Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Vcera som mala na obed zemiaky so zeleninou,a to aj na veceru.Dnes sa tesim na cestoviny s nejakou dobrou omackou.
Kazdy den poctivo makam hodinu.
Radsej sa ani nevazim,lebo sa bojim,ze budem vzdy vazit 73kg a stratim motivaciu cvicit a stravovat sa zdravo.
Ako sa Ti dari Vianočka?
kvetinky, ani ja som najprv nechápala, bola som zmätená z toho, ale princíp je proste ten že ješ v 6dňových cykloch - B,Š,Š,B,UH,V.
keď máš napr. na obed bielkoviny, kľudne si to isté môžeš dať na večeru v polovičnej dávke, ale ak nechceš, môžeš si dať aj škroby. zas ak máš na obed škroby, môžeš jesť to isté na večeru v polovičnej dávke, ale môžeš si dať aj bielkoviny namiesto toho, napr jogurt. proste už tam nie si obmedzovaná tým že musíš mať presne to isté aj na večeru. inak by nebolo zlé aj keby si jedla na obed i večeru to isté a sem tam keď máš chuť, tak si dáš niečo iné.
je to na tebe ako sa rozhodneš, či zostaneš pri 90dňovke, alebo na udržiavacej 90dňovej diéte, len si to dobre premysli, aby si si nepoškodila.
posielam maila.
MP
aháá,ja som tomu nepochopila..dakujem za vysvetlenie,lebo i ked ja teraz fakt moc som neschudla,čo není ani štvrť z toho čo potrebujem...tak jasne že sa budem nadalej stravovat ako kniha a ty radíš...a ved pohybu teraz už mam vela,viacej ako predtým,takže aj v nasledujúcom čase zhodím som si istá..
budem rada ak to pošleš,lebo si to nejak neviem predstavit..:)
ak by si mohla sem : noki7@centrum.sk
dakujeem
bzz, kvetinky, veď trochu uvažujte. všetky tu píšete, že chcete schudnúť zdravo a docieliť nápravu metabolizmu, ale tým, že chcete pokračovať v diéte aj po 90 dňoch to nedokazujete. kniha to ZAKAZUJE, nie NEODPORÚČA, ale doslove ZAKAZUJE. telo sa musí vyrovnať s úbytkom váhy a zvyknúť si na novú váhu, aj keby ste za 3 mesiace schudli "len" 10 kg. aj to veľa, pretože to naberáš dlho, ale v priebehu pár dní to dáš dole. hádam nechcete ochorieť a zničiť totálne sa zničiť? načo sa 3 mesiace snažíte, keď to potom chcete s prepáčením pos..ť, tým že nebudete počúvať, ale chudnúť ďalej na vlastnú päsť. tí čo tú knihu písali vedia prečo ju napísali tak ako napísali a prečo sa v nej nemá pokračovať ďalej skôr ako ďalšie 3 mesiace.
a keď už sme pri tom... aj počas ďalších 90 dní máme schudnúť v priemere viac ako kilo za mesiac. môžeš sa kľudne stravovať systémom B, Š, UH, V len sú inak zoradené dni a sú tam iné recepty. poradie dni sa mení z B, Š, UH, V na B,Š,Š,B,UH,V. čo zas až taká katastrofa nie je.
neoplatí sa radšej zvolniť na ďalších 90 dní, ako riskovať zdravotné problémy???
ak chcete, napíšte mi mailové adresy, pošlem vám ďalších 90 dní v e-forme.
M.P ..nezmenila sa vaha ale centimetre mi idu dole..sa ani necudujem ze vaha nie.pri tych mojych prehreskoch...och ta moja vola,neviem sa ovladat
MP
moja ale ja sa netýram tým dnom lebo mne fakt nechutí večera sladká,vôbec..je mi z toho na grc ked si predstavim jest zákusok na lačno..radšej si dam ovocie alebo suchý celozrnný chlieb..
a inak ja neviem ako mam pokračovať v tej 90dnovke potom...lebo chcem určite dalej pokračovať ale takto sa stravovať zasa inak?? ja fakt neviem..
