Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celulitída - prec s nou! pomozte!

Príspevok v téme: Celulitída - prec s nou! pomozte!
jana33

No tak ludia, mam na zadku celulitidu, mam vysku 167/8 cm a vahu 60 kg...da sa ta celulitida odstranit sportom??ak ano poradte co mam na to cvicit...budem vdacna za kazdu odpoved:)nechcem aby mi tam uz zostala do konca zivota:(((lebo to vyzera hrozne a uz od 12 mam este aj strie...lebo som rychlo vyrastla anmestila som sa do koze:)

simaa

Ahoj zaji chcela by som sa spytat ake cviky robis ja robim brusaky,drepy,vsetko mozne ale newem ci to pomaha tak porad pls.diky:o)

littledesire

Konecnce som sa aj ja rozhodla nieco robit s celulitidou. Pouzivam Nivea Good Bye Celulite. Zatial neviem posudit, ze ci mizne abo co, asi tyzden ju pouzivam, ale pokozka je urcite hladsia.... striedam to s cvicenim, snazim sa kazdy den rozne. Mame doma aj ten vibra tone - vibracny pas. tak davam aj to, na zadok a brucho. A chcem zacat s korculovanim. :) taaaak ked to nejak zacne fungovat, tak dam vediet:) aaa okrem toho, som vylucila sladke. a snazim sa pit aspon 2 litre denne. A este som aj citala o CLA, a o vlaknine, tak mozno porozmyslam este o tom. Lebo by som chcela celkovo spevnit. Ale len kremikmi sa celulitidy neda zbavit, treba cvicit....

zaji

Ja som si tento rok tiez vsimla,ze sa mi celulitida pekne objavila a to nielen na zadku, ale aj na stehnach a to aj vnutornych aj tam vzadu pod zadkom. A tak som si povedala, ze idem cvicit aj keby som sa mala akokolvek premahat. Nasla som super cviky vyslovene na stehna, zadok a nohy a cuduj sa svete cvicim to len mesiac, ale vidim aj citim,ze zadok aj stehna su ovela pevnejsie,zadok sa mi doslova vyformoval, je mensi a pevnejsi a zacalo sa to prejavovat aj na tom,ze ta celulitida nie je az taka bijuca do oci,ak to takto vydrzim este tak do konca aprila - maja tak tie vysledky budu urcite viac ako fantasticke.Okrem toho pouzivam este tu anticelulitidnu emulziu z Avonu a musim povedat, ze ju mam tiez tak mesiac.Pokozka sa mi zda byt ovela hladsia ked si to nanesiem. Tie cviky su fakt super,fakt tie by som radila kazdej z vas aspon tak 20-30 min. denne alebo aspon kazdy druhy den.

vitana

ema:
je to fakt pravda? ja som skusala brectanovy gel ,pomohol, ale nie az tak ako by som chcela? vazne mam zbehnut do tesca?????

ema

AHOJTEbaby ak xcete poradit ako sa zbavit celdy tak vyskusajte ANTICELULITE GEL od SKIN CARE je to sice TESCO vyrobok stoji asi 60sk.ale vazne mi velmi pomohol sa zbavit tej nechutnej pomar.koze.ani ja som neverila lebo predtym som vyskusala vela kremou a nic ale tento gel je fakt dobry.pouzivam ho uz 5mes.a na 80PERCENTmi pomohol uz sa nehambim sa vyzliect do plavek!!

miriell

Mám 181cm a 60kg.Poviem Vám,že s celulitkou bojujem od vtedy čo som počula,že niečo také existuje.Bojujem skôr prevenčne.Mám ju len keď silno stlačím kožu a to je už viac ten môj strach z nej,než ona sama:))Peniaze za krémy neľutujem,pretože to stojí za to a už som vyskúšala kadečo.Môj pitný režim nie je ideálny,no zdravo sa stravujem,som vegetariánka a momentálne abstinujem s kávou a s čokoládou.Moje tajomstvo spočíva aj v tom,že na sprchovanie používam tie drsné kefy,sú fakt brutálne,ale moje telo ich miluje.Po takom kúpeli je vždy prekrvené a napnuté.Potom masáž so špeci krémom a pohoda.Dá sa ju poraziť len je to disciplinovaný,celoživotný boj s ňou a proti nej :))

mira

Lymfatický systém je zanesený tukom, ktorý tuhne a hlienom, ktorí tvorí prekážku v prúdení lymfy a energie. Pohyb lymfy je poháňaný pohybom tela, peristaltickým pohybom čriev, dýchaním a bránicou.
V prvom rade ale treba predchádzať usadzovaniu tuhých tukov, ktorých konzumujeme prebytočné množstvo a podporiť slezinu, resp. nezaťažovať ju príjmom toxinov v strave a príjmom, cukru.

levi-nka

ja teraz používam loreal perfect slim (ten zelený s tou masážnou hlavicou). Teraz ho používam len 5 dní ale už nemám takú hroznú celulitídu ale neviem či ma to zoštíhlilo lebo nemožem nájsť meter.
Podla mňa to za tie prachy stojí!!!!