90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

M.P.

kvetinky nič si z toho nerob :) aj mne vyšlo to kilo čo som stratila po vodovom dni zas hore :) takže som zasa na 80. ale nemienim prestať s 90dňovkou ani za frasa. keď sme vydržali vyše mesiaca, predsa to nepokazíme teraz! veď mne to už ani nechutilo jesť kombináciu niečoho čo nemám. mala by som blbý pocit. a žiadnu drastickú diétu typu mliečna diéta a podobné skúšať rozhodne nemienim. tak čo iné mi zostáva? už len pokračovať a čakať.

inak, ja už sladké ani nejem, keď mám UH, tak väčšinou jem cestoviny aj na večeru, pijem iba čistú vodu s citrónom a puerh čaj, nesolím už takmer vôbec (inak baby, čítala som niekde že chuť soli sa dá nahradiť rascou - a ono to trošku fakt funguje, skúste, najnovšie konzumujem iba špaldové cestoviny, pečivo absolútne vynechávam, z ovocia jem väčšinou grapefruity... a pozri kvetinky, aj tak aj mne stojí váha. nevzdávaj to, bojuj! a keď nad tým tak rozmýšľam a pozriem kalendár dozadu tak ja mám rovnakú váhu už takmer dva týždne (keď nepočítam to kilo po vodovom dni čo zas nabehlo). takže tak. ale mám pred sebou ešte 2/3 diéty a verím, že sa to opäť raz pohne.

a pevne som sa rozhodla, že sa prestanem vážiť... ešte pozriem v nedeľu po vitamínovom dni ako som na tom a potom asi už nadobro odložím váhu a vyberiem až po ďalšom vodovom. nech ma nedeptá zbytočne.

liuskaa a ty ako? aj tebe vybehlo to čo šlo dole po vodovom dni?

baby, odhodlala som sa dnes, že večer idem behať :) tak som zvedavá ako dlho mi to vydrží a či tam neumrznem :)

kvetinky

sesi
hmm,možné to je ale skorej by som povedala že je to mojou nedodržanou 100% diétou..odrypla som si z hocičoho aj ked som nemala lebo z tej zúfalosti že sa nič nedeje mi to nedáva silu ani dodržiavať..
ja sa nevzdám,zajtra mam ovocný deň,začnem si písať presne čo jem a tým pádom sa aj kontrolovať..
cvičím každý deň 40min na orbitreku..

Sesi

Kvetinky..nechcem ta strasit ani neako odmotivovat..ale mas spomaleny metabolizmus,ktory zapricinala tato dieta..Tvoje telo si zviklo na male davky jedla ..a ked tvoje telo prijme viac KJ za den..tak vaha ide dole ..tvoj metabolizmus nestiha travit to malo co za den zjes..preto ho uklada..

kvetinky

liuska a baby

len tak ráno som sa odvážila a pribrala som na váhe..moj zatial celkový úbytok je -2kg . vôbec mi to nedáva žiadnu chuť a dôveru že zhodím kolko potrebujem kedže mi váha stojí pekne dlho a kilo a pol išlo hore.super ráno

kvetinky

čauky

tak gratulujem vám k vodovému dňu..hm,po mesiaci ja mám rozdiel necelé 4kg..skorej 3,5..nič sa dalej nehýbe,váha ostáva 66kg a to je celé..
netuším kedy sa to pohne,či sa to pohne,vadí mi to hodne..strašne málo som zhodila za ten čas..
teraz cvičím každý deň 40min na orbitreku

bzzz

ahojte :) som z fora 02.02´2010 , a ano po vodnom teda mne uz 2 tyzdne stoji vaha :( tak dufam ze sa to uz pohne!!!

liuskaa

Caute kocky, opat sa hlasim...prezila som vodovy den aj vcerajsie cestovanie...)) takze 168cm/74kg/66kg...rozdiel 8kg....))som happy...))

kvietok3

ahojte, tak som tu zasa :)..stravujem sa podla diety, ale este stale mi nie je dobre..takze vsetko ide zo mna von, najradsej by som nic nejedla, dufam, ez do piatku mi to prejde..:) tak sa mi to zatial drzte