Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
kvetinky, škroby môžeš kombinovať. v knihe je niekde recept na sójové rizoto, myslím že niekde na začiatku, ale tam kde píšu čo máš jesť ak ti nechutí, ten alternatívny recept a máš tam aj gramáž, tak mrkni.
sesi a ako váha?
ja som asi dobehala dnes, koleno mi vypovedalo. už dlho bol pokoj, takto muselo prísť :(
inak chcem sa spýtať na to či na škroby možem si dať ako mäsko soju a zajedať ryžou? može sa to kombinovať dva rovnake škroby vlastne ?
ale v akom množstve? viete?? :)
SESI
a čo ťa núti robiť prehrešky?slabá vôla?lebo toto ja som robila vtedy ked som sa sťahovala zo stresu a teraz pokojne to držím bez prehreškov.kope ma k tomu krásne počasie čo vyzerá ako letné..:)
a čo kilečká ako?
sesi a idu ti dole kila aj napriek prehreskom?..
No cautee bambulky..dari sa?Mne ani moc nie,pretoze do dookola vzdavam a furt same prehresky...Nevadi aj tak pokracujem
Kvetinky z tou vahou sa netrap,ono sa to rozhibe ako pisu v knihe,ze je obdobie ked chvilku nechudnes,a potom to ide riadne rychlo...
ahojky Login,
takže som rada že ste sa pripojila ku nám a som si istá že váha pojde dole.!!
MP
inak vieš čo,mne tá váha stojí stále už 3týždne asi..ako mám teda rátať s 90dňovou diétou ked polovica diéty sa nič nedeje.je to hrôza celkom lebo tie kilá plánované dole nejdú a nevychádza to ani do konca diéty..ale ja s tým budem aj po 90dní pokračovať,hýbem sa každučký deň...drž palec :))
ahoj LOGIN, to je super, že nás je viac, tak aspoň občas napíš ako sa ti darí. hrozne to povzbudzuje, keď sa o tom dá s niekym písať :) začala si s nami, zhruba v polovici februára, či už skôr/neskôr? ako si spokojná? dúfam, že som neurazila tykaním, ak je stým problém, tak môžem kľudne vykať :) inak, ja mám 24.r
Ahojte všetky chudnúce baby,
chcem Vám hneď na začiatok napísať,že vekovo vôbec nespadám do Vašej kategórie,mám 50 rokov a vôbec mi
nerobilo problém pridať sa k Vám.Pevnú vôľu si cibrím aj tým,
že občas by som S TÝM CHUDNUTÍM PRAŠTILA,ale keď si predstavím,ako ľahko sa vpracem o pár týždňov do obľúbených gatí,tak to predsa nevzdám.Keď na mňa príde depka a zjedla by som aj vola,odídem z bytu a pozerám si okolo seba baby,ktoré
sú kyprejších tvarov a verte,že ich je naokolo dosť,poviem si,to
hádam nechceš a moja pevná vôľa opäť naskočí.
Držím Vám / teda NÁM / palce a nevzdávajte to,aj keby to už bolo nadosah !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahojte :) tak dneska mam ovocny den :) nie som ani nejak hladna..zajtra sa odvazim, ci islo cosi dolu :)..som rada, ze som vas tu nasla..aspon mam tu volu drzat to
kvetinky, veď vravím, blbá som. v tomto jedinom sa neviem ovládať.