Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
fialka666: ano robil mi testy,merania atd.
Dakujem baby z podporu,ale to len dnes tak vyslo nahodou,ze mam cely den bielkoviny,nie je to tak stale a dolezity je tam pitny rezim 2l denne,ziadne sladkosti,slane chipsy atd. a najma cvicenie,ktore mi dava zabrat,no kazdy den je to lepsie,dufam,ze o mesiac v pohode zacvicim celu zostavu.
Drzte sa aj Vy.
kvetinky, to by šlo, ďakujem za tip, možno si to nakoniec spravím, ale radšej by som asi niečo bez pečiva...
MP
moja daj si jednoducho nejakú celozrnnú žemlu,oblož ju vela zeleninou a daj na vrch kopu syru a šúp do trúby zapiecť nech sa syr roztopí..mnamka
a ešte som chcela baby... poraďte mi... zajtra mám bielkoviny a doma máme asi kilo a pol eidamu, takú tehlu, už na ňu tretí deň pozerám :) tak rozmýšľam že niečo si dám syr, ale neviem čo s ním... vyprážať ho nechcem a grécky ani iný šalát tiež nechcem robiť, nemám naň chuť. poraďte čo s ním... nejaký recept, chcela by som niečo teplé :)
kvetinky, ja mám dnes tiež ovocie... bolo mi dosť zle doobeda, zapchatý nos, nemohla som dýchať, prespala som pol dňa... dala som si vývar zo zeleninovej kocky čo dúfam nie je až taký prehrešok. síce to bola slabá náhrada za slepačiu polievku, ale pomohlo :) už mi je celkom fajn, dokonca rozmýšľam že pôjdem večer behať, keďže včera som nebola, dúfam, že si nepohorším.
Vianočka ahojky, ahojky :) ja bývam ešte doma a moja mamina je stará škola - na všetky sviatky pečie a vyvára ako divá, pomaly každý druhý týždeň máme nejakú oslavu a to je vždy koláčov, zmrzliny, mäsa, obložených mís... ani na Veľkú noc to nebude iné :) ale ja už mám tréning vďaka nej, tak dúfam to nepokazím ani teraz :) aj keď, ako tu už spomínali baby niektoré, majonézovozemiakový šalát je moje slabosť a ak mu odolám, tak asi prvýkrát v živote :)
a inak dnes mám 45.deň, presne polovica diéty - zajtra sa odvážim :)
vianočka
aaach sviatky,mi nehovor..jasne idem piecť namiesto mami abych si otestovala vraj silnú vôlu..a idem robiť zákusok kinder bueno, vanilkové rohlíčky, rôzne veci z lístkového cesta.no..ovládať sa budem :D
obeznagirl, mne to tiež príde ako delená strava a v konečnom dôsledku teda podobné 90dňovke. máš tam samé bielkoviny, ovocie, zelenina, pečivo, čo môžme aj my v bielkovinový deň, len tam môžeš kombinovať rôzne bielkoviny a aj na raňajky. tiež to asi je založené na príncípe jeden deň bielkoviny a v iný deň napr môžeš zemiaky, ale bez mäsa. či nie?
každopádne, ti prajem nech sa ti váha pohne smerom dole na tú tvoju vytúženu a daj vedieť sem tam o sebe ako sa darí, či chudneš a tak. a nepoužívaj už nick obeznagirl ani im podobné, lebo vôbec nemáš prečo. spamätaj sa dievča! trošku sebavedomia si dodaj, veď ako tak pozerám na tvoju váhu, výšku a miery, vôbec to nevidím tak tragicky ako ty. vôbec nie si tučná.
Ahojte babuchy tak ja mam dnes UH zajtra ovocie a pohoda zatim som sa nevážila,ale na bielkoviny sa odvážim, ale cítim sa lepšie :)
Obeznagirl držím palce nech sa Ti to podarí :) ja by som na ranajky do sebe nedostala jogurt alebo niečo iné už dlho mávam na ranjky ovocie este pred dietu a tak mi to vyhovuje,ale ako sa hovori kazdy ma iny organizmus co niekomu vyhovuje druhemu nemusi a naopak :) aj tak držím palčeky nech sa ti podarí dosiahnuť vytúženu váhu :)
Baby su tu sviatky aj idete nieco piect? ja uz mam na plane nejake ti zákusky no dufam ze sa do nich nepustí xixi :))
za moje pravop.chyby sa ospravedlnujem niekedy sa mi vobec nechce rozmyslat a pisat pekne :DDD
ved prave to, ze som sa pytala konkretnej osoby a zamontoval sa do toho niekto uplne od veci a zacal osocovat a nadavat...
Takze aspon nieco...urobili ti aj nejake testy na zaklade kt. mas zostaveny jedalnicek a cvicebny plan?
Hm,zvlastne.No je to jedno,ved sa pytas mna a nie niekoho ineho.