90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..

Príspevok v téme: 90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Sesi

Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

obeznagirl

Tak baby,este som sa nevazila,ale urobila som rozhodujuci krok.Isla som k fitness trenerovi, ktory mi zostavil plan cvicenia na jeden mesiac a vraj by som mala upravou stravy a tymto cvicenim zarucene schudnut 6kg mesacne.Poviem Vam,ze to cvicenie je velmi namahave,na 1x ho asi nezvladnete cele,ale az na nejaky 5-6x by ste to mali cele zacvicit.Vcera som to cvicila 1x,takze dnes sa tesim,ze mi to pojde asi lepsie.Chcem sa odvazit v nedelu rano,dufam,ze nebudem mat vzdy 73kg,lebo uz ma nic nenamotivuje.
Ako sa Vam dari?
Vianocka odvazila si sa ci si nieco schudla?
kvetinky ako si na tom s vahou,kolko si vlastne schudla od zaciatku diety,pohla sa Ti vaha?

smartgirl

Baby, ak chcete naozaj schudnut a znova to nepribrat, studujte toto -odkaz odstránený- (existuje aj ako kniha).Je tam aj dobré fórum, kde nájdete veľa zaujímavých rád. Takisto dalsie zaujímavé články od doktora Bukovského (vlastní Ambulanciu klinickej výživy) a tiež napísal viacero kníh.
www.akv.sk

aneti7

M.P. áno môžeš sa tým poradím dní riadiť, ale nemusíš...ja osobne sa nebudem držať, lebo ma to už nebaví...proste keď pôjdem niekam na obed a budú mať niečo dobré a bude to napr. bielkovina tak si ju dám a keď aj na druhý deň mi to tak vyjde, tak si tu bielkovinu zase dám...proste budem sa riadiť tým, čo budem mať doma nevarené a nebudem si zvlášť variť cestoviny keď budeme mať doma mäso. A ten vodný deň je celkom v pohode...ale okrem citróna som si dnes vytlačila do vody aj 1,5 grepu (boli to také menšie , ako 1 normálny). No a s tým grepom to zvládam lepšie...nechcelo sa mi zase tak hladovať ako naposledy...vtedy som celý deň len na jedlo myslela...síce aj dnes, ale nie až tak moc ako vtedy:)...a teba kedy čaká druhý vodný?

M.P.

inak, ešte som chcela povedať, ešte asi týždeň po vodovom dni som mala strašne zlý pocit, keď som jedla. proste taký pocit...nejedz to...ješ veľa... proste nech som jedla čokoľvek stále som mala taký zlý pocit, ako keď napr v bielkovinový deň mi niekto ponúkne niečo uhľohydrátové a ja viem, že to nemôžem a aj tak by som to jedla s nevôľou a smyšlienkou, že si tým kašlem celú diétu. alebo proste akoby som pila sladkú malinovku, hoci môžem len vodu. proste som si to jedlo po vodnom dni vôbec nevedela vychutnať a mala som pocit, že by som nemala jesť. tak preto nechcem vodný deň. už nechcem mať taký hlúpy pocit.

liuskaa a ty si kde??? už si sa dlho neozvala... no a teraz už fakt idem von. pekný večer...

kvetinky

mp
ja sa nevážim,nemeriam nič proste.ale vidím na seba žiadnu zmenu..a odvážim sa až po "vodovom-teda ovocnom" dni..nestojí mi za to aby mi metabolizmus sa ešte viac spomalil..
teraz ja cvičím ráno 40min a večer 40min a nech to čert vezme ak sa ani toto neprejaví! striedam korčule na velkú vzdialenosť s orbitrekom...

M.P.

ja tiež. nechcela som vás odradiť od vodného dňa, ale proste logicky keď nad tým rozmýšľam, bude to tak pre moje chudnutie lepšie. tak to mi je ľúto, že kilo je zas hore :( ani cm fakt neubudli? ja som sa konečne dostala do fázy, že sa nevážim. ale vo štvrtok mám 45. deň diéty, teda presne polovicu, tak rozmýšľam, že v piatok sa odvážim. len sa bojím sklamania :/

idem si zabehať trošku, neskôr ešte zrejme prídem. zatiaľ pekný večer :)

kvetinky

mp
hmm,tiež som si myslela že kilo dole ale nič..za den to bolo opäť rovnake ako predtým..
takže buduci vodový den riešim ovocným..čiže vlastne budem mat dva ovocne dni za sebou ...ach jo

M.P.

ANETI7, -"vás nič nezaväzuje k tomu, aby ste museli držať rovnaké poradie pri výbere obedov" - ok, ale keď si všimneš, vždy idú obedy v knihe zaradom podľa schémy - B,Š,Š,B,UH,V. tak ak tomu dobre rozumiem, môžem sa držať toho, ale nemusím a môžem si zvoliť poradie dní aké mne osobne vyhovuje??? aj tak sa radšej budem držať toho, predsa len to asi bude tá najlepšia skladba dní, pri ktorej si možno udržať váhu. ako to dnes ide vo vodný deň? ľahšie ako ten prvý vodný?

KVETINKY, vravela si minule, že predsa len zišlo kilo dole? či..je nazad? :(

VIANOČKA neváž sa radšej keď máš svoje dni, lebo ti pravdepodobne ukáže viac než máš. počkaj radšej kým sa ti skončia :) mne keď sa začali tak mi zo dňa na deň nabehlo kilo a pol naviac a keď sa skončili, zrazu bolo preč :)

kvetinky

obeznagirl
nič si z toho nerob,mne váha aj cm stojá už mesiac..takže preto vynechám vodový deň a dám si ho ako ovocný