Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

Vianočka

Ahojte kočky dnes mam UH dník celkom pohoda a večer sa teším na sladké nejako mám strašnú chuť nan :)

chcem sa opýtať ako je to u Vás s kávu , ja pijem nesku troška cukru a mlieko ten cukor ešte dokážem dať preč ale to mlieko :( a skúšala som aj bez kávy, ale nejako mi to nejde čo stým?

M.P.

kvetinky prečo? načo sa chceš tak týrať? veď si normálne daj to čo máš povolené, chudnúť by si mala aj tak. aby si potom nedostala záchvat žravosti a nepojedla sladké mimo UH dní.

kvetinky

M.P
nene moja,ja som si po včerajšom uh dni povedala že konec !! som to totalne poondila s tými trnkovými gulami,takže od teraz moje uh.dni budú vyzerať - obed-cestovina s morcadelou,večera-zeleninový šalát alebo suchar,1 tablička čoko..
žiaden zákusek nič

kvietok3

taaak oslavu som prezila v pohode :) az na maly prehresok, ze som si k zemiakom dala trochu cesnakoveho dresingu :) ale kooopec zeleniny..a vam sa babule ako dari?..

M.P.

KVIETOK3 ako si prežila oslavu? my máme doma dnes tiež a mám vitamíny. ale to pravidelne pomaly každý druhý víkend niečo oslavujeme a ja mám skoro vždy vitamíny. dúfam, že tie rezne dnes pojedia, lebo na zajtra plánujem tofu a nerada by som sa do nich zajtra pustila :D

KVETINKY ty už každý večer jedávaš len zeleninu? či to len na UH deň?

VIANOČKA nevadí, ideš ďalej. Uži si UH deň.

SESI že sa aj ukážeš :) ako sa ti darí? zmenila sa váha?

Sesi

No babenky vonku coraz teplejsie,,tak zacinam behat..a vy tiez nieco zbuchajte =D Vcerajsi moj uhlohydrat.den dopadol na Jednicku..Povedala by som ze aj z hviezdickou..ale kedze som si o 10 dala kavu tak ta hviezdicka z tej jednotky automaticky odpadava..=} heh

Vianočka

kočky ja som to dnes pokazila :( mám škrobový obed pohoda zemiaky,zelenina a teraz koláčik ,ale čo už moja chyba pokračujem dalej a viac sa snažím :)

Pekný večer inak

obeznagirl

Nic v zlom ihla,ale ja osobne taketo dievcata nechapem,prihlasia sa medzi obezne tucne hrosice ako som ja a pritom maju podvahu.
Nepochopim tie mlade baby,ktore maju ledva 50kg a chudnu,lebo maju vraj velky zadok.

obeznagirl

ihla : Tak Ty musi byt stihla ako ihla,preco cches chudnut?173cm a 53kg,to je velkaaaaaaaaaa podvaha.Ja by som na Tvojom mieste radsej pribrala na 57-58kg,svalov,nie tuku.

ihla

obernagirl

Tak mas pravdu, postavu mam fajn a trebalo by len spevnit, len ked som lemra na cvicenie :( ale skusim sa prinutit :)
A mam 173 a tak 53-55 kg.