No tak ludia, mam na zadku celulitidu, mam vysku 167/8 cm a vahu 60 kg...da sa ta celulitida odstranit sportom??ak ano poradte co mam na to cvicit...budem vdacna za kazdu odpoved:)nechcem aby mi tam uz zostala do konca zivota:(((lebo to vyzera hrozne a uz od 12 mam este aj strie...lebo som rychlo vyrastla anmestila som sa do koze:)
Celulitída - prec s nou! pomozte!
No mile damy,
ženské pohlavné hormóny – vplývajú na podkožné cievy. Zníži sa prívod kyslíka k tukovým bunkám. Vznikajú odumreté a „poloodumreté“ bunky. Dochádza k prestavbe tukového tkaniva a výsledkom je nerovný, drsnejší vzhľad povrchu kože. Toto je hlavný dôvod prečo ženy majú skôr celulitidu ako muži. ZABUDNITE prosim VAs na drahe kremy a masticky. Zacnite skvalitňovať Vašu stravu, cvičiť, veľmi dobré sú limfordrenáže ktoré napomáhajú lepšiemu prekrveniu limfatickych ciev a tak aj odplavovaniu usadnutych necistot. Preto naozaj neminajte peniaze na veci, ktore Vam vobec nepomozu.
a tie drepy ked by som uz aj chcela robit, (aj robim), su mi platne, aj ked ich nerobim poriadne? nemam totiz paty na zemi, nikdy som to tak nevedela.... akoze zataz citim, ale ako sa to mam naucit aj s tymi patami pri zemi? :D
ahoj-te.U zien a muzov je odlisne usporiadanie podkozneho vaziva.U zien vazivo prebieha subezne a kolmo k povrchu koze,u muzov je usporiadane do prepletenej siete.(ti muzi maju same vyhody :-))Ja som 30-tke zamavala uz davno,2 x som rodila,zdravo sa stravujem,cvicim...minule leto som si na kupku dvihala sebavedomie tym, ze som si vsimala kolko mladuckych kociek ma celdu..a ja nie..a ja nie :-)...a co sa stalo....tento rok ju mam aj ja a desim sa...predzvest staroby...xi xi tak mi treba:-)...ale uz chodim na lymfodrenaz...kamoske zabrala. Som zvedava.Keby nezabrala, poradite mi?:-) chcem zostat peknaaa
Vela pit a minimalne 4 serie po 25 drepov! Korcule su podla mna na to skvele tiez, ale ked nemas vela casu na sport, davaj si cviky na zadok pri telke vecer. Dlane aj kolena na podlahe, brucho vtiahnute a zadok spevneny, kmitaj pomaly vystretou nohou, spicka smerom k podlahe. Skusaj najprv 2 serie po 20 na kazdu nohu, neskor skus viac.Snad to je aspon trosku pochopitelne:)Vela stastia:)
P.S.:Vela vela vody..dost to ovplyvnuje vysledok:)
Ahojte!
Aj ja mám celulitídu a môj BMI je 19,6. Ale posledné 3 týždne cvičím každý deň 20 minút na orbitreku a poctivo používam aj krémy enja od dermacolu. Myslím, že za tú dobu sa mi celulitída zmenšila aspoň o 15%, čo je podľa mňa super. Aj nohy, aj zadok mám omnoho pevnejší. Teraz som si kúpila Elancyl proti celulitíde, ale ten ešte neviem ohodnotiť.
to jablcko - mám garnier v tube, ale ide vyskúšať aj tu guličku... jedno budem používať ráno, druhé večer... uvidíme čo to spraví :)
livi208- ktory garnier mas? roll on alebo ten klasicky v tube? diki
ja mám 21 rokov, 173 cm a 55 kg, podľa BMI má podváhu... a celulitída ma predsa len trápi... používam zoštíhľujúci garnier, ten žltý, pomáha to, zoštíhli... ale fakt treba aj cvičiť, veľa piť a upraviť stravu... dá sa, ja sa snažím už 5 rokov, ale mám ju stále...
pouzivala som davnejsie lirene, taky oranzovy obal to ma. oni maju inak celu sadu. bol ok, tak som si ho teraz pred letom kupila znova. trochu som aj schudla, tak verim, ze daco pomoze postave aj toto serum.