čo keby som zostala stale pri tom istom systeme
ahojte, som z fora 2.2.2010, a mam taku blbu otazku ze ak sa mi skonci 90dnovka ci v tom mozem pokracovat, teda ja to tak planujem, lebo za prvy mesiac som dala dole 7kg, za druhy cca 2kg neviem presne lebo az po vode sa chcem odvazit,lebo sa nechcem deprimovat lebo mi to stalo vyse 2 tyzdne :( a kedze pochybujem ze by som dala dole za mesiac 10 -15kg, tak by som v tom chcela pokracovat kym sa nedostanem, na tu svoju ocakavanu vahu..prakticky ja som si tak zvykla na tento druh stravovania ze mi to ani neprekaza, a uvazovala som ze by som si spravila z amesiac aj viacej vodnych dni..
mne sa to páči viac, lebo je tam iba jeden zo šiestich dní vitamínový :) a počas ďalších 90 dní by sme mali schudnúť ešte MINIMÁLNE 3 kg, ak sa nám napravil metabolizmus a ak chceme, tak až potom sa vrátiť opäť k 90dňovke.
baby zbežne som pozerala ďalších 90 dní rozlišovacej diéty a neviem či som to správne pochopila, ale princíp je asi tento:
1.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - bielkoviny
VEČERA - buď bielkoviny, alebo škroby
2.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - škroby
VEČERA - škroby alebo bielkoviny
3.deň
RAŇAJKY - vitatmíny
DESIATA - vitamíny
OBED - škroby
4.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - bielkoviny
VEČERA - bielkoviny alebo škroby
5.deň
RAŇAJKY - vitatmíny
DESIATA - vitamíny
OBED - uhľohydráty
VEČERA - uhľohydráty/bielkoviny
6.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - vitamíny
OLOVRANT - vitamíny
VEČERA - vitamíny
7.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - bielkoviny
VEČERA - uhľohydráty
8.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - škroby
VEČERA - bielkoviny
9.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - škroby
10.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - bielkoviny
VEČERA - bielkoviny alebo škroby
11.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - uhľohydráty
VEČERA - uhľohydráty /bielkoviny
12.deň
RAŇAJKY - vitamíny
DESIATA - vitamíny
OBED - vitamíny
OLOVRANT - vitamíny
VEČERA - vitamíny
.
.
.
25.deň
VODA
teda princíp je asi ten, že jeme v 6dňových cykloch B,Š,Š,B,UH,V a sem tam vodný deň, pričom nemusíme mať rovnakú večeru ako obed, ale napríklad keď sú na obed bielkoviny, večer môžu byť škroby (ale veľmi jednoduchá večera)
príklad:
1. deň bielkoviny
RAŇAJKY - 4 mandarínky alebo 2 pomaranče. Čaj alebo káva.
DESIATA - 1 pohár džúsu rozriedeného s minerálnou vodou alebo 1 kus ovocia.
OBED Kurča na zelenine + celozrnný chlieb + vývar
VEČERA - to čo na obed len menšia porcia, bez chleba a vývaru alebo škrobová večera: Namiesto jedla, ktoré vám zostalo od obeda, si pripravte šalát z rôznych druhov zeleniny. Spestrite si ho menšou konzervou kukurice, fazule alebo sóje.
ako sa vám to pozdáva???
Vianočka ja som kávu pila viacmenej nárazovo, keď som mala skúškove a málo spala a sem tam keď som vybehla do mesta na kávu. V podstate ju nepotrebujem. Bez mlieka a cukru by som ju nevypila, takže radšej nie. Nahradila som ju čajom. Čítala viac článkov ohľadne kávy, ale v každom píšu niečo iné. Údajne by ti mala dodať viac energie keď ju vypiješ hodinu pred športom, ale to ja nemôžem, keďže chodím behávať až po ôsmej večer, to by som bola do rána hore. A inak ak piješ čiernu kávu bez cukru a mlieka doobeda a ovocie malo by to mať ten efekt, že to čo cez deň zješ, dovečera aj vylezie, čiže laxatívny účinok :D