Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Tak a mam toho dost! Idem aj ja zacat s 90dnovkou, lebo uz sa citim ako tucniak a nic s tym nerobim. Robim akurat veci pre to, aby som bola este vacsi tucniak, napr. dnesne ranajky - jogurt, balik pukancov a pol makovnika! vrrrr. Takze pokracujem, teda zacinam, akoby som toto dnes uz do seba nenaladovala, a sice bielkovinovym dnom. Chcela som dat vodny, ale ten vraj az 29.den sa ma drzat. Drzte mi palce :-)
kvetinky mne stačí väčšinou trikrát do dňa ovocie a keď som medzitým náhodou hladná tak pijem vodu s citrónom. ráno a na raňajky veľký grep (väčšinou vytlačená šťava citrón + grep) a na obed jablko a banán, alebo jablko a mrkva, alebo kivi, alebo pomaranče.
ako kedy. cez týždeň na raňajky väčšinou tiež len pijem šťavu z grepu a citrónu rozriedenú vodou, lebo nemám čas ráno jesť a to si dám do fľaše a vypijem hocikde aj po ceste :) ja to mám ešte také blbé aj s tými liekmi, že musím jesť presne polhodinu po tabletke a tak, tak mám problém ráno stíhať.
a mám celkom rada už aj ovocný deň, lebo to je jediný deň kedy občas cítim mierny hlad :) a to je vraj pre žalúdok dobre, nenajesť sa do sýta, ale držať žalúdok v takom miernom pocite hladu, lebo vtedy sa vraj chudne :) po iné dni vôbec hlad necítim, preto rozmýšľam, že trošku znížim dávky toho čo jem. napr 12 dkg cestovín nezjem ani náhodou, ledva do seba napchám 10, aj to sa cítim prežratá. tak na čo budem pchať do seba, keď nevládzem...
M.P
ja viem že netreba to prerušovať,ved aj hlúpo by som sa cítila s tým miešaním jedál ako sama hovoríš..ale ja chcem vydržat a skúsit to ešte či sa to pohne,lebo fakt radosť zo seba nemám ked vidím len dve kila dole.
no vlastne lepšie než nič..inak ako papávaš na ovocný deň?kolkokrát za deň ovocie a aké väčšinou?
Ja v podstate drzim polovicnu 90dnovku,lebo to chcem ako moj zivotny styl - striedam 3 dni,dnes som mala cestoviny s paradajkovou omackou a bazalkou,mnam.
A zajtra mam na obed zapeceneho pangasiusa so zeleninou.
Este som sa nevazila,az v nedelu.
Ja kazdy den k tomu cvicim hodinu.
Baby ide Vam to super.
liuska ja tiez pijem len cistu vodu, sem tam caj puerh, bielkoviny tiez nekombinujem, nesolim uz vobec, pecivo uz nejem a ani sladke, cestoviny zasadne špaldové, ovocie vacsinou kysle ako grepy, citrony (nemam problem zjest aj cely citron), banany uz nejem, koreniny pouzivam vela aj ja,najma majoranku, cierne korenie, kari korenie, chili, tymian, bazalku, grilovacie korenia, rascu, oregano a mnoho inych.
a s tou vodou... viem ze je to vela, snazim sa krotit. uz len cukrovka mi chyba :D boze chran. inak endokrinolog mi zvysil davku liekov a beriem ich aj castejsie. tak asi sa moc netrafil predtym:)
lucy tebe sa ako dari? zostala si pri 90dnocke bez vitaminoveho dna?
pardon za tu hroznu hrubku- bielkovinovych....))
M.P. 8 litov??? Ja tak 2-3litre, ale pijem len obycajnu vodu, rano stale kavu bez mlieka a cukru, a ked su vitaminky tak aj dzusy, hlavne ananasovy...tktiez je v niektorych receptoch hlavne bielkovinovich mix viacerych druhov biekovin, ja ich nekombinujem ak je tam zaroven napr. syr a jogurt, dam si len jedno z toho podla pravidiel diety. K dochucovaniu pouzivam vela druhov byliniek, jem nap. jablka so skoricou na ranajky, posekane orechy s horskym medom na vitaminy, striedam ovocie aj zeleninu,nejem moc banany, max. na vitaminy....
8litrov tekutin denne?
To je velmi velmi velmi vela,ak si stale smadna mozes mat cukrovku,ked tolko pijes.
liuska tak to je supeeer :) závidim. ale nie, nezávidim. no dobre závidim, ale tak v dobrom :) aj ja chceeem :) neboj,nevzdam to, teraz už nie :)
možno niečo robím zle, keď mne neklesá váha. liuska koľko tekutín denne vypiješ? lebo ja hodne až nejakých 8 litrov denne a neviem či to nie je moc, či sa až príliš nezavodňujem. na jednej strane sa vraví, že piť čím viac, ale na druhej strane... no neviem no...
tak beh za mnou... dúfam, že zajtra sa postavím na nohy :) nebolo to také zle, ale vidím že kondička už téměř nulová :D
M.P. tak zatial som od vodoveho dna znizila svoju vahu o 1 kilecko, po vod.dni som mala 66kg, teraz 65kg...velmi sa mi paci taka dieta, v ktorej je vidiet aj vysledky...))
kocky, nevzdavajte to...drzim vam palce...)) dns som mala vitaminky, zajtra sa chystam na neoblubene bielkoviny...pekny vecer