90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Vianočka

Obeznagirl je pekné, že si sa rozhodla začať robiť niečo pre seba a svoje zdravie a výzor :) cieľ máme všetky rovnaký zbaviť sa našich kg a spolu to zvládneme je dobré mať aspoň takúto formu podpory pri chudnutí je veľmi doležité mať dobrý psych.stav a nie sa stresovať čo a koľko som spapala treba to brať s úsmevom a potom aj kg idú lahši dole :) nehcem moc mudrovať, ale myslím si , že je to tak :)

Ja som tiež nová "členka" tejto skupiny a preto ťa vítam medzi nami :)

Spolu všetko zvládneme :)

Inak ma napadlo, že by sme mohli komunikovať aj cez icq alebo skype ja by som sa potešila písať aj takou formou príp. pokecať o živote :))

Ja som už držala 90dn.dietu a podarilo sa mi schudnúť no , ale moje prejedanie ma zasa vrátilo nie celkom k mojej váhe predtým ale nabrala som niečo nazad , ale mojimi chybami :( no, ale teraz už schudnem a nevrátim sa späť k mojim zlými zvykom!

obeznagirl

Ahojte,mozem sa pridat?Vyzeram otrasne,mam 168cm a vazim 73kg.Az mi je z toho do placu.
Zacala som uz pred 3dnami,dnes mam uhlohydratovy den.
Na ranajky som si dala jahody,a na obed si chcem urobit paradajkovo sampinonovu omacku a cestovinky.
Budem stastna ked sa dostanem konecne pod 70kg,no moj ciel je do leta 65kg.A ak sa bude dat,tak zhodit este na 63kg.
Kazdy den hodinu cvicim.Zatial som neschudla ani deko,ale ked som si merala pas tak z 81cm mam teraz 78cm.Preco sa to ale neodzrkadluje na vahe?
Ja len dufam,ze do 1.5 budem vazit okolo 69kg.
Je super ako Vam to ide :-)

Vianočka

Ďakujem za privítanie :)

Meriam 162 a váha 79kg dosť ja viem , ale verím, že spolu to zvládneme každá na svoj cieľ :)
Inak je zaujímavé ,že mám dosť kg ,ale postavu nemám až takú hroznú asi ťažké kosti xixi, môj cieľ je 65kg :)

mám bielkoviny tento deň mám najradšej :)) neviem čo uvariť mám chuť aj na masko aj na syr aj na vajíčka a jedno treba vybrať , vy čo varíte? :)

Fit loptu mám aj ja, ale neviem kde :P ja skôr bike a tie korčule :)

Helus

Ahoj Vianocka,drzim ti palceky aby si dosiahla svoj ciel,bude to tazke,ale da sa to.aj ja ti prajem pekny piatok,a este krajsi vikendik.bude pekne aj na korcule.ja teraz idem cvicit na fit lopte doma.

Vianočka

Ahojte kočky. 22.03. som sa dala na 90dňo. prvé 4 dni za mnou a celkom úspešne no tie dalsie budu uz na úplne 110% xixix :)

Dúfam , že nevadí keď som sa pridala sem k Vám :)

Chcem sa opýtať aké cvičenia ste si zaradili?

Inak pekný slnečný piatok Vám prajem a šup na korčule :) no ja asi aj pôjdem, ale keď sama to je také o ničom :( músim niekoho zlákať xixix :)

ihla

kvietok

ty sa mas. Ja som vcera zlyhala :( (pre info - citam vas tu a tiez chcem zhodit dake to kilo pomocou 90dnovky). Moja vecera pozostavala z:
- slanina, sucha salama, hydinova sunka, vajce natvrdo, biele rozky, tvrdy syr, kecup, horcica, bylinkovy dresing, makovnik a disco :( dokelu. Tiez som si zabula kupit ovocie, tak dnes na ranajky som mala jogurt s cerealiami :(

kvietok3

ahoj M.P. to ma mrzi s tym kolenom..co sa ti stalo?..ja mam po ovocnom dni a po styroch dnoch mam dolu 2,3 kg...:)

M.P.

kvetinky:

DEN II

Nechutí Vám?
Vyskusajte ryzu so sojou a zeleninou. Uvarte 10dkg ryze. Do polovice ryze vmiesajte 1PL uvarenej soje, 1 na kocky nakrajanú papriku, polovicu nasekanej mensej cibule, 1 cesnak, 2PL kukurice, 1CL tymianu a saturejky. Zvlast zmiesajte 1CL pretlaku s polovicou salky vývaru. Do ohnovzdornej misy vymastenej olejom nalozte vrstvu uvarenej ryze, na nu pridajte ryzu zmiesanu so sojou a kukuricou, zalejte pretlakom a druhou polovicou salky vyvaru. Jedlo pecte 30minut pri 175stupnoch