Caute bambulky..Nechce sa k vam neaka ku mne pridat??Od pondelka zacinam..Viacerim nam to pojde lepsie..Ja som tuto dietku uz drzala z babami z tohto fora.vydrzala som viac ako 2 tyzdne..dala som dole 4Kg..ale potom prisli narodeniny a torta a tak ved chapete ma..takze ak mate niektora zaujem sa pridat..tak smelo mi napiste..budem len rada..uz sa na vas tesim.Inac mam 18 rokov
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90.Dnovka od 15.2 (Pondelok), Hladam partacky..
kvetinky nie ja za čo. nápodobne :) veď preto sem chodíme, hľadať podporu :)
indické placky určite vyskúšam, ale zajtra nie (okrem toho, ešte stále som nezohnala celozrnnú múku:/), mamina varí sviatočný obed, nechcem jej tam zavadzať, tak len špagety narýchlo. a samozrejme večer si dám koláčik, veď zajtra môžem a keď už odolávam všetkému ostatnému sviatočnému jedlu, tak aspoň ten koláčik. mám vyhliadnuté dva druhy a neviem ktorý chcem viac tak si dám asi jeden z toho a jeden z druhého :) a rozmýšľam, že v utorok na bielkoviny nebudem variť, ale dám si zo šunky ak mi niečo nechajú dovtedy :)
dnes som mala ryžu, inak mne už hrabe z tej paradajkovej omáčky čo ju tak chválim, dnes som ju natrepala aj do ryže a bolo to super. konečne nebola suchá tá ryža a aj mi chutila pre zmenu :)
no a ten šport... nemám doma žiaden stroj, do posilky sa mi moc nechce chodiť, hlavne nie každy deň , alebo každý druhý, strašne veľa času by mi to zabralo. doma nemám problém natiahnuť tepláky a ísť pobehať. ja potrebujem aeróbne cvičenie a najlepšie niečo kde zapájam celé telo, tak preto mám tak rada beh. iné ma ani nebaví. musím poriešiť už to svoje koleno, len sa bojím, že mi zakážu úplne behať, keď s tým zas pôjdem k lekárovi :/ no najneskôr do leta to poriešim, teraz mám pred štátnicami, nemám moc času lietať po lekároch. a plánujem kúpiť si korčule :) také tie klasické posilňovačky doma ma veľmi nebavia, potrebujem taký komplexný šport, kde zapojím všetky svaly a vybijem si energiu, aby som zaspala v noci a spala až do rána.
inak to ovocie jedz aj keď necítiš hlad, proste snaž sa aspoň 5x denne jesť. inak diéty nezakazuje jesť medzi hlavnimi jedlami ovocie, zeleninu, oriešky, takže kľudne. tých pár orieškov, trošku sušeného ovocia alebo napr. trochu surovej mrkvy ti určite neublíži a možno práve to pomôže tvojmu metabolizmu. vieš čo? ja jedávam sušené ovocie, rôzne oriešky a semienka aj okolo ôsmej večer, a dokonca ešte niekedy aj o polnoci a nepriberám z toho. večeru mám o piatej a keď idem spať o 12tej - 2hej ráno, tak tam je veľký skok medzitým 7 až 9 hodín a práve tam je asi kameň úrazu nechudnutia.
inak ti cítiš ešte vôbec hlad? ja vôbec, sem tam niekedy v ovocný deň, ale to veľmi výnimočne.
MP
dakujem za takú obrovskú podporu,vážne..!!máš asi pravdu s tým jedlom mimo "rozvrh"..takže hej,od zajtra si dám akonáhle pocítim hlad medzi ranajkami a obedom,či obedom a večerou nejaké oriešky alebo ovocie..uvidím čo to urobí.proste tie rifle nie a nie posunúť vyššie,stále je to na rovnakej pozícii..
no ja mam zajtra uhlohydráty,vidím to asi na palacinky-dietne bez mlieka,a plnene orestovanou zeleninou a kečupom možno.
radím ti urobiť si tie indické placky.výborné sú s morcadelou! čo inak zákusky?dáš si na sviatky či?
to koleno ma mrzí,hádam by to chcelo pauzu a iný typ cvičenie pre zmenu:)
kvetinky, skús začať jesť aj na desiatu a olovrant ak to nerobíš. mne sa pohla váha potom čo šom začala jesť na desiatu, olovrant, dokonca ešte aj po večeri a pred ôsmou večer si dám sušené ovocie, oriešky, alebo aj kľudne napr. paradajku. chcem zrýchliť metabolizmus na maximum a čo pozorujem na sebe, asi to má efekt. nemusíš jesť veľa, stačí napr zopár jadier vlašškých orechov, alebo hrsť hrozienok, alebo zopár sušených sliviek, hocičo.
a bežím von :) pekný večer...
kvetinky, viem, že sa nevážiš. preto nemôžeš vedieť aký je úbytok. určite sa pohla váha, len ty to nevidíš, lebo žiješ vo svojej koži sama so sebou dennodenne a dennodenne sa pozoruješ a nevidíš to tak ako iní čo ťa vidia povedzme raz za mesiac. nebuď smutná, vydrž do toho vodného dňa a určite budeš milo prekvapená :) a tiež nemôžeš zhodiť veľa kg naraz, veď ani nemáš z čoho, chudneš nie z veľkej váhy. ja chudnem z oveľa vyššej váhy a mala by som schudnúť podľa toho o hodne viac než v skutočnosti chudnem. veď pozri aký máme veľký váhový rozdiel oproti sebe... ty si schudla 4 kg a ja iba o trochu viac - 8kg. takže tiež nič moc. ale pozri sa na to takto: schudla si minimálne 4 kg za mesiac a pol! no nie je to super za tak krátky čas? zajtra máme uhľohydráty, ja si robím špagety, nechcem zavadzať v kuchyni zajtra, mamina robí sviatočný obed. ty si robíš čo? a v pondelok, oh my God, vitamíny :/ a koleno ma totálne neposlúcha, chodím behať už len každý druhý deň, pri behu v pohode, ale potom ma celý ďalší deň tak bolí, že ma ide poraziť :/ tak idem skúsiť aj dnes zachvíľku čo a ako, či vydrží.
MP
ahojky,prajem pekný víkend aj sviatky.tak ako to ide? vieš,ja som sa prestala vážiť ale žiaden úbytok není stále..za celý čas je to asi 4kg..čo je hodne úbohé..a neviem kde je tá chyba.
idem dalej,s cvičením aj stravou a uvidím čo to dá..dúfam že sa ti darí ok :))
baby ako sa vám darí? prehrešky žiadne, držíte sa? kvetinky, liuskaa, sesi, vianočka, ale aj tie čo ste sa dlhšie neozvali... kvietok, ihla... (aj ďalšie čo som zabudla menovať)
Ahojte tak ja dnes ovocný deň a zjedla som jeden banán a inak som len džús pila teda odšt. pomaranče ,citroný :) a pohoda :) zajtra bielkoviny tak sa teším a asi si dám tie spominané zapečené žemličky :)
M.P. Gratulujem! super len tak ďalej :)
nech sa darí a pekné sviatky či to už som písala? xixi
kvetinky, dúfam, že nie si smutná. určite sa už aj tebe pohla váha, ale keď máš pevnú vôľu, vydrž do toho vodového dňa, máš ho skôr ako ja. ja som už musela, už ma trhalo, aj za cenu, že budem sklamaná, lebo som nemala pocit že by niečo šlo dolu za ten týždeň. nesľubovala som si moc od toho a predsa kilo a pol dolu a -4cm z pásu. ale vieš ako to je s tými kilami - zajtra môžem mať kľudne o kilo viac. preto sa tiež najbližšie dva týždne nevážim. a sviatky - ja si idem podľa svojho. len najhorší bude zas pondelok - vitamíny :D
MP
gratulujem kočko ! :-)len tak dalej..ja som sa nevážila ani nepamätám..:D ani nemienim,až po vodovo-ovocnom dni sa odvážim..
dnes mam bielkoviny a chutím si na diétne párky znova a opäť :-D
prajem pekní víkend a pozor na prehrešky
tak dnes 46. deň, včera presne polovica diéty a od posledného váženia cca pred viac než týždňom kilo a pol dole :) takže aktuálne 77,5 kg. celkovo 8,5 kg dole.
nevyspatá, ale šťastná ako blcha, ďalšie váženie až po druhom vodnom dni v polovici apríla. definitívne som sa rozhodla, že skôr sa neodvážim, lebo baby, ono to fakt funguje keď sa nevážite každý deň a nestresujete sa ako váha klesá a stúpa.
jupí, jupí, jupí :) a hneď sa lepšie začína deň. nádherný deň vám prajem, kočky!