90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

M.P.

kvetinky ja stále rovnako. prehrešky nerobím, pridala som každodenný šport, váha stojí. idem si dnes urobiť zeleninové rizoto zrejme.

kvetinky

M.P
ahoooj,akurat som sa išla pýtať čo vy kde ste holky? nejak to tu padá ma to mrzí..!!
takže dnes som mala bielkoviny a jedla som kurací paprikáš s chlebíkom..
zajtra na škroby idem variť segedinskú polievku trošku hustejšiu :)
čo ty ako??

A OSTATNE HOLKY AKO TO IDE?PREHRESKY??

ihla

M.P.

ved ja viem, ze mam dobru vahu, len chcem schudnut. ja zas si doprajem aj vacsie porcie. Ved uvidim, skusim :) Aj tak neviem, ci vydrzim :D

M.P.

ihla, tak to potom neviem či je 90dňovka dobrá voľba keď chceš dať dole tak máličko. často si myslíme, že nám treba chudnúť a pritom potrebujeme len spevniť telo cvičením. vieš, aby sa ti to nevypomstilo, keď príliš vychudneš pri 90dňovke a potom náhodou naberieš ešte viac. skôr by si sa asi mala stravovať systémom - pečivo, alebo jogurt vločky na raňajky, sacharidy alebo bielkoviny na obed, bielkoviny na večeru a medzitým ovocie.

ihla

M.P.

Nie, nikdy som 90-dnovku neskusala. Kolko chcem dat dole? No dake 2-3 kilka. Ja sa chcem hlavne naucit discipline v stravovani, lebo som nedisciplinovana ale hrozne.
Meriam 173 a vazim 53 (standardne), dakedy 55. Teraz mozno dakych 55-56.

ihla

M.P.

ja mavam skoro vzdy ovocne ranajky. len niekedy mam taketo skraty.
Drzim palce, nech uvidis toho 15.teho pekne cislo na vahe :-)

M.P.

ahojte... tak po vitamínovom dni opäť taká váha ako po vodovom dni. 79,2 kg. no... a už fakt nadobro končím s vážením a odvážim sa až 15.4 po druhom vodovom dni. tak dúfam, že ma nebude pokúšať vážiť sa skôr. možno ešte v tom prípade, keď budem mať pocit, že fakt išlo niečo dole :)

ihla, ja by som radšej začala dnes začala s 90dňovkou a pekne ovocnými raňajkami, predsa len tie včerajšie raňajky - makovník, jogurt a pukance...