Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celulitída - prec s nou! pomozte!

Príspevok v téme: Celulitída - prec s nou! pomozte!
jana33

No tak ludia, mam na zadku celulitidu, mam vysku 167/8 cm a vahu 60 kg...da sa ta celulitida odstranit sportom??ak ano poradte co mam na to cvicit...budem vdacna za kazdu odpoved:)nechcem aby mi tam uz zostala do konca zivota:(((lebo to vyzera hrozne a uz od 12 mam este aj strie...lebo som rychlo vyrastla anmestila som sa do koze:)

tereza bali

Našla som LKVB6 na www.lkvb6.sk vyzerá to výborne a sú tam aj ďalšie prípravky, čo by mohli pomôcť, zaujali ma ešte tráviace enzýmy z ananásu a papáje Super Bromelain a papain.

usiko

zaji.....
oki, nechcem sa hadat ani ja....len, mozno som uz trochu starsia ako vy a beriem zivot inak....je pravda, ze nadvahu nemam ale celulitidu ano...boli casy, ked ma to omnoho viac stvalo, lenze teraz mam nejako ...no...ine priority a nechapem, preco sa mlade baby, ktore su krasne uz len tym, ze su mlade, trapia takymi vecami, ako je celulitida.....to nie je problem,/samozrejme, ak nie je extremna anemas 20 kil nadvahy/...problemy su ine....ked nemozes mat deti, ked ta niekto navzdy opusti, nemas pracu atd.....celda...to je len taky malililinky problemik a da sa s tym krasne zit.....vies, ja len nechcem, aby mlade baby zasvatili svoj zivot tomu,m ako schudut a zbavit sa celdy, brat popritom kadejake tabletky a chudnut donekonecna v nadeji, ze budu krasne....mala som PPP a viem, ze je velmi jednoduche ju v babe vyvolat a spustit...uz len tym, ze uveri, ze moze byt krasna, ked schudne a celda je prec....prezila som 10 rokov tym, ze som kontrolovala co jem, cvicila donekonecna, bola nervozna apodrazdena....teraz si to vycitam, mohla som mat tych 10 rokov krajsich....vies, teraz papam, co potrebujem, cvicim, kedy sa mi chce, ak mam chut na sladne, najem sa toho a som stastna a ako mi hovoria ini, aj to na mne vidiet a vyzaruje to zo mna.....tak len tolko, zaji...dufam ze vsetko oki...

RNG

Mizantka, velmi zaujimava myslienka na ten transdermalny kofein. Vies ze to moze realne pracovat?
Kofein je alkaloid, ktory stimuluje aj jednotlive bunky, takze to nemusi ist do celeho tela a miestne-kde tie celulity su, by sa dala vytvorit ovela vyssia koncentracia, ako v celom tele teoreticky!
Este lepsie, keby sme vedeli najst nejaky stimulator, ktory je len tukorozpustny, aby to zostalo blizo miesta aplikacie a neprechadzalo by to do ostatneho tela.

RNG

suedenim, ta "K" v LKVB-6 (alebo Ultra KLB6) je Kelp, velka casto az 20 metrova rastlina z mohutnymi listami a stonkou az hrubky ruky. Je bohata na mineraly a hlavne jod.
Lecitinu je tam malicko, v miligramoch. Telo potrebuje na rozpustenie tukov vela gramov.
Preto odporucam cisty praskovy lecitin, 1 polievkovu lyzicu(8-10 gramov) raz az 2 krat do tyzdna.
Sayder, moja stranka nema vsetky veci, ktore su v obchode, len tie hlavne.
Treba sa pytat predavaciek.

Co nemaju, mozu zohnat.
To mi da zaroven prehlad, co vlastne ludia hladaju a potrebuju a ja sa to pokusim zohnat v najvyssej kvalite a pristupnych cenach, ako obvykle.

mizantka

ahojte.tiez mam podobny problem s tou celulitidou,aj ked to nie je az tak viditelne (nastastie sa nemozem vidiet uplne zozadu v zrkadle:)) ak by som mohla poradit, vyrobok od Vichy zacina to na L je vyborny ,aj ked drahy..vyskusala som NIvea Good Bye, dalej Garnier Roll on,ale to mi moc nepomohlo.jasne, rolkovanie svojho tela pomaha prekrvit a tak, koza je hladsia bla bla,ale neni to ono, co my chceme.preto to Vichy. a samozrejme nesmie chybat uz omielany pitny rezim a cvicenie.ak nemate rady beh, chodte si zaplavat!!je to uzasne na uvolnenie a schudnete ani nebudete vediet ako.vlastna skusenost.spajam beh s posilovanim a plavanim, okrem toho si berem rady od brata, ktory sa tomu venuje aktivne-sportovec.
a este dalsia rada,este som ju nestihla vyskusat.zoberte alobal,namocte si stehna,zoberte kavu(nie zrnkovu)posypte si nou uz mokru nohu a potom obalte alobalom.nechajte tak asi hodinu...uvidite vysledok.ten alobal inak odporucujem aj pri behu,dobre sa vypotite a stratite nejaky ten mozno aj centimeter :)
potom dajte vediet,ci ste vyskusali tu kavu,ved viete, ze kofein sa nachadza v tych drahych vyrobkoch,ktorymi si potierame nase partie.ja sa to chystam vyskusat ked dojdem domov.potom sa ozvem ako to dopadlo :)

suedenim

RNG, ja beriem tabletky LKVB6 (lecitin,nejaka morska riasa,jablcny ocot a vitamin B6)..aj v tom je lecitin..staci to?

RNG

Celulitida su preplnene praskajuce tukove bunky.
Dievcata, co tak pouzivat pravidelne lecitin(cisty suchy granulat)aby ste tie zabudovane tuky uviedli do obehu, kde maju moznost sa spalit?
Naviac lecitin cisti cievy a na zapchate cievy a z toho zlyhania organov v tele zomiera vyse 50% ludi. Naviac lecitin zlepsuje mozgovu cinnost, co sa zide kazdemu, vsakze.

sayder

Ahojte, aky je ucinny pripravok v mojom pripade? Som stihla,nepotrebujem chudnut, len po zime mam nejake tie pomarance nazbierane:) Prosim poradte nieco, len nie velmi drahe..ale hlavne ucinne, dakujem baby:))