť ultrasvetlom u doktora..
liuska
žena je "stará" tak ako sa cíti :) a z teba ide živooot a silná vôla takže vôbec ignorujem nejaké číslo 28 haha :D