Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
kvietok
ahojky,chcem ti len dodať k tomu zákusku večer,kludne možeš jesť čo sladké chceš,samozrejme nie za vagón ale slušnú porciu :D ja som mala palacinky s džemom :)
M.P
pekný dník prajem,veru nevážim sa :D mám menzes takže aj tak by tá váha trošku robila problém ale cítim sa super...chodím korčulovať, papám dobre bez prehreškov...:)
poznáš nejaký zaujimavy recept na sójové mäsové kocky? chcem si dať na škroby kedže sa to tam zaraduje :)
kvietok, kludne si daj to na co mas chut. kolac, croasant, zmrzlinu, keks...co chces. alebo trebars hrainku s dzemom.
aky dnes mame krasny den, vsak baby? :) tesim tesim velmi na zajtrajsie bielkoviny, urobim si varenu alebo pecenu zeleninku s jogurtovym dresingom a bylinkami. mnaaam.
sesi, predstava kratkych siat a nohavic a triciek je motivacia, ale najvacsia motivacia je aj tak chlap :)))
sesi, liuskaa, kvietok ako ste na tom s vahou? teba kvetinky sa nepytam, viem ze sa nevazis teraz :)
tak som po obediku..tesim sa na sladku veceru :) myslite, ze je take hrozne, ked si namiesto kolaca dam croasant?
ahojte..tak opat sa ozyvam..minuly tyzden som zlyhala ako sa len dalo :(..som mala tu brusnu chripku a potom som bola taka vyhladovana, ez som musela normalne jest..ale zacala som vcera..a zatial sa drzim bez prehreskov..dufam, ez az do konca :) ..a vam sa ako dari? citam, ze niektorym super..tak som rada :)
sesi
:-)) viťám ťa späť haha :D moj internet blbne ale snažím sa na vás kočandy myslieť..a prispievať:)
takže dnes úplne krásny dník a korčulovala som sa s mamču,tak mi bolo super..večer namiesto zákusku si dám pomaranče lebo pfuj,na miesto cestovin som jedla teplé cookies čo nebol dobrý nápad a teraz mi je ťažko :D takže pomarančová večera je super !
inak ako sa darí v dníkoch chudnúcich?
Caute kocandy =] ..omluvam sa ze som tu neprispievala,ale 3dni nam nesiel internet,,hrooza som sla skapat...Babenky..slniecko zacina vykukaat..a to je nase plus...zachvilku budeme chodit v satockach a sukienkach..tazke sup sup nech su tie kila dole..
Babenky, tak včerajší môj prvý vodný deň som zvládla,ráno o 1,5 kg menej. Celkovo po 29-tom dni 8 kg dolu.Teším sa, ideme ďalej.
M.P
určite sa ti váha pohne tak ako ostatným babám..chce to len čas.toto mi hovorili mamčine kolegyne nech sa toho neobávam, že telo nemože furt chudnúť,chce to proste pauzu..a pak tá pauza nechudnutia prestane a šuup dole kila pojdú rýchlejšie..
ja som mala segedínsku polievku :) a zajtra teším na arabské placky s morcadelou alebo cestovinu urobím..
inak tiež si nedávam 12dkg ale 10väčšinou..
kvetinky, to som si potrebovala precitat. lebo mozem to aj 100x precitat v knihe, ale je to ine, ked niekto povzbudi. ja uz sa tiez nevazim, depta ma to strasne. fakt az po tom vodovom dni hadam. je to strasne ked robis vsetko ako mas, jes vzorovo + sport a vobec sa nehybe vaha. dufam, ze budeme milo prekvapene.
tak dnes namiesto ryze (bola som leniva ist si ju kupit) boli 2 zemiaky, zelenina uvarena (mrkva, petrzlen, kalerab) a kukurica. a vyvar samozrejme.
M.P
ale tak super že nie prehrešky,váha stojí chvílku ale to ti prejde a rýchlo ti to pojde..to je ako sa píše v knihe čas ktorého sa netreba obávať.takže klídek:)
ja nesledujem váhu teraz nechcem zbytočne byt smutná...nemam prehrešky,makam na orbitreku,ved to počasie ma poháňa asi najviac :) pekný dník