Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
verejne sa na tomto fore uz nepytam preto, lebo ma tu jedno individium vulgarne urazalo a obvinilo z kadecoho...a este do toho zamontovalo aj admina...
Ten jedalnicek je zostaveny na moje parametre a k mojmu cielu,ktory chcem dosiahnut.Mozes sa pytat verejne,preco nie?
pekný deň kočky,
tak čo ako vám to ide?ja už dnes 1100kalorii spálených a idem si dať polovicu žltého melona kedže mam ovocný dník..:)
čo vy dnes varíte a jete?
obezna girl:
ahoj, ja som z fora 90 dnovky od 11.1..ten tvoj jedalnicek mi pride ako oddelena strava...nemozes prosim ta napisat aj dalsie dni...
dakujem
obeznagirl tak Ti teda drzim palce tiez som zasadne proti tejto diete :)
Tak baby ja som si dala vypracovat aj individualny jedalnicek pre mna,aby som zhodila za 2 mesiace 7-8kg.
Dozvedela som sa,ze 90dnova dieta,je velka hlupost,kazdy dietolog a odbornik an vyzivu to neodporuca.Ja viem,ze s tym chudnete atd.Ale nie je to dobry zivotny styl.
Moj dnesny den podla jedalnicka:
ranajky - jogurt s bananom
desiata - grep
obed - kuracie masko + zelenina
olovrant - zeleninovy salat,knackebrot, sunka
večera - musli tycinka
Takymto sposobom cvicenia a stravovania mam zhodit do 2 mesiacov na 65kg.Tak uz sa tesim a potom sa takto budem stravovat dalej a najma sa nemusim bat jojo efektu.Inak ovocnymi ranajkami,ovocnym dnom a vodnym dnom sa vyrazne spomaluje metabolizmus,to mi povedal odbornik na vyzivu,netvrdim to ja.Poznam dievca,ktore 90dnovou dietou schudla 15kg,kazdy jej zavidel ako nadherne vyzera a po roku a pol bola o 20kg tazsia.Takze radsej s touto dietou skoncim teraz,ako potom lutovat,ze som zase v kolotoci jojo efektu.Nechcem sa predietovat a potom prezrat do 100kg.Radsej zdravo schudnem a budem sa zdravo stravovat a cvicit kazdy den.
Ale Vam drzim palce,je to Vase rozhodnutie.Budem tu pisat,aby som vedela ako sa Vam dari a porovnala si to so svojim chudnutim.
Drzte sa,pekny den :-)
liuskaa ja mám zajtra 45. deň, tak sa hádam aj odvážim v piatok ráno konečne. a budem dúfať... :/
Ahoj M.P. ...)) ani ja nemam moc cim...konecne sa tesim na korculky, snad bude pekne, aby som sa trosku rozhybala...))normalne rozmyslam, na ktorom dni v poradi uz som....pockat...tak mal by to byt 45.den, cize presna polovica dietky...))zatial mam 62,5kg, ubytok 11,5kg, ak spravne ratam..))zajtra ma cakaju bielkoviny, tak siahnem asi na syr do rury a zeleninku k tomu...alebo opat tofu nejake...))
ahoj liuskaaa :) konečne si sa ukázala. my asi nemáme nič nové :) pochváľ sa ty, dodaj nám silu, namotivuj nás :)