Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dieta na chudnutie

kiri

Máte skusenosti s tukožravou 7 dňovou polievkou? Aké to je?
Ja mam na tuto polievku tento recept (chyba v nom nieco? Da sa nejak vylepsit?):
Potrebujeme:

6 veľkých cibúľ
2 zelené papriky
1-2 konzervy paradajok (dnes už sa k nám zavárané paradajky, myslím, že z Talianska, dovážajú, ale ak ich nedostanete kúpiť, nezavárajte ich sami, môžete ich nahradiť aj paradajkovým pretlakom)
1 zväzok zelerovej vňate
hlávka kapusty

Podľa mojej kamarátky by sa polievka mala dochucovať čo najmenej, aby zbytočne nedráždila naše chute, takže stačí trochu posoliť a dochutiť nasekanou petržlenovou vňaťou.

Podľa amerického receptu do polievky ešte patria:
1 balenie Lipton soup mix (ani s receptami od Liptonu som sa nedopátrala, čo to je, ale predpokladám, že nejaké polievkové korenie podobné Vegete)
1-2 kocky bujónu (podľa potreby)
1 l džúsu V8 (to je skvelý zeleninový džús, u nás dostať podobný, myslím, že pod značkou Happy day)
čierne korenie
praslička
curry
mletý cesnak

Príprava:

Nech už sa rozhodnete pre slovenskú alebo pre americkú verziu, v každom prípade treba všetky ingrediencie nadrobno nakrájať, dať do hrnca a na miernom ohni variť, pokiaľ to všetko nezmäkne. Táto dávka bežnému človeku vydrží celý týždeň (teda okrem Oprah:-). Najlepšie je asi celú polievku rozdeliť do téglikov, zamraziť a postupne vždy ohriať. Moja kamarátka však tvrdí, že chuť tej polievky nie je nijako úžasná. Ona si polievku po uvarení rozmixuje a potom ju vlastne pije ako šťavu. Väčšinou studenú.

Polievky môžete jesť (piť) koľko chcete a kedy chcete.

Nuž a ku polievke môžeme v jednotlivé dni konzumovať už len toto:

1. deň: Akékoľvek ovocie, na ktoré máte chuť, okrem banánov.
2. deň: Akékoľvek zelenina, na ktorú máte chuť. Na obed pečený zemiak s maslom.
3. deň: Kombinujte prvý a druhý deň okrem zemiaka.
4. deň: Banány (maximálne šesť), nízkotučné mlieko podľa chuti.
5. deň: 30 dkg až 60 dkg hovädzieho mäsa, paradajky (čerstvé alebo konzervované), 6-8 pohárov vody.
6. deň: Hovädzie mäso a zelenina podľa chuti.
7. deň: Hnedá ryža, nesladené ovocné šťavy a zelenina.

Žiaden chlieb, alkohol ani sýtené nápoje, dokonca ani sódu.

kiri

Pre: jarka
...počuj, ty si úplná koza....si tuším v nesprávnom fóre, pre teba by sa viac hodilo: "Som protivná sprostaňa a neviem o tom". Ak chceš provokovať a baviť sa na nešťastí druhých, tak nezabudni, že KAŽDÉMU SA VŠETKO RAZ VRÁTI.....
Možno by malé PARDON nezaškodilo, čajka...

NIlinda

ahojte !!!poradi mi niekto ako sa zaregistrovat tam,kde sa mozem pytat o chorobe a oni mi odpovedia...lebo mi to nejde a pise mi to heslo,ktore sa tam vobec nemesti.....dakujem .ak niekto na nieco pride napiste mi na moju mailovu adresu elahop7@azet.sk dakujem

hanka80

amazonka111- dakujem!!!
padlo mi to velmi fajn.
jarka- na kazdeho raz pride, raz to raz ono.ja ti to ale neprajem,to si sam zivot zariadi!!!!!!!
skor by mi to vadilo, teraz mi je ta luto - za vsetkych, ktorych tak "castujes".

amazonka111

jarka si protivná.
to čstejšie papanie má ozaj niečo do seba. ja osobne som chudá, ale vždy po mvianociach som ešte chudšia. je to asi tým pravidelnejším prísunom stravy, niekedy sa smejem, že aj jedenkrát za deň-čiže celý deň. ale je pravdou že tým maslovým zákuskom neholdujem-vadí mi maslo. je dobré zaháňať hlad aj rôznymi oblátkami, trubičkami, paličkami...
mima, si dobrá. ja by som po takom dni asi večer vyrabovala chladničku. neškvŕkalo ti v žalúdku?
ale sa hovorí že ľudia pri tele sú kludnejší. tak ĽUDIA v čom je problém?
hanka80-len tak ďalej. zvládneš to!!!

dyna

Jarka!
Čo sa chvasceš, že to nepotrebuješ? Iste máš zas iné starosti. A vyziabnutý kostlivec tiež nie je nič moc. Sorry

jaRKA

a ja som chudučkáááá.ja ttaké niečo vôbec ale vôbec nepotrebujem, bebe!!!!!!!idem si dat niaky mc donald!!!!!!!!!jarka

hanka80

mala som /a TROCHU/aj mam manzelsku krizu. manzel sa mi priznal, dokopala som ho k tomu. Vysvetlili sme si to zijeme dalej spolu, ale ja mam uz asi dozivotne obavy. vtedy som mu povedala, ze mam na sebe vsetký stresy a neriesene problemy a uz ich mat nechcem, preto mi musi pomoct schudnut.nestalo sa,ale ja som sa nastartovala!!!!!!!!!
od aug. som schudla 12 kg. zvysila som pohyb, obmedzila vecernu stravu, zacala som ranajkovat, jest castejsie, ale mensie mnozstvo,vela pit.ale hlavne sa netrapim z vahy ktoru mam, ked mam depku, trochu viac zjem, ale nenadavam si za to.snazim sa mat rada sama seba ,skoro som to zabudla.venujem sa cviceniu, prechadzkam,kupila som si eliptical. MUSIM SI ZACAT ESTE VIAC VERIT:

dyna

caute, ľudia. Ja som za Herbalife pred niekoľkými rokmi vysolila 5000,-, bola som riadne naivná, už by som nezopakovala hlúposť liečiť nadváhu tabletkami.

jatyon

cooooool,
dokonca zvacsuje ta Monika aj prsia ....

.
fííííha,
aj inteligenciu zvysi.
Monika Gocka ... tomu aj veris ?? :-)))