Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celulitída - prec s nou! pomozte!

Príspevok v téme: Celulitída - prec s nou! pomozte!
jana33

No tak ludia, mam na zadku celulitidu, mam vysku 167/8 cm a vahu 60 kg...da sa ta celulitida odstranit sportom??ak ano poradte co mam na to cvicit...budem vdacna za kazdu odpoved:)nechcem aby mi tam uz zostala do konca zivota:(((lebo to vyzera hrozne a uz od 12 mam este aj strie...lebo som rychlo vyrastla anmestila som sa do koze:)

simaa26

baby! mam NAVOD na CELULITIDU! ja som zacala minuly tyzden a uz vidim vysledky(mam pevnejsi zadok aj ked po tyzdny necakajte zazraky) . dala som sa na stravu 5x denne a dodrziavamt pitny rezim (2-3l denne).jedla som co som chcela aj ked som sa vyhybala mastnemu, vyprazanemu jedlu, ci sladkostiam na ktorych som zavisla:o)tie som nahradil mrkvou(0g tuku) ci sucharom. zacala som cvicit rozne spevnovacie cviky ktorych je na nete velmi vela dost mi pomohla stranka www.wanda.sk, www.lesk.sk a samozrejme aj zdravie :O).ale aj male pohyby ako pouzitie schodov a nie vytahu dokazu urobit vela;)dalej som sa starala o svoju pokozku gelom od garnier roll on ( na brucho ale da sa pouzivat aj na zadocek,stehna,boky atd:))lenze hacik je v tom ze ak sa budete iba natierat hoci 5x denne a nezmenite stravu a nemate pohyb, nepomoze vam nic.a co sa tyka pitia pila som bilinkove caje, caj pu-erh(zasadne pred jedlom) neosladene a vodu kedze mineralku nemam rada :o). ak mate nejake otazky napiste mi na adresu sima302@azet.sk

whee_ee

ninka a ty si nepochopila ze robim to vsetko co ty:D ale pytam sa na ten gel preto, lebo ma prekrvit kozu vdaka chilli a tym padom sa rychlejsie pri cviceni spaluje tuk:):)

ninka21

kosky vy ste to stale nepochopili,celula nie je na povrchu,ale vnutri,je to nepravidelne tvoreny tuk...,cvicim 3krat do tyzdna ,zmenila som jedalnicek a pijem vela vody a pekne mi mizne a pevneju mi nohy...treba zamakat....krem je podla mna len na psychiku,mate len super pocit,ze mizne si to vsugerujete...

whee_ee

snehuliacik...to vsetko robim:) ale ten acg gel vraj prekrvi pokozku velmi, takze potom kebyze cvicim, mohlo by to mat lepsi vysledok, nie??:)

snehuliacik28

Ziadne zazracne gely ani kremi niesu,musis zmenit jedalnicek,vela pit a cvicit iba tak sa zbavis celulitidky

smejo4ja

Ahojte baby ja mám 57kg a meriam 168cm mám celulitídu a chcela by som vyskúšať NIVEA body gél proti celulitíde or GARNIER BODY ROLL-ON čo skorej poradíte??

ninka21

ja som v telke pozerala jeden program o celulitide a ziadne kremy nepomozu,lebo ta celulitita je vo vnutri a nie na povrchu...je to nepravidelne tvoreny tuk....

mary16

Ahojte dievčatá... mám problém s celulitídou. Mám len 16 rokov, vážim 45 kg a merian približne 167 cm. Snažím sa cvičiť, ale vôbec nešportujem. Jem úplne všetko, maminka sa na mňa hnevá, že som veľmi chudá a tak musím jesť, čo mi dá... Je to čím ďalej tým horšie. Najprv to bolo vidieť len keď som si stlačila kožu ale teraz už aj bez toho. Nemôžem vysvetliť mame, že ma to trápi, ona ma stále predviedča, že to je nič a že si to nemám všímať. Lenže to nechcem, nechcem, aby sa to zhoršilo... chcem to zastaviť :(...