90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

kvetinky

ahojky holky,
tak dneska sa nam trošku slniečko schovalo a ja zrovna uhlohydrátový deň..vám poviem,večeriam už len zeleninu alebo vývar..hrozne som sa prejedla slivkových gulí že sa mi chce vracať,také výborné ich mama urobila.už mam od sladkeho pokoj aj dva týždne.fuj..ale tak snád som to nepobrala naspäť to kilo.
večer si zacvičím pre zmenu na orbitreku,kedže tam fúka na korčule.
čo vy aké máte dni?

obeznagirl

ihla: moja kamaratka ma 165cm,49kg a stale sa snazi chudnut.Pripada si tucna,no je to nezmysel.A Ty mas 172cm a 55kg,takze ani Tvoje telo nepotrebuje,aby si schudla,mozno spevnila svalstvo a tym mozno 2-3kg pribrala.Nie vzdy je dolezita vaha,najma ak pri takej vyske vazis pod 60kg.
Ak chces chudni 90dnovou,ale rozumnejsie by bolo chodit s priatelom,kamoskami plavat,na korcule,hrat tenis,bicyklovat.

obeznagirl

ihla : Myslim si,ze mas super postavu,a chudnut dietami a bez cvicenia,no ja osobne potrebujem pohyb na spevnenie,zostihlenie a vytvarovanie.
Myslim si,ze nemas dovod chudnut,ake mas miery?

ihla

obeznagirl

Ja ta vazne obdivujem. Ja som bola vcera na narodeninovej oslave, tak som ZAS zlyhala :( Ja na dietu nemam pevnu volu :(

obeznagirl

Ja musim cvicit kazdy den,lebo ma to nastartuje a motivuje k lepsim vykonom.Snad schudnem aspon na 65kg,potom sa budem citit pritazlivejsia a konecne si obleciem rifle ake chcem.

kvetinky

vianočka
ahojky,moja váha bola 69,8 ..vlastne 70kg..teraz 65,6 čo je úspech na to že som dlho nechudla i ked som cvičila až pri tejto diete aj kila začali sa hýbať:)

Vianočka

obeznagirl

to ,že cvičíš to je super no myslím ,že nie každý deň je správne telo potrebuje aj oddychnut je lepšie cvičiť každý druhý deň no ,ale to je na tebe to som ja iba čítala... a to,že ti kg nejdú dole to sa napraví idú dole cm a to je tiež pokrok a ešte k tomu, že si hovoríš hrošica a podobné mne osobne sa to nepáči ubližuješ sama sebe tými slovami aj keď si to možno neuvedomuješ... už som písala o tom , že dôležitá je psychika takže si krásna a všetko zvládneš proste hlavne P O Z I T Í V N E aj na svoju postavu, váhu....

M.P.

Ďakujem za privítanie :) no to číslovanie a značenie oblečenia v obchodoch niekedy mi teda riadne tečú nervy pritom .... raz mam XL potom XXL potom L a dokonca mam tričko XXXXL akože to je už moc :D a je pritom také ako L :D tlačová chyba asik :D

Ihla

ak nájdem moje stratené icq tak ho sem hodím :)

Kvetinky

aká bola váha pri začiatku a teraz ? ak sa môžem spýtať :)

obeznagirl

Tak ja som uz oblecena a idem vonku behat,a potom este posilnovanie.Dufam,ze niekedy sa ta vaha pohne,je mi uz z toho do placu,ze vazim ako slonica.

kvetinky

ihla
:-)) moja ale my čerpáme nápady väčšinou z knižiek,teda ja.kúpila som si knihu 90dnová diéta a je tam všetko rozpísané na určité dni recepty a info o všetkom.radím ti kúp si to alebo najdi na nete recepty..je to velmi jednoduche vyhladat cez google tak sa neboj toho..
mnoho receptov a výborných!!! mňam:)