90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

liuskaa

Kocky, varim si vacsinou podla knihy o 90 dnovej diete alebo z fora www.chudnime.kiga.sk,hlavne striedam vselico mozne, aby to bolo roznorode, nie take suche a obycajne, pijem vela vody a nerobim prehresky. Momentalne necvicim, ked som v praci (2 tyzdne v Rakusku), inak sem tam aerobik a tesim sa na kolieskove korculky. Vyformovat telicko si chcem po skonceni dietky. Inak ziadne triky nemam a nepoznam....))

ada3334

obeznagirl.
ved to je super, take ma byt chudnutie, ze cm idu prec a vahu mas rovnaku! dolezite su miery a nie hmotnost, pretoze svaly su tazsie ako tuk!
drzim palce baby!;-)

ihla

Inak vezmi si, kolko ja vazim a hocikedy mam v pase 78 :) standardne 73, ked mam akoze trochu mensie brucho.
Jaaaj, tak to 3 dni zatial. Tak to sa neboj, uvidis, pojde to dole :) Ved za taky kratky cas si tolko cm schudla - to je sila! super.

obeznagirl

Dietu drzim 3den a cvicim uz asi dva tyzdne.Len nechapem ubytok cm z pasu z 81cm na 78cm.A ziadne deko dole :-(

ihla

Hm. Neviem, v com moze byt problem :( Mozno sa len telo chvilu spamatava a potom sa to prelomi. Ako dlho uz drzis dietu? Mozno si to uz pisala, len som to prehliadla.

obeznagirl

Hodina beh alebo hodina plavanie,posilnovanie vlastnou vahou atd.Proste to kazdy den striedam a cvicim aspon hodinu.A niekto tu vobec necvici,a chudne 10kg za mesiac.
Keby ste vedeli ako sa citim ja,ako taka obezna hrosica,ktora sa nevojde do ziadnych rifli,ktore sa predavaju v obchode.
Predavacky maju 45kg aj s topankami a ked sa na mna pozru,tak si len myslia,ach co tu chce ta obezita,ved tu su rifle max.pre 60kg baby.

ihla

obeznagirl
Neboj, pride den, ked sa ti to pohne. Len sa nevzdavaj :-) Pomysli si, aka budes pekna, ked zhodis tie kila. Drzim ti paluchy, nech nestratis pevnu volu. Obdivujem ta, ze cvicis kazdy den hodinu.
Mozes napisat, ake cviky robis?

ihla

kvetinky

dakujem za radu :-)
Ja mam dost problem vymysliet si nieco na obed. Nevarim a tak nemam ziadne napady, co by som si mohla dat - trebars v den uhlohydratov, iba mi sanka pada, ked vidim, co si vy ostatne viete vymysliet.

kvetinky

ihla
vieš čo,ja by som asi zjedla tu ryžu ale nie mäsko kedže škroby sú a večeru ryžu so zeleninou..
alebo zjedz to na obed ako máš ale večeru si daj šalát...
čo sa týka raňajok,kludne si daj kompot ak máš nejaký doma.a zajtra pokračuj v uhlohydrátoch