Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
Ahojte kocky, tak som opat doma...po dlhej ceste..)) ako sa vam dari-nedari...dnes mam vitaminky, tak len ovocicko, stavicky, vodicku a oriesky zobkam....))
ja mam 165cm a vážila som na začiatku 70kg.
teraz mam tých cca 65kg. takže moj ciel je 58kg ako kedysi
A z akej vahy chudnes a kolko merias?Ja som maly slon mam 168cm a 73kg,takze ja mam z coho chudnut,min.15kg by bolo fajn.
proste niekto ma iny metabolizmus..ja som vďačná aj za tie 4kg dole kedže nechudnem z velkej váhy,ale stále nezapnem rifle,už ich síce potiahnem trošku nad zadok ale pred začiatkom diéty som ich mala pod stehna..tak predsa ubytok nastal ale po vodovom dni koniec..takže o týžden mam vodovy a riešim ho ovocným..
Drzim palce,aby sa nam obidvom podarilo schudnut.Dufam,ze upravou mojej stravy a pravidelnym cvicenim schudnem.Je to strasne ked niekto okolo Vas chudne 2kg tyzdenne a ja k tomu este aj cvicim a ziadne kg dole :-(
Ja by som bola stastna keby som sa v pondelok postavila na vahu a vazila 71kg.Lebo uz mam na to naozaj nervy a demotivuje ma to.
Ved ej to otrasne ked clovek vyluci sladke,slane,vyprazane,ku vsetkemu j kopce zeleniny,cvici kazdy den a nic ziadne chudnutie.Som z toho velmi sklamana.Ako tie cm ma tesia,ale co z toho ked na vahe ziadny ubytok.
to mi je deň dnes fuuj.o ničom
no dnes som cvičila ráno hodinku na orbitreku a mam uhlohydraty,takže na obed to boli indické placky :)
obeznagirl
ja od začiatku? necele 4kg..takže sa nevážim už vôbec ani nemeriam..nemá to pre mna vyznam sa rozčulovať,radšej sa staram o stravu a pohyb ktorého mam dosť..
baby, skúšala som si dnes rifle, čo som si kúpila ešte keď som mala ešte pod 75 kg... a síce ich ešte nezapnem, chýbajú mi nejaké 2,3 cm, ale pred dvomi týždňami som ich ešte ani cez zadok nevytiahla :) tak sa teším, lebo to sú 38čky a už mi fakt chýba málo aby som ich nosila :) aj keď to sú bokovky a najprv treba schudnúť tu pneu pod bruchom aby neprevísala :) fuj ako je dnes škaredo von, však? :(
Tak to je super!
Pred dvoma rokmi som mala takú pevnú vôlu a odhodlanie,že som sa 4mesiace nevážila, iba občas som sa zmerala.Robila som to preto,aby som nebola sklamaná.Svaly sú ťažšie ako tuk.
No odmerala som sa an zaciatku a mala som pas 81cm - teraz 78cm,boky 111m - teraz 109cm,a na vahe ani 1kg dole :-(
Ahoj obeznagirl.Je to fajn,že si sa zverila odborníkovi.Len jednu vec ti chcem poradit,hlavne sa pomeraj,lebo na váhe nemusíš íst dole a môže ta to odradit,hlavne ak očakávaš úbytok na váhe.Mňa tiež toto veľa krát odradilo.Držím palce.