90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

ihla

Viem :) Lenze takto by som sa chcela naucit aspon dakej discipline. Ja teda nevravim, ze idem jest male porcie, to nie. Ani ju nejak extremne tvrdo nechcem dodrziavat, len sa jej pridrzat.
Beh - fuuu, neznasam beh. Vravim, ze som uplna lemra z mojej prace. Som rada, ze ked o piatej odtialto vypadnem (a vstavam o piatej), ze som doma a idem spat. :( Treba zmenit pracu :D

obeznagirl

Mne je v podstate jedno aky si mala dovod na chudnutie,ale trosku divne pri takej vyske a perfektnej vahe chudnut 90dnovou,len kvoli 3kg,to sa da pravidelnym behom za mesiac dat dole.
Ja si myslim,ze tato dieta je pre tucne baby ako ja,teda pardon obezne a nie pre stihle dievcta,ktroa chcu skorigovat par kg,je rozumnejsi sposob ako dat dole 2-3kg.

ihla

obeznagirl

a musim to prezradit? bojim sa ze ma vyhodite z tejto temy :D 173 vyska a teraz akoze ked som "pribrata" 55 kil :D ale chcem schudnut z brucha a mat 52 kil. Prosim usetri ma vysmechu ze chcem drzat dietu :)
V pase neviem, dako kolo 70-73 :D a boky 96,takze chcem schudnut z riti a brucha. Viem, treba ist do fitka alebo vonku, uz je pekne.

obeznagirl

ihla : A kolko merias a vazis?Aky mas obvod pasu?
No ja som niekedy vela sportovala,takze ja mam odskusane,ze bez pohybu kg nejdu dole, v mojom pripade.

ihla

obeznagirl

Obdivujem ta, ze cvicis. Ja som na toto uplna lemra :( V robote cely den sedim a potom mam problem zajst na zastavku na autobus, co sa mi nic nechce z toho sedenia.
S tymi bruskami a nozickami detto. Ja mam tiez velke brucho, ako tehu, ma to stve a neviem sa ho zbavit :( Vzdy zlyham v diete. Dufam, ze s vasou podporou a pozitivnymi prispevkami o vasich pokrokoch, sa mi to podari.

obeznagirl

To je neuveritelne,ze si schudla tolko kg za mesiac aj nieco.Mne sa toto asi nikdy nepodari,ale v podstate tak rychlo ani nechcem chudnut,lebo sa bojim jojo efektu.Schudnut 5kg za mesiac je optimalne.
Tak snad budem koncom aprila vazit aspon 69kg,lebo vyzeram ako velka hrosica a ked vidim ako ma skoro kazda baba 50kg a chuducke nozicky,ploche brucho,tak moje komplexy su obrovskeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ihla

liuskaa

Ake porcie papas? Je to nejak urcene, ze kolko napr. gramov ryze si mozem dat pri tejto diete alebo je to kazdeho vlastnym uvazenim?

liuskaa

Ahojte kocky, vitam vas medzi nami...))drzim tuto dietu od 15.2., vysledky su uz vidiet....tak vam prajem pevnu volu, vydrz a odhodlanie.Zacinala som na 168/74kg, dnes mam 63kg....)) takze da sa, ked sa chce..))pekny dnik

ihla

Vianočka

Mas celkokm fajn napad s tym skypom/icq. Ja by som bola velmi rada v kontakte s niekym, kto tiez drzi tuto dietu. Bola by to dobra podpora, lebo v praci nemam taku kolegynku, ktora by sa do toho dala so mnou a priatel, ked pocuje, ze "dieta", tak sa len zatvari a mysli si svoje.