90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

ihla

kvetinky

No tak nad tymto prave rozmyslam. Mala by som mat skrobovy. Lenze vcera som si zabudla kupit ovocie, tak som nemala ovocie na rano a desiatu :( mala som jogurt s cerealiami a teraz sa dotlacam sucharmi. Na obed rizoto ale s kuracim masom a ananasom...takze dost naprd. Vecera netusim co bude :( Neviem, aky si mam dnes urcit den. Mam sa tvarit, ze skorbovy? ked rizoto...

kvetinky

ihla
dakujeeem :) je to celkom úspech že po 3 týždnovej pauze po vode čo mi kila stáli a nič sa nedialo konečne sa to pohlo :))))
aký máš dnes deň?

M.P.

kvetinky super :) ja som dnes konečne vydržala a neodvážila som sa :D

myslím, že tu sóju môžeš kľudne, ak si urobíš napr. sójové rizoto. veď v tej ryži aj tak nebudeš mať neviem koľko tej sóje. a keď napr môžme jesť zemiaky so šošovicou, alebo fazuľou a hráškom, kukuricou a tak, myslím, že neuškodí ak si dáš sóju a ryžu.

musím bežať. majte sa, krásny deň ešte raz!

M.P.

a ešte niečo som chcela. nevzdávajte sa, ak vám to zo začiatku nejde tak ako by ste si predstavovali. nezačínajte diétu vždy nanovo, keď ju niečim porušíte, lebo to by ste potom začínali každý tretí deň. všetky si musíme zvyknúť na nový režim stravovania a to sa nedá neraz. všetko musí ísť postupne. zo začiatku síce možno urobíte nejaké prehrešky, ale potom prejde mesiac a vy zistíte, že už žiaden prehrešok nebol. človek je veľmi prispôsobivý a všetko je to zo zvyku. ja som síce nejak veľmi nehrešila, teda nejedla som nikdy nič, čo som v ten deň nemala jesť, ale zo začiatku som občas zjedla možno viac ako som mala, na večeru určite nie polovičnú porciu, ale tak 3/4. proste to nešlo všetko naraz - jesť iba to a iba presnú porciu. napr zo začiatku som si napríklad k vareným zemiakom dala aj za lyžičku kečupu,aby mi to aspoň trochu chutilo. teraz to nepotrebujem už vôbec. na cestoviny kúsok syra v UH deň, teraz mi to ani nenapadne. zvykla som si. aj vy si zvyknete. pridávať postupne viac a viac zeleniny, soľ nahradiť bylinkami a keď si zvyknete a zistíte že sa vám stiahol žalúdok a že to čo vám ešte pred mesiacom nestačilo teraz nevládzete dojesť, nejesť to nasilu a prispôsobiť porcie.

veľa šťastia a pekný deň prajem ;)

kvetinky

M.P
pekný dnik prajem, ja len dakujem za ten recept ale tam sa hovorí o soje na lyžičku,to je čo vyzera ako cestovina,tie guličky..ale ja myslím sojove mäsko :))
nevadí,ved si zjem taku normalnu dávku.
INAK dnes ráno som bola korčulovať daleko hodne,došla som vypotená a tak..no predtým mi to nedalo a odvážila som sa a :)) kilo dole :)))))))))))))))))
hned mam lepší dník

M.P.

KVIETOK3, nič vážne, teda relatívne. ja som kedysi robila atletiku, ale potom mi odišlo koleno. a sem tam neposlúcha. za pár dní prestane bolieť a bude to v pohode. len teraz nemôžem vôbec žiaden šport, kým to neprejde, keďže som rada, že vôbec chodím. podcenila som to, nestiahla som si koleno pred behom. drž sa kvietok, ďalej to bude už len lepšie, prvé štyri dni bývajú najhoršie a ovocný deň odradí veľa ľudí.

VIANOČKA, ja to mám podobne ako ty. Mám 175/79 kg, ale nemám nejakú hroznú postavu, mám nadváhu, ale určite nevyzerám nejako katastofálne, dokonca nosím veľkosť oblečenia L, čo by asi nikto neveril. HELUS, VIANOCKA, tak vitajte medzi nami :)

IHLA ty máš teda dobrú spotrebu :) Nebýva ti z toho zle? Sebadisciplína, náš najväčší nepriateľ :)

OBEZNAGIRL=TUCNALUCY, proste sa musíš zaťať a pôjte to. Aj keď na miliónty pokus, raz sa to podarí. A nevzdávať sa aj keď sa váha nehýbe. Nebude to tak donekonečna, raz musí ísť dole. Skús si porovnať ako dlho ti trvalo, kým si nabrala kilá navyše. Nemôže teraz všetko zísť dole naraz za jeden mesiac. A nenazývaj sa tučná, ani obézna prosím ťa!!! také zle to s tebou nie je!

LIUSKAA pecka, nemôžem z teba :) Ty máš isto nejaký tajný trik ako to robiš. Ty čarodejnica :)) Prezraď aj nám :)

neviem kto to tu písal už s tou váhou, tuším KVETINKY a ešte niekto, že schudol cm aj keď nie kg. KVETINKY ja tiež stále stojím na tej istej váhe už pomaly nejaké 3 týždne tak ako ty, takže ešte dávno pred vodovým dňom som mala podobnú váhu. ale keď to tak hodnotím 7 kg za mesiac aj niečo... to je dosť, telo potrebuje pauzu a keď sa spamätá, bude chudnúť ďalej. a inak aj keď som váhovo nešla dole, merala som sa včera po dvoch týždňoch, cez prsia mám 4 cm dole, pod prsiami 3cm dole, pás 5cm dole, boky zostali rovnaké, stehná o cm menej a lýtka o pol cm menej. a myslím, že už to začína byť aj vidieť trošku.

obeznagirl

No keby si sa postavila vedla mna tak vyzerame ako hrosica a baletka.
Mas perfektnu postavu a 96boky to je super.
Preco sa kazdy snazi dostat na hranicu 90-60-90?Ved to su vymyslene miery nejakych ludi,ktore nezodpovedaju idealu krasy.Ak by sa za idealne meiry pokladali 85-55-85 urcite by kazda chcela dosiahnut taketo miery a 50kg baby by chudli na 45kg.