90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

ahojky holky :-)
no ja dnes mám bielkoviny čiže si chystám bud lečo alebo moju oblúbenu zeleninovú omeletu a budem zajedať chlebíkom + červená repa..:)
MP
hehe ty jedna :D téda,riadiš sa podla knižky na papanie a tam sa nepíše len o jedle ale aj o váhe kedy ju máš kontrolovať nie :D tak šup šup,dodržuj :D
pekný dník,poprípade športový :)

M.P.

sóju ani ja veľmi nejem, ani keď mi celkom chutí, zemiaky mám však oveľa radšej a tak si dám na škroby vždy radšej to :) ale to čo je rozoberané tam na tom fóre ohľadne sóje a tofu to korešponduje aj s knihou, kde je sója v receptoch do škrobov, takže ja sa držím toho.

baby čo dnes varíte? ja mám varenú zeleninku - mrkvu a kapustu (vypijem aj vodu z toho, lepší vývar ako tá chémia v zeleninovej kocke) a ešte nevarenú zeleninku - paradajky, papriku, pažítku a k tomu jogurtový dressing = postrúhaná šalátová uhorka, biely jogurt, zaziky, čierne korenie, trošku soli.

a dnes som zlyhala a odvážila sa (neviem si pomôcť, blbá som). 79 kg presne. takže o 200g menej ako pri poslednom vážení. ale to asi len preto, že včera boli vitamíny.

pekný deň vám prajem a dobrú chuť k obedu, kočky.

wanda.atlas.sk

;)

liuskaa

asi je to vsade inak, na tomto fore www.chudnime.kiga.sk su recepty zo sojoveho masa v bielkovinovom dni.....)) este dobre, ze soju moc nepapam, len tofu a to je jasne, ze patri k bielkovinam....))

M.P.

ak chceš, mrkni na svadba.cz, tam je fórom a mohutná téma ohľadne 90dňovky, tam je to rozbraté ako je to so sójou a tofu. súvisí to so spracovaním tofu, ale už neviem presne. princíp je však ten, že sója všetkého druhu = škroby, tofu = bielkoviny.

idem sa ja zamestnať niečím, lebo dnes som nejaká hladná. papááá :)

kvetinky

M.P
jééj dakujem ten recept vyskúšam hned na škroby ak sa nemýlim..presne to som sa ťa chcela spýtat ako je to s bielkovinou a škrobom v prípade soje :D ale už chápem:)
takže to bude chuť ako mäsko,neskúšala som to ešte ale mama mi radí to jesť..
zajtra si dam zeleninovú omeletu ako to vidím..:)

M.P.

nie liuskaa, sója všetkého druhu je radená medzi škroby, iba tofu=sójový syr je bielkovina :) tisíc percent, overené, takže kľudne môžte jesť sóju na škroby. aj by som vám vysvetlila prečo, ale bolo to tak zložito vysvetľované v tej diskusii čo som čítala, že už ani páru nemám :))

liuskaa

Ahojte kocky, dnes mam bielkovinovy dnik a s nim tofu...)) najskor sa odvazim vo stvrtok na buduci tyzden, momentalne tu nemam vahu, tak az budem doma. Dievky, myslim, ze sojove mäsko je bielkovina...susena soja, ako boby je skrob...))

kvietok3

ja som začínala na vahe 83,6..tak som zvedava, ci mi to pojde po prvych styroch dnoch dolu, sa v piaotk odvazim, dam vediet :)

M.P.

kvetinky, ja robis soju tak ze ju dam trosku predvarit vo vode, na oleji oprazim cibulku + dam tam nejaku zeleninu - mrkvu, hrasok, kukuricu, korenie a dovarim v tom soju. ma to super chut od tej zeleniny a je ked jem takto soju, to je pre mna akoby som mala masa, chutovo podobne :)

alebo takto to skús:

Sója na mexický spôsob

2 balíčky sójových kociek, 1 balenie mexico zmesi, 1 konzerva kukurice, 20 dkg fazule, 10 dkg krúpov, 1 kocka hovädzieho bujónu, mleté čierne korenie, chilli papričky, sušené polievkové korenie, sójová omáčka

Sójove kocky povaríme 20 min. vo vode s hovädzím bujónom. Fazuľu, ktorú sme máčali 3 hod. vo vode predvaríme do polomäkka. Podľa návodu pripravíme mexickú zmes, pridáme sóju, umyté krúpy, fazuľu, kukuricu, mleté čierne korenie, chilli, sušené polievkové korenie a sójovú omáčku. Podľa chuti pridáme všetko štipľavé, čo doma máme a necháme 30 min. povariť.

dobrú chuť ;